Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно контрацепцията след раждане?
Какво е мнението за използването на Одорхекс по време на бременност и кърмене?
Какво да правя, ако бебето ми хълца или отказва да суче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно контрацепцията след раждане?
-
Какво е мнението за използването на Одорхекс по време на бременност и кърмене?
-
Какво да правя, ако бебето ми хълца или отказва да суче?
Когато бебето ви хълца, можете да се опитате да го накарате да суче от гърдата си или бутилка, ако не желае. Ако то продължава, оставете го да почива и леко го потупвайте или масажирайте гърба му. Наблюдавайте реакцията му и действайте според нуждите му. Ако бебето ви отказва да суче, опитайте различни техники за стимулиране на храненето, като например поставяне на бебето на гърда преди всяко хранене, цедене на кърма и допълнително изцеждане след кърмене. Важно е да се консултирате с педиатър или специалист по кърмене за подходящи съвети относно този проблем.
-
Какво да правя, ако бебето има жълтеница?
-
Какво мислите за Rotarix?
пиша ви да се похваля ,че на 21.01 в 2:15h се роди моето съкровище Димитър 3кг и 50 см
,роди се нормално, вече сме си в къщи и се кърмим даже почнахме да си създаваме режим,пак ще пиша да разкажа как е минало всичко ,сега се връщам да ви изчета
хаха това в Силистра ли?Ами Варна няма ли вариант?И аз не раждах в Ямбол,а в Сливен ,и там има циганки ама тях ги делят от нас и се грижат много добре за пациенти и бебета.

Доста ми стана тежко, като разбрах.
Честито на всички обебили се мами и скорошно обебване на чакащите - знам колко ви е тежко, още малко остана! Денислава, така се надявах да се засечем в болницата, но уви.. Лекарката имаше едно раждане докато бях там, та с надежда я попитах не си ли ти, но се оказа, че не.
Иначе храната не ми се отрази запичащо - още от третия ден си ходих до тоалетна без проблеми. В останалите болници през целия ли престой при секцио държат гладни мамите? Ако не - какво ядат? Супи ли само?