Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 8

• 33 342
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Маг Вен - аз съм го пробвала преди известно време - е имам още от него ..... пълно разочарование, поне при мен никакъв ефект няма, нито помага да не пушиш, нито да си с приповдигнато настроение, нито пък ти помага да не надебелееш ....  Crossing Arms

Най-добре според мен да не се използват тези неща ..... аз реших да пробвам, но наистина ефекта е нулев - е може само при мен да е така, но се съмнявам!

# 76
  • София
Привет на новите попълнения   Hug

# 77
sunnyyyy Благодаря! Начетох се с много мнения и най- ми допадна с това да пробвам- за един ден, пък дано да успея. Не помня на кого беше поста, но за начало и това е нещо. Лошото е, че мъжа ми и той пуши и не иска да започне с мен- да ги откаже.  Thinking

# 78
И моят мъж пуши.
Един месец не пуших през деня, пуших само вечер, като го видя че той пуши. Един ден си казах, че това че той пуши, не значи че трябва аз да се прецаквам и че ако искам да ги спра, то това точно няма да ми попречи. Не запалих първата вечер, не запалих и втората и така всяка следваща. Бях напълно убедена и уверена, че това искам. На 9тия ден точно той ме ядоса, взех една цигара,з апалих я и толквоа зверски гадно ми стана, че се ядосах на себе си. Това беше. Надявам се повече да не пропуша, но това зависи само от мен.

# 79
И моят мъж пуши.
Един месец не пуших през деня, пуших само вечер, като го видя че той пуши. Един ден си казах, че това че той пуши, не значи че трябва аз да се прецаквам и че ако искам да ги спра, то това точно няма да ми попречи. Не запалих първата вечер, не запалих и втората и така всяка следваща. Бях напълно убедена и уверена, че това искам. На 9тия ден точно той ме ядоса, взех една цигара,з апалих я и толквоа зверски гадно ми стана, че се ядосах на себе си. Това беше. Надявам се повече да не пропуша, но това зависи само от мен.
alina_si, страшна си, давай все така!  bouquet

# 80
  • София
Браво, момичета!  Hug

# 81
Благодаря alina страхотна си!

# 82
  • Бургас
И моя мъж пуши. В началото ме беше яд на него.  Laughing
Сега вече изобщо не ми пречи, нито пък ме дразни. Наистина всичко зависи от самите нас.
Добре дошли на новите попълнения! Hug
Радвам се, че се увеличаваме.

# 83
  • София
Моят приятел също не пожела да откаже цигарите заедно с мен.Първата седмица му забраних да си оставя кутията с цигари на видно място  Joy Като цяло не е голям зор ,ако пуши някой у вас,докато вие се опитвате да ги откажете.Даже след 4-5 дена ще започнете да усещате смрадта,която се носи от пушачите след поредната изпушена цигара и съвсем няма да ви дразнят  Joy

# 84
О да, много ме дразни!  #Cussing out
В колата също му забраних да пуши, доста отдавна, но сега вече, като влезе в колата и го усещам колко гадно смърди. Бррр, гадост.

# 85
Здравейте момичета ,и аз се включвам към вас!НЕ ПУША ОТ 22.01.2014 доста страстен пушач ,към засега държа фронта ,но много започнах да хапвам Thinking Thinking

# 86
Здравейте момичета ,и аз се включвам към вас!НЕ ПУША ОТ 22.01.2014 доста страстен пушач ,към засега държа фронта ,но много започнах да хапвам Thinking Thinking
Simple Smile))))))  Това си е класическо изказване за нашия форум Peace
Браво,  maqbardova,ТРИ дена-това е голямото изпитание, направи седмица и ще видиш как нещата ще започнат да си идват на мястото Hug. Аз лично ставах и нощем да пуша #Crazy, ся хич не се и сещам......

# 87
  • София
maqbardova, браво мила  Hug
Ще хапваш повече, ще качиш и килограми малко, но после ще ги свалиш, споко. Аз успешно започнах да свалям вече.

# 88
  • София

Браво на теб! И аз бях много страстен пушач и 4-ри дена без цигари са си голям успех!Аз лично след 3-тия ден всяка сутрин като ставах,се чувствах толкова горда със себе си,толкова щастлива,че не съм зависима вече от тях  Rolling Eyes Е,то ми се и пушеше още много,но усещането за независимост,което вече имах беше по-силно от никотиновя глад #2gunfire

# 89
благодаря ви момичета ,нова съм и не съм писала до сега.Снощи даже излизахме с мъжа ми ,даже и не съм се сетила да пуша ,въпреки ,че около мен всички го правят.Четох книгата на Алън Кар ,бх решила да ги спирам ,имам две деца момиченце на 2 г и момче на 9 г ,всъщност големия четеше надписите на кутиите и ме питаше дали ще умра ако пуша,Та имам достатъчно стимул.Освен кг ,но ще преживея 3-4 ,после ще сваляме.Дала съм си 3 седмичен период за тях Laughing

Общи условия

Активация на акаунт