Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 8

• 33 346
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
А относно спирането на цигарите с една дружка си говорихме днес, че като се замислиш как всички отвсякъде ти обясняват колко е трудно, тежко, сложно, чак се замисляш кой финансира всички тези изказвания, изследвания и т.н.  newsm78 Mr. Green

Дам. Аз затова никога не се бях замисляла да пробвам, щото е мноооого трудно.
Според мен са реклами на продуктите за отказване  - разни лепенки, таблетки, дъвки и т.н. Затова от инат нищо не си купих  Crossing Arms

ElishaC, vv88, добре дошли при нас и успех в борбата!  Hug

rimar, нищо фатално не е станало, просто ако можеш наблегни на това:

не ми беше особено приятно...

Simple Smile

# 301
  • София
Благодаря момичета.
Лентичка нямам , това е трета седмица-да кажем началото на февруари, когато беше много студено и не излязох да си купя.
Знам за риска 1 цигара, нали така ги поднових  Cry

# 302
Здравейте момичета!С помощта на темите тук преди 3 години бях отказала цигарите и не пуших 1,5год ,но после.......хайде пак с двата крака в капана.Сега твърдо съм решила че искам да ги откажа и то веднъж завинаги,но нещо не ми се получава,все не издържам и паля,но много се надъхвам от всичко написано тук и се надявам и този път да успея с ваша помощ....зная че не е трудно ,усещането да не пушиш е страхотно,но не мога какво точно ми се изплъзва този път че не ми се получава.....Желая успех на всички ,и да знаете ,че с право трябва да се гордеете-това да се откажеш от този вреден навик е най доброто което човек може да направи за себе си!

# 303
  • Бургас
краси2, стана ми интересно - какво те накара след толкова време да запалиш? Пушеше ли ти се все още?

rimar и аз прегреших още в самото начало, но това не ме отказа да продължа.

ElishaC,  vv88, поздравления и само напред! Party

Знаете ли какво си повтарям напоследък. Понеже отказах цигарите в края на миналата година, си казвам че 2014 е годината, в която не съм запалила грам! Годината, в която съм изцяло чиста. Laughing Надявам се до края й да е така, а и още дълги години след нея. bowuu

# 304
Изобщо дори не ми се пушеше,но се случи нещо отвратително със сина ми,което просто ме разтресе,и запалих.....после хайде пак заради нещо си и така...поводи винаги могат да се намерят ,когато искаш да пушиш.Наистина едната цигара се оказва фатална!

# 305
  • Бургас
Така, абсолютно си права.
Стискам палци този път да е за винаги. Щом веднъж си успяла, пак ще успееш! Hug

# 306
.....после хайде пак заради нещо си и така...

То май не първата се е оказала фатална, а тези след нея Simple Smile

Стискам палци този път да е завинаги  Hug

# 307
Момичета,много ви благодаря за подкрепата,наистина се надявам да успея,от сутрешното кафе досега не съм палила и се надявам да не запаля.Факт е ,че зависи само от мен!Исках да споделя,че реших днес ,защото довечера ще съм на гости,и понеже вече много ги мразя тея цигари,все си мисля ,че ако издържа да не пуша сред другите значи ще успея!Общо взето сама се надъхвам,и си казвам,....уверена съм че няма да пуша повече!Дано съм права и този подход да проработи в моя полза,а не да се изкуша.....ще докладвам Simple Smile

# 308
  • Linz
Не вярвам в никотиновата зависимост, а в силата на навика. Мисля, че всичко е в главата. И човек, когато е наистина убеден в решението си, не е толкова трудно да спре.
Аз продължавам да пуша и чакам да дойде момента, в който да кажа "това беше, от днес никога повече". Така отказах месото, вярвам, че и с цигарите ще проработи. Днес като запалих цигара с кафето, не ми хареса, просто проклетия навик ooooh! Знам, че и кафето мога да спра, въпреки, че се водя пристрастена. Само трябва решението да ми узрее в главата.
Успех на всички, които се борят с тютюна Peace

# 309
Sarania точно така е.
Аз спрях да пия кафе преди няколко месеца.
Ами не виждам да ми се спи, харесва ми аромата му и толкова, но не пия кафе. Сутрин пия чаша топла вода.
За навика си абсолютно права. Спрях да пуша първо на работа. Беше ми навик, свърша нещо, изляза, хапна, изляза... казах си - НЕ. Край. И спрях.
И след това тоталното спиране.
Всичко е навик.
Всичко е в главата!
Сега ми е супер без кафе и цигари. Просто супер!
Само килограмите, ах тези килограми. Много ми тежат.

# 310
И аз си мислех, че не ми влияе кафето и понеже спокойно мога да мина без него го спрях преди време, обаче припаднах няколко пъти. С ниско кръвно съм и явно ми влияе. Сега пия по 1 сутрин, мислех, че най-много ще ми липсват цигарите тогава, но се оказа, че нямах никакъв проблем  Simple Smile

# 311
  • Бургас
С кафето никога не са ми липсвали, но с питието понякога, след тежък ден. Whistling
Май ще трябва питието да спирам аз. Thinking  Laughing

# 312
Здравейте! Казвам се Милена и се надявам да ме приемете във вашите редици на отказаващи се пушачи. Вече четири седмици не пуша, но ми липсват. Изчетох цялата тема и всеки ваш успех ме мотивира и ме прави по решена да не ги докосвам. Благодаря на всички Hug

# 313
  • София
Влизай бурно в редиците!  Hug
Браво, 4 седмици е добър резултат. Браво, продължавай смело.

# 314
Момичета,запалих цигара Cry, дръпнах три пъти и я хвърлих...
Мислех си че имам нужда,не знам дали е така... Днес ми е много тежко,случи се нещо ужасно и..., просто се надявам това да не ме отведе в капана...
Стискайте ми палци...

Общи условия

Активация на акаунт