Операция на тазобедрена става при д-р Алексиев

• 983
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! Синът ми е на 12 г. При игра на футбол пада и измества тазобедрената става. Първоначално нямаше силна болка и не взехме сериозни мерки, за което ще се обвинявам цял живот. В последствие болката при ходене се усили, гледаха го трима ортопеди и са категорични - трябва да се направи операция. Спряхме се на д-р Алексиев. Разбирам, че е опасно да не поддаде и здравата става, ще наблюдава и нея. На болната ще извърши оперативно наместване и фиксиране с винтове и игли. Дали ще е сполучлива и дали ще издържи главата на ставата ще може да каже след като извърши интервенцията. Не може да даде никакви гаранции... Минал ли е някой по този път?

# 1
  • София
С всичките си ръце препоръчвам да направите и една консултация при д-р Филипов в Ортопедична клиника Витоша, работи със здравната каса. След многократен опит при него с мои близки и с близките на мои приятели това е докторът. Изключително съвестен, кадърен и човечен лекар. Клиниката има сайт, който можеш да намериш през Гугъл и да прочетеш, а ако решиш, мога на лични да дам телефон.

# 2
Опит с такъв проблем не съм имала, но за д-р Алексиев мога да кажа само добри неща.

успех Grinning

# 3
Благодаря ви!
Ние вече сме си избрали лекар, който да извърши операцията. Иска ми се да поговоря с мама, която вече е минала през това, за да съм подготвена... има ли такава?

Общи условия

Активация на акаунт