На море в Гърция 2014

• 72 577
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
 Не съм намерила все още някоя по-изгодна оферта за Royal Paradise. В краен случай през booking ще направя резервация Simple Smile Нямам търпение вече Crazy Ако попаднете на нещо, моля споделете Peace

# 46
  • София
Записвам се в темата, със смесени чувства, след прочетеното на предните страници Rolling Eyes

# 47
  • София
feria99 Не знам дали ти казах, но ние бяхме в хотела на цена 51 евро на вечер/само закуска и всичко останало/. Надявам се скоро да излезе подобна оферта, в момента за същия период го намирам на 78 евро.....

# 48
Записвам се да следя и аз за къмпинги на възможно най близко до София място.

# 49
Bled , ето ме тук, благодаря за поканата.
Аз ще се опитам да бъда полезна на който с каквото мога.
Но съм тук да поискам и съвети за море през юни на Лефкада Simple Smile
Отварям широко очи и се записвам да ви следя Simple Smile
Слънчев ден на всички!

# 50
В Амулиани се ходи с редовен ферибот от пристанище Трипити (на всеки 30-60 минути през лятото, пътува 10 мин), не от Уранополи.

И мен ме изненада развоят по темата, ама не съм в България и докато да реагирам... ще я изпишем със здраве и така Simple Smile

# 51
Bled , открих хотела в букинг, но цените ми идват малко високи  Confused

Обмисляме кратка почивка след Великден за около 4-5 дни, бюджета е до 400-500 лв някъде , с включена закуска и вечеря  Thinking

# 52
  • София
Ammouliani

Ето разписанието и цени миналата година до Ammouliani:
http://www.visitammouliani.com/en/the-arrival/ferry-timetable/
Параход приятно пътуване......

sea_flower Добре дошла, за Лефкада сме писали много тук. Ако имаш време прочети малко и после питай....

little angel Не в booking, сега ще видя къде бяха ниските цени !!!

# 53
Хей момичета  Hug колко много сте напреднали за тези няколко дни, в които ме нямаше... Не мога да ви смогна Simple Smile))) сега се връщам назад да изчета писанията и да видя дали има нещо ново и интересно за Лефкада ! Two Hearts

# 54
# 55
Порових уж, но не откривам нищо за Лефкада. Може би не знам как точно да търся из старите теми. Някой ако може да ме насочи ще съм благодарна Simple Smile

# 56
Порових уж, но не откривам нищо за Лефкада. Може би не знам как точно да търся из старите теми. Някой ако може да ме насочи ще съм благодарна Simple Smile

На разширено търсене(горе в дясно къдеот пише Още) - пишеш Лефкада, маркираш "На път", и кликваш да ти излизат като мнения.

Излизат безброй мнения и то почти само от нашата тема.

# 57
sea_flower , каква е твоята идея за почивка на Лефкда  Simple Smile Кога, какъв тип настаняване и всички други неща който ти се иска да направиш докато си там ?!
Аз също съм решила тази година да отидем до Лефкада така че може да почнем да си го обсъждаме между нас си : Crazy да се надъхваме, окуражаваме и да си помагаме с плануването на тази почивка Simple Smile))) Всеки друг, който планува същата дестинация да заповядааааа  Hug Hug Hug Hug Hug Laughing

# 58
Този линк ми се струва полезен за всички от темата  Simple Smile Плажовете със "Син флаг":
http://www.blueflag.org/Menu/Awarded+sites/2011/Northern+Hemisphere/Greece

Ако прецените може да го сложите в инфото на първа Simple Smile

# 59
Bliss , много ти благодаря. Този начин на търсене не ми беше познат. Колко сте любезни всички! Благодаря Simple Smile
Puffy-Cat-13 , идеята ми е за почивка, около 6-7 дни, плаж и ден, два за забележителности и разглеждане. Видях, че от Василики тръгват фериботи за съседните острови. И там ако има красоти за гледане и там може да се иде.
Търся по нискотарифен хотел, с басейнче. Ако има закуска ще е хубаво.
Не съм избрала още градче за отсядане...
Ще се радвам на всякакви съвети- красиви места за разглеждане, инфо за фериботите и съседните острови, ако има- също.

Общи условия

Активация на акаунт