На море в Гърция 2014

• 72 626
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Аз искам да е на самия плаж и това ограничава възможностите ми, вероятно за студиата на "втора" линия има до по-късно места...

# 556

По повод днешните/вчерашни коментари на Клио искам само една вметка да направя:
Понеже познавам само Ситония, като чета някои постове, че морето на Каламици било мръсно, и Псакудя бил най/отвратителния плаж, почвам да се питам дали наистина съм била по тези места.
Също и (това е от старата тема и не може да се копира цитатът с дата и час Simple Smile
Цитат
"Имам поглед само за Ситония. Анабел пише за Сев. Гърция изобщо. Имало безброй хотели. Може. Ситония е много слабо застроена. Километри  диво, пусто. Малки, човешки хотели. Това е част от красотата й.
Всеки си има стил на пътуване. Пътувам по този начин. Знам къде ще отида. Дните за ваканцията ми са преброени и така икономисвам време и нерви".
Седмица-две по-късно потребителката дава компетентни съвети за Хидра, Арголида, Иос, Камена Вурла и какво ли още не.
------------------------------------

Kakво странно намираш. Аз никъде не коментирам плажове, таверни, хотели. Въпроси, от които вие се интересувате. Защото познавам само тези  на Ситония.  Иначе, както писах по/рано за мен Гърция не е плажове, а културна дестинация. Цивилизация. И съм се ходила тук/там, водена от такива интереси.

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 15:51 от Vivi

# 557
Момичета, преди да резервираме юнската си почивка в Скала Фурка, пращах много мейли по къщи и студия на Ситония. Търсих за 4 семейства, така че не навсякъде ми отговориха, че ще могат да ни настанят, но имам много отговори с цени.
Ако някой се интересува, мога да ги пусна тук.

Shark, ние обикновено избягваме за пътуване дните от петък до понеделник. Т.е., пътуваме във вторник, сряда или четвъртък.

Vivi, моля те пусни ги и на мен. Благодаря  Simple Smile

# 558
  • София
Moharet, да, и на мен ми харесва много хотела в който ще бъдем на Наксос  Hug

bibi_2, в района на Трани Амуда, Анна Бел беше препоръчала това (дано не бъркам):
http://www.halkidiki.com/sarafianos-studios/index.htm

Иначе и аз като Мохарет обичам Трани Амуда  Heart Eyes

# 559
  • София
Таис, благодаря! Но нас не ни устройва, защото за съжаление сме без кола. Peace

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 15:53 от Vivi

# 560
  • София
Veka, Bibi, много се извинявам, че така ви обърках  Hug

Bibi, да малки са спалните и матраците бяха някак меки, което на нас не ни е по вкуса.
Плажът  има малки камъчета първите 2-3 метра на влизане в морето, но след това е само пясък и кристална вода, но аз съм си доста капризна и не обичам нищо да ми боцка и мнението ми не е много меродавно в това отношение. На мъжа ми не му беше проблем, а и на другите деца по плажа  Laughing
Имаше много студиа, които бяха на самия плаж Трани Амудиа, ако искаш потърси някое от тях, но те пък от своя страна са неудобни, защото са малко по-далече от пристанището, където продават риба и таверните. За таверните, честно казано не мога да препоръчам никоя, но пък има една много хубава закусвалня в центъра на Ормос с всякакви тестени изкушения.

# 561
  • Пловдив
Момичета, моля за помощ! Получих отговор от едни студия и за плащане на капарото пишат, че може с кредитна карта. И понеже съм много "на Вие" с тези карти, моля някой да ми каже как става плащането на капаро с тях.

# 562
Хайде, стига, по-умният отстъпва, нали знаете Wink

Моля за помощ, не мога да открия коя турска линия вози коли до Родос, от сега съм се приготвила да се втрещя от цената Money

# 563
  • София
Moharet,  bouquet

# 564
  • София
Това, което виждам на десктопа, в София е 0 градуса, а тук в Дедеагач/ Александруполис/, пече слънце и е, не по-малко от 10 градуса. Гърция…Гърция…все тук искам командировки……..

Medlab благодаря и аз, тръгваме след малко, пием фрапе и ползваме нет. Насочиха ме колегите от къде да минем, но ми казаха, че в момента в района е пълна пустош, дано да открием нещо. До скоро, от Комотини……Ще изпразня лични и ще ти пиша там.

Zvanche Изключено е да спра да пиша, освен когато ме няма……

Marini Да, ползвала съм го, но не ми харесва, много е муден и искат връзка с мейли. Пиша много рядко писма, ако има примерно нещо да питам. Предпочитам директна резервация, нямам излишно време да чакам. Има и доста други за къщи, ако не намериш, ще ти дам….

# 565
Evhen,
http://www.marmarisferry.com/index_en.php

Ceci.D,
ако ще плащаш с кредитна карта, би трябвало да ти дадат криптирана форма в интернет (от типа https), аз поне по друг начин не се сещам.

# 566
  • софия

Zvanche Изключено е да спра да пиша, освен когато ме няма……

Някой да те е спрял Tired И преди съм писала, че ще бъдеш толкова много полезна, ако си направиш отделна тема. Mr. Green

# 567
  • В светлината на слънцето
И ей така в шеги и закачки чукнахме 40 страници.  Mr. Green
Таис, много, ама много си лоша. Crossing Arms Зариби ме с Наксос и Куфониси. Peace

# 568

Ceci.D,
ако ще плащаш с кредитна карта, би трябвало да ти дадат криптирана форма в интернет (от типа https), аз поне по друг начин не се сещам.

А има има начини.  Mr. Green Искат си да им пуснеш всичко на мейл, някои даже и във формата в сайта (без крипт) си ги искат. Ако има балами да им дават цялата тази информация.

# 569
  • София
Момичета, моля за помощ! Получих отговор от едни студия и за плащане на капарото пишат, че може с кредитна карта. И понеже съм много "на Вие" с тези карти, моля някой да ми каже как става плащането на капаро с тях.

Според мен трябва да е през някаква електронна система за разплащания тип PayPal, иначе в никакъв случай не бих дала информация за кредитната си карата на който и да било.

Аз пък да си призная, че доста съм обиколяла по разни разкопки в младите си години и сега като един истински профан искам да обикалям по плажове и таверни по време на лятната си почивка и изобщо не се притеснявам от това нещо.  Някак си ми е по-интересно да се запозная с местните, да си поговоря с тях,  някоя баба да ми разкаже нещо интересно, което в интернет не се намира. Любопитни са ми хората,  тяхното светоусещане и култура, много повече от всичко останало. Ако имам интерес и потребност да разгледам някаква историческа забележителност, просто го правя, но почивката ми в никакъв случай не се върти около това.

Общи условия

Активация на акаунт