На море в Гърция 2014

• 72 626
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
За плащане с кредитна карта за резервация на студио/апартамент съм ползвала Paypal акаунт, както и Мохарет каза. Много е удобно. Peace  Иначе твърдо не.

Bliss, минавали сме десетки пъти транзит по шосето през Никити, но никога не сме ходили на крайбрежната и там ме притеснява най-вече плажа. Peace

Да плажа не е като на Калогрия и другите известни, но е съвсем приемлив. Има камънаци по пясъка и на влизане 1-2 метра, после е плитко и пясък (ама пред Филипос, че миналата година заформихме голяма драма с уточнение за плажа)

http://www.panoramio.com/photo/5712427

Vivi това http://www.ikiesmantsiou.gr/bg/  е доста хубаво на външен вид (вътре не знам), но е на много шумно място. Къщата вечер е страшна с тези запалени свещи.

Арсанас са над заведението и също не знам как е с тишината.

Zvanche Изключено е да спра да пиша, освен когато ме няма……

Някой да те е спрял Tired И преди съм писала, че ще бъдеш толкова много полезна, ако си направиш отделна тема. Mr. Green
Aма, ти така мислиш. На обратното мнение съм. Блед, наистина пише практични и полезни неща по темата. На които никога не съм обръщала внимание. И познава ГР, определено.

Абе не е само тя. Много сме. А и точно от теб не очаквам друго да напишеш. Някак близки ми звучите.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 16:07 от Анонимен

# 586
  • София
Ще ви поднеса истински културен шок и ужас: понеже мъжът ми има малко проблеми с подвижността, когато тръгнахме към Акропола той на едно място седна и каза "Не" и да ви кажа нищо на света не може да ме накара да се кача да гледам колони и камъни без моя либим до мен, така че и аз не се качах - гледахме си го от хотела, съвсем близо до нас и беше чудесно осветен през нощта  Heart Eyes

# 587
Здравейте,момичета и peterky2002   ! Четох ви , четох ви и така както се бях настроила за о.Тасос, после за Олимпийска Ривиера, накрая се спрях на Ситония....Тъй като сме решили да ПОЧИВАМЕ предимно, сме се спрели на вариант HB и  и след много обикаляне по сайтове на туристически агенции, накрая се спрях на два хотела, от които май повече клоня за втория, но искам да питам естествено вас какво ви е мнението за тях. Искаме да можем да се разхождаме наоколо и да има населени местенца в близост,ето това  :
1.Toroneos Hotel 2+** - Nikiti
2.Toroni Blue Sea Hotel **** - в  Торони
И за двата има изгодни оферти, точно по бюджета ни.
Знам, че изборът в крайна сметка ще е мой, но много искам да ви "чуя"!!!

# 588
Vivi,  Много благодаря за ориентира и аз, макар че съм харесала, живот и здраве, евентуално Касандра!  bouquet

# 589
Валя,
Торони блу сий е 4 зв. само в каталога на туристическите агенции.
Има някои кусури, но ако го приемеш като 2-3 звезди (и цената отговаря на това), и ви настанят в реновирана стая, е ОК. Отзиви назад в темите има доста - опитай с търсачката, сред тях и положителни, и отрицателни.
Другия не го знам изобщо.

Туцка,
харесва ми маршрутът ти, а за Акропола бая се посмях  Heart Eyes

# 590
Здравейте,момичета и peterky2002   ! Четох ви , четох ви и така както се бях настроила за о.Тасос, после за Олимпийска Ривиера, накрая се спрях на Ситония....Тъй като сме решили да ПОЧИВАМЕ предимно, сме се спрели на вариант HB и  и след много обикаляне по сайтове на туристически агенции, накрая се спрях на два хотела, от които май повече клоня за втория, но искам да питам естествено вас какво ви е мнението за тях. Искаме да можем да се разхождаме наоколо и да има населени местенца в близост,ето това  :
1.Toroneos Hotel 2+** - Nikiti
2.Toroni Blue Sea Hotel **** - в  Торони
И за двата има изгодни оферти, точно по бюджета ни.
Знам, че изборът в крайна сметка ще е мой, но много искам да ви "чуя"!!!

За TBS. Хотелът е нов,  през улицата морето. Някои стаи гледат срещу ефектно осветена през нощта крепост. Красиво. Кухнята не е кой знае какво.

# 591
  • Младост 4
Туцка, много ме радва твоя маршрут. Частично съвпада с нашия Simple Smile Ще чакам с нетърпение да се върнеш и да разказваш Peace

# 592
  • В светлината на слънцето
В Британския музей ходих 2 поредни дни и пак видях само четвърт от интересните неща.

Ах, върна ме години назад. Когато за първи път ходих в Петербург, изкарах една цяла седмица буквално в Ермитажа. Окото мое насита нямаше. Grinning

И за да не е само спам,
много ми хареса Арсанас. Peace

# 593
  • София
Цените, които Виви е дала само на мен ли ми се виждат много високи нещо. Дали пък на Халкидики не са си повярвали много. Все пак доколкото видях това са цени за Юни месец. Чак не смея да питам за края на Август какво биха ми дали като цена.  Shocked

# 594
  • София
Туцка, а сега сериозно  Hug

Доколкото знам, Ламия не е нищо особено. За Амфиса съм чувала, сега разрових - интересно място е, с много богата история. Хубаво е ако видите крепостта Ориа (Салона), Византийската катедрала от 11 в., Микенската гробница.

Рио - освен моста, друго какво интересно има там newsm78

Неаполи е пристанище, основния поток туристи са за Елафонисос и Китира. Преди 2 години когато обмислях ходене до Елафонисос, гледах и Неаполи. Нищо особено, симпатично градче, с не лош плаж. Ако си спомням правилно, по-нагоре в планината има 2-3 малки селца с интересна архитектура  Peace

# 595
Цените, които Виви е дала само на мен ли ми се виждат много високи нещо. Дали пък на Халкидики не са си повярвали много. Все пак доколкото видях това са цени за Юни месец. Чак не смея да питам за края на Август какво биха ми дали като цена.  Shocked

Високи са. Тенденцията е такава поне от както имам наблюдение. И да повярвали са си. При този наплив от българи, сърби и македонци.  ooooh!

# 596
  • София
Таис, това е по-скоро маршрутът, но не са задължително места за спиране или нощувка. Замислям се за 1 преспиване по-скоро до Делфи - в Арахова или пък на брега - Итеа. Ще видим има време.
Сали, супер - върнах се сега да те видя къде си планирала, но не видях кое градче сте избрали   Peace

# 597
Туцка - не знам дали сте ходили до Монемвасия и Ареополи, но според мен си заслужават. Мисля че са по пътя ви. Ако се сетя за нещо друго интересно ще пиша.

# 598
Vivi, благодаря!

тодоричка, на мен ми направи също впечатление, че доста високи цени дават. Аз от три години горе-долу си кореспондирам и проучвам цени и преди 3 години имаше наполовина на някои от студиата. Вероятно и защото е в края на юни - прави ми впечатление, че повечето са сложили едни цени до 15 или 20 юни и след това - други.

# 599
  • София
Мм, Делфи  Heart Eyes

Теди, за съжаление Блис е права. Повярвали са си и май скоро няма да смъкнат цените.

Ето вземи нас и Наксос за пример: 560 евро ми е спането за 2 седмици, плюс фериботните билети.
Преди няколко години в Сарти платихме за 10 дни 650 евро, само спане. Вярно, до Атина има пътни такси, по-дълъг път. Но си струва..поне за мен. Аз обичам да пътувам, много.

Което изобщо не означава, че не обичам Сарти, напротив. Обичам градчето, както и много други местенца из Халкидики. Просто последните години се наводни от комшиите и някак блясъкът му, поне в моите очи, позамръкна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт