Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 60 938
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Вероятно е от машината - ние също ползваме кауфландския гланц, настроена е на 3 и съм доливала само веднъж от началото на ноември досега. Имам още половин шише. На нас пък солна ни свършва бързо, но и водата ни е много твърда и предполагам е от това.

# 16
И моят съм настроила на 3, но не съм доливала. Ползвам я от 22 октомври.

# 17
  • Sunshine state
Благодаря за темата.   bouquet
Днес трябва да зареждам със сол,а вчера я пуснах с препарата за почистване на КК.-изрина всичко.  Simple Smile

# 18
Здравейте,

Взехме миялна в началото на август, общо взето я пускаме през ден, но досега не е светвал индикаторът за сол и никога не съм слагала втори път. Дали е нормално?

# 19
Ако не ви е твърда водата, мисля че е нормално да свършва по-бавно.

# 20
  • Под гъбата
Я, колко голяма картинка на препарат. Wink Уж за миялни, но да си знаем, кой е препаратът, нали.
Аз ползвам от тези, които мият.
Мия на ръка от няколко дни и е ужасно. Събота и неделя чакам да видя какво ще стане с перката ми.

Лиляна,какъв ти е модела на Мидеята? И аз имах същият проблем с перката на горната кошница. Залепихме перката и сложихме по едно малко винче в двете страни. То само това да ми беше проблемът с тази съдомиялна Sick. Но винаги съм намирала части в сервиза им, даже последният път ми казаха като им звънях точно за този проблем, че е заменяема с друг техен модел.
Аз имам грешка номер 4 и сега от две седмици стои уреда в сервиз и му се чудят и маят от къде изтича вода и се н аводняваме. Накрая сигурно ще се окаже, че е от платката а за там спасение няма. Да се мият чинии на ръка е най ужасното нещо #Cussing out

# 21
  • Ямбол
Моята Мидея е wqp8-9205.
Мисля че е на над 6 години, ако не бъркам и никога не съм имала проблем с нея.
Вече перката е в добри ръце и ще бъде направена.
На мястото на зъбчето, ще има друго нещо, което ще го подсилят и захващането се надявам да стане дори по-добро.

Иначе съм съгласна за миенето на ръка. Ми те извират, преследват ме направо. Все има нещо за миене. Заради миялната съм си спряла и топлата вода в кухнята и мия със студена.

# 22
Здравейте момичета. Имам един проблем Whistling
Имам съдомиялна машина от 6 години, но едва вчера се престраших да я пусна (а и до сега нямах нужда от нея), закупих си (благодарение на момичетата от форума) хубави препарати и... пуснах една празна миялна, но ... не можах да намеря кратка програма.
Понеже се местихме от Бургас в Ямбол и съм затрила някъде книжката с указанията (наръчника) и сега не знам как да настроя кратка програма.
Качвам снимка, много Ви моля, ако някоя има такава или знае как да си настроя кратката програма, нека ми пише. Нямам нерви да чакам 3 часова програма  newsm78
Благодаря Ви много предварително

# 23
  • На брега на реката
Кръстева, какъв е модела на машината /някъде на вратата трябва да го пише/. Би трябвало да имаш програма около един час. Като гледам снимките - тази на която има нещо като чиния с буквата R в средата или другата в дясно от нея, колко минути ти изписва за тях. Не съм сигурна, дай модел и ще потърсим в нета , ако някой собственик не се включи.

# 24
Благодарение на marina03 вече имам ръководство на английски, което ми свърши прекрасна работа. Още веднъж ѝ благодаря изключително много. Hug
Бобулина, да оказа се точно тя кратката програма за не много замърсени посуда. А модела никъде не го пише на видно място, предполагам ще е или отстрани или отзад лепката, но няма как да я преместя за да го видя.
Все пак важното е, че стана работата

# 25
  • На брега на реката
Браво, радвам се. Със здраве да си я ползваш.
 newsm10

# 26
Да, вече спокойно мога да си я използвам, благодаря на всички, които ми помогнахте Hug

# 27
Честито! Със здраве да си я ползваш, голямо удобство е. Peace

# 28
Нещо не ми мие съдомиялната. Чашите са бели. Като мина с пръст, това бялото се маха.. И има много капи по съдовете.

# 29
  • Sunshine state
Да не си сменила гланца или препарата?
Кръстева,много ме учуди това,че съдомиялната ти не е била пускана от 6г.Стана ми любопитно дали е тръгнала и дали всичко й е наред. Със здраве да си я ползваш и недей я изоставя повече така.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт