Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 492
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Отрових се с тази съдомиялна  #Cussing out Просто от известно време спря да мие добре. Първо обвиних горкия прах А1,  смених го, почистих с препарат........нищо. Направо вади полуизмити нещата, пластмасовата купа мазна, чашата от фреш замазана..... Уж гледах дупките, откъдето тече вода, добре са. Тази нощ ги напръсках с обезмаслител, ако няма ефект утре ще напръскам местата, откъдето тече вода с К2Р.

Преди дни писах,че миялната ми се повреди-мие си,но със студена вода. Това констатирах,след като извадих неизмити и мазни прибори. Седнах до нея и отварях през 10-15 минути.И не суши. Защо не провериш и тази възможност.
А аз чакам още техник и нямам никаква представа какъв е проблемът и колко ще струва ремонтът.

# 211
  • Sunshine state
Да не е нагревателят,щом не сгрява водата?  newsm78
Човек толкова свиква с тия машинки,че като им стане нещо,направо му иде да се гръмне. Моята искам поне още 2-3 годинки да ме изкара.  Praynig Praynig

# 212
Mоля , кажете ми читав сервиз за миялни машини. Моята отдавна не е гаранционна.

# 213
Мисля, че не е нагревател, защото накрая като я отворя излиза пара и топъл въздух от нея. Но довечера ще я изненадам по време на миене.

# 214
Човек толкова свиква с тия машинки,че като им стане нещо,направо му иде да се гръмне. Моята искам поне още 2-3 годинки да ме изкара.  Praynig Praynig

Ако поста ти е за мен-вероятно е нагревател някакъв или връзка. А за гръмването-и на мен ми иде да се гръмна.Аз дори нямам сушилня за съдове и сега като ги мия на ръка ги редя в една пластмасова табла,после веднага бърша.Тя не събира кой знае колко-та на два пъти става миенето. А бе-разглезихме се Laughing
Моята е малко повече от 2 годишна-тъкмо като и изтече гаранцията се развали.

# 215
Момичета, радвам се открих вашата тема...
Аз имам проблем с копчето от където се стартира машината ми...
Те са две копчета - едното я включва - с него всичко е ОК, но другото от където се стартира не се включва и всеки път трябва да го натискам 5-15 пъти, за да се вкл.  Thinking
От къде ли може да е проблема?

# 216
Здравейте, аз минавам на бързо, за да кажа, че все пак нашето Беко Dis5831си е читаво и зраво, ами се оказа една тъпотия акато и предполагахме.Разхлабил се беше контактът, към който е свързана и оттам липсата на ток.

# 217
Здравейте! От известно време забелязвам, че като вадя измитите съдове, когато още не са добре изсъхнали от тях изтича бяла течност/не бистра вода/, която оставя следи по дъното. Не знам дали ме разбрахте. Ама и аз как го обясних. Освен на някой от дълбоките чаши до средата се образува бял филм. Миялната ми е 45 см от средните. Мия с прах КК, сол КК, гланц ГГ/понякога КК/. От праха слагам обикновено 1 мерителна лъжичка, мисля че отговаряше на 20 г. Имате ли идеи от какво може да е?

# 218
  • Sunshine state

Ако поста ти е за мен-вероятно е нагревател някакъв или връзка. А за гръмването-и на мен ми иде да се гръмна.Аз дори нямам сушилня за съдове и сега като ги мия на ръка ги редя в една пластмасова табла,после веднага бърша.Тя не събира кой знае колко-та на два пъти става миенето. А бе-разглезихме се Laughing
Моята е малко повече от 2 годишна-тъкмо като и изтече гаранцията се развали.
Да,за теб е.  Hug
Ужас,искрено ти съчувствам и се надявам съвсем скоро да се установи проблема и да се отстрани.   bouquet

# 219
  • Sunshine state
Здравейте! От известно време забелязвам, че като вадя измитите съдове, когато още не са добре изсъхнали от тях изтича бяла течност/не бистра вода/, която оставя следи по дъното. Не знам дали ме разбрахте. Ама и аз как го обясних. Освен на някой от дълбоките чаши до средата се образува бял филм. Миялната ми е 45 см от средните. Мия с прах КК, сол КК, гланц ГГ/понякога КК/. От праха слагам обикновено 1 мерителна лъжичка, мисля че отговаряше на 20 г. Имате ли идеи от какво може да е?
И аз мия със същото количество прах на КК и ползвам сол на КК,но нямам този проблем. Да не би солта да е на грешна степен? newsm78

# 220
Гланцът ми е на 1, солта не мога да я регулирам. Мисля, че моята не се регулира. А твоята машина същия размер ли е? Ако ти остане в някой съд вода бистра ли е тя?
Преди миех с Феъри или ГГ и като че ли нямаше такъв проблем, а може и да не съм обърнала внимание. Говоря за проблема с бялата течност. А филм по някой чаши май винаги се е получавал и то само на високи чаши.

# 221
  • Sunshine state
Ами обръщала ми се е чаша и течността не е бистра,а като варовита вода,но мисля,че е от това,че е седяла така през целия цикъл на миене и препарата не се е отмил. Иначе нямам никакъв филм върху съдовете. И аз нямам степени на солта,а съдомиялната ми е за 6 комплекта.  Peace

# 222
И моята течност е такава и оставя следи по дъното. Веднъж бях сложила кошницата с приборите хоризонтално, защото нямаше място и лъжиците бяха пълни с такава течност. Да не би гланцът разреден да изглежда така newsm78 Аз се притеснявам да не ядем в съдове с препарат.
Моята е по-голяма, за 10 комплекта, значи не е от много прах.

# 223
  • На брега на реката
Моята е за 10 комплекта. И аз ползвам прах КК, сол W5 и гланц ГГ. И на мен ми се е случвало в някой обърнал се съд да има вода и тя е точно такава каквато я описваш. Мисля, че това е от гланца, съдовете иначе са блестящи.

# 224
  • Sunshine state
Аз специално съдовете на малката ги приплаквам обилно с вода,като й слагам нещо в тях. Знам,че сигурно няма нищо опасно,но все пак.. Нашите си ги ползвам така.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт