Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 539
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Лили, много ти благодаря, за снимката със стрелката Hug Аз имам моята миялна от 10 м. и чак сега разбрах, че мога да регулирам солта Blush При последното измиване със завъртяна стрелка лътно вдясно и гланц на 3 нямам бял филм по чашите, но имам бели капки по чашите и дуралексовите чинии. Мисля да пробвам с различни кмбинации сол/гланц. Дано нацеля правилната!

# 361
  • София
моля, препоръчайте добър сервиз за съдомиялна AEG в София?

# 362
Здравейте, момичета! Моля за съвет относно новата ни съдомиялна машина BEKO DIN 5530 (за вграждане е). Все още не сме й закачили вратичката и виждам, че всички символи на дисплея светят едновременно докато работи. Според вас нормално ли е това или е "забила"? Също така, знаете ли колко време продължава ЕСО програмата (Р2)?

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 13:42 от mama_na_pepi

# 363
Аз си мисля,че долната перка на съдомиялната ми не се върти
На горния ред се измиват нещата, на долния само някои - дъната на чаши, тави и купи стоят мръсни. Чиниите с измиват явно от водата, която тече от горната перка и ги понапръсква и тях.

# 364
Здравейте, включвам се с молба за мнение, тъй като ми предстои купуване на първа съдомиялна. Спряла съм се на 2 модела, като бюджета ни е около 600лв.
Това Беко DFN 6833, за което имаше доста положителни отзиви http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … N-6833-S-/-SILVER
И WHIRLPOOL ADP-7442, за което имаше само 1 отзив http://www.whirlpool.bg/app.php?mode=viewproduct&id=26&p … ;color=&diff=
Ще съм ви благодарна да ме посъветвате коя да избера.

# 365
Аз нямам нито една от двете  Wink моята е друг модел,но като гледам-характеристиките на  BEKO DFN 6833 S  мисля,че е по добра  newsm78 и е по икономична откъм консумация на ток и вода ( което не е малко ) Но  Naughty която и да избереш ще ти е незаменим помощник  Wink

# 366
  • Ямбол
Аз си мисля,че долната перка на съдомиялната ми не се върти
На горния ред се измиват нещата, на долния само някои - дъната на чаши, тави и купи стоят мръсни. Чиниите с измиват явно от водата, която тече от горната перка и ги понапръсква и тях.
Завърти я на ръка, за да видиш дали се върти свободно.
Пробвай я на чешмата, като я сложиш на течаща вода, дали излиза от всички дупки с еднаква сила струя.

Аз съм имала проблем с горната ми перка - уплътнението на перката беше заминало. Сменях, сменях, накрая смених перката и проблемът се реши.

# 367
Здравейте, включвам се с молба за мнение, тъй като ми предстои купуване на първа съдомиялна. Спряла съм се на 2 модела, като бюджета ни е около 600лв.
Това Беко DFN 6833, за което имаше доста положителни отзиви http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … N-6833-S-/-SILVER
И WHIRLPOOL ADP-7442, за което имаше само 1 отзив http://www.whirlpool.bg/app.php?mode=viewproduct&id=26&p … ;color=&diff=
Ще съм ви благодарна да ме посъветвате коя да избера.
От мен един глас за Беко. Нашата е модел 6830 - същата, но за вграждане и съм страшно доволна.
Здравейте, момичета! Моля за съвет относно новата ни съдомиялна машина BEKO DIN 5530 (за вграждане е). Все още не сме й закачили вратичката и виждам, че всички символи на дисплея светят едновременно докато работи. Според вас нормално ли е това или е "забила"? Също така, знаете ли колко време продължава ЕСО програмата (Р2)?
Мисля, че така свети - поне виждам отблясъци по шкафа, когато съм се навеждала да слушам дали водата е пусната. На нашата икономичната програма продължава 3,38 ч., а на половин зареждане - 3,37. Crazy

# 368
  • около Варна
Аз съм много доволна от моята Беко, ползвам си я вече 3 години. В последно време имам проблем с побеляване на съдовете, установих, че е от солта/от липсата на сол по-скоро/. Така и не разбрах по колко трябва да слагам и кога, лампичката ми постоянно свети. Последния път изсипах наизуст колкото сол имаше в кутията и съдовете отново заблестяха.

# 369
  • Пловдив
Здравейте,
имам въпрос, ще се радвам да помогнете- ползвам съдомиялна Блумберг от година и половина. По чашите за вода се появиха бели мъгливи петна. В момента ползвам таблетки Finish All in One. Сол и гланц пак на Finish. Мога ли да отдам тези петна на износване на стъклото в миялната или са виновни таблетките?
Проблемът е само при чашите, при други съдове не съм забелязала.

# 370
Аз съм много доволна от моята Беко, ползвам си я вече 3 години. В последно време имам проблем с побеляване на съдовете, установих, че е от солта/от липсата на сол по-скоро/. Така и не разбрах по колко трябва да слагам и кога, лампичката ми постоянно свети. Последния път изсипах наизуст колкото сол имаше в кутията и съдовете отново заблестяха.

Сипвам сол докато се напълни до горе. Така пише и в инструкцията.

# 371
  • На брега на реката

Сипвам сол докато се напълни до горе. Така пише и в инструкцията.

wiwi,
Сипваш сол, докато контейнера се напълни догоре, тогава лампичката угасва. Когато светне отново значи, че солта е на привършване и трябва да напълниш контейнера отново. При мен това се случва на 3-4 месеца, зависи от ползването.

# 372
  • Sunshine state
Моята угасва и 1 шепа да сложа. Иначе и аз пълня до горе.

# 373
  • Балчик
Спешен въпрос за притежателките на BEKO DFN 6833 S / SILVER.Сваля ли се горният капак, за да влезе миялната под плот? Благодаря.

# 374
Аз все още се колебая дали Беко DFN 6833 или Уърлпул ADP-7442 да избера. Беко-то е малко по-икономично и с много положителни отзиви. Уърлпул пък е по-читава марка, доколкото знам /пералнята ни е такава и сме доволни/. Труден избор.
Благодаря на тези, които се включиха по въпроса ми. Всяко мнение ми е полезно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт