Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 565
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Мисля 60 см. е на всички миялни дълбочината, но не съм съвсем сигурна. Най-сигурно е да идеш с рулетка в магазина и там да видиш на място. Но е добър избор за тези пари машинката - всичко си има - отложен старт, половин зареждане, програми, температури, чекмедже за прибори /поне на моята го има/, икономична е. Абе, мога само да я похваля, но все пак я имам отскоро, дано все така да се държи.

# 346
  • ГОре на черешата...
Да, ще отида на място. Надявам се да не стърчи много напред от плота, нали той е 60 см Rolling Eyes

# 347
Здравейте! Имам малко глупав въпрос,ама ще си го задам ,че ме гложди ! Embarassed
Забелязах,че след измиване остават петна от препарат много близо до дисплея и бутоните. Дали няма някакъв проблем с уплътненията ?  newsm78 
Модела е беко Dis 5831. При вашите миялни така ли се получава?

Скрит текст:

# 348
  • Шумен
Забравих да добавя,че това,което ме притеснява в тази е наличието на само една перка(отдолу) ,което не знам как се отразява на измиващата способност.

Аз имам малка съдомиялна на Bosh-за 6 комплекта и честно казано ако наредя чинии във всяка преграда не винаги се измиват добре.Проблемът е точно в наличието само на една перка.Ако трябва сега да си купувам съдомиялна щях да гледам да има перка и отгоре.Сега подреждам чиниите през една преграда и се измиват перфектно.

# 349
Да се оплача и аз вчера сложих да измия тавите от печката и още няколко чинии и купички извадих тавите мръсни другите неща се бяха измили  #Crazy Пуснах я с препарат за почистване сега пак сложих де се измият тавите дано да няма проблем отново

# 350
  • Sunshine state
Ако са били много загоряли е нормално. При много загоряло-задтлжително кисна,иначр ще ги излъска,но чернилката ще се запечата направо по тях и ще си остане.

# 351
Klara Аз имам същата миялна, но такива петна не съм забелязала да има, там си е чисто, нямам и на идея от какво може да е  newsm78

# 352
Pupitka не бяха загоряли правих бутерки и леко намазах тавичките с олио че предния път ми залепнаха бутерките  .Преди да ги сложа в миялната ги забърсах и така ги пуснах излязоха ми като клеясали направо се втрещих като ги видях  #Crazy Сега излязоха чисти дано да нямам такъв проблем вече по принцип когато имам нещо загоряло и аз го накисвам и след това изтърквам с четката преди да пусна в миялната

# 353
Не кисна и не мия предварително, само веднъж имах такъв случай с неизмита тава, но го отдадох на замърсяване на машината. Измих я с почистващ препарат и се оправи.

# 354
  • Sunshine state
Не знам кой какво разбира под загоряло,но аз имам предвид наистина тежки случаи и не вярвам без накисване да се мият. Печени картофи примерно на шайби-дори при добре намазнена тава остават парчета и не знам къде биха могли да идат след миене,ако въобще се отмият свястно бе накисване

# 355
  • Ямбол
То зависи и от материала на тавите.

# 356
  • Sunshine state
При мен проблеми се получават със загорели алуминиеви тави.

# 357
То зависи и от материала на тавите.
Taka e - моите тави са керамични и нищичко не остава след миене, без накисване даже.

# 358
  • Ямбол
При мен проблеми се получават със загорели алуминиеви тави.
Алуминият е много вреден. Да не би да имаш предвид алпака?
Ефектите на алуминия върху здравето
Освен това и не е препоръчително да се мият в миялни.

# 359
  • Sunshine state
Ами сива е и е от тези старите,но не е лъскава,а някак матова. Не разбирам много от материали. Знам,че е вреден,когато е повреден и надраскан. Отдавна ми се иска да я захвърля,ама все с такъв размер ми притрябва по някое време. Знам,че нищо не струва да си взема нова и май скоро ще го направя.. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт