Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 008
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Сега може да ми се смеете , но при мен нещата се оправят като загася за минута главният бушон.  Rolling Eyes

Не е смешно, нещо в електрониката е бъгнато и така рестартираш машината.

# 151
  • на Мелмак
Сега може да ми се смеете , но при мен нещата се оправят като загася за минута главният бушон.  Rolling Eyes

Искренно завиждам на фона на купчина чинии,чаши.... знаете Hug

# 152
  • Майничка
Последно време имам потресаващи отстатъци от нещо гадно по някои чаши, които слагам в миялната. Едно такова като засъхнала храна. ....

Това е неразтворена таблетка, става почти като монтажна пяна. При мен се получава понякога, когато някой съд "застане на пътя" на таблетката веднага след отварянето на отделението. Примерно, сложила съм голям буркан от нескафе, той не пречи на отварянето на капачето, но таблетката пада в/у него, а не надолу и после се разкашква в/у дъното и съседните съдове.

# 153
на моята помощница днес и бе извършена обичайната месечна профилактика ...

# 154
Преди година ми се счупиха захващачите на врата. От тогава не мога да я оставям открехната . Или трябва да е затворена или отворена до долу. Попитах на няколко места но ми казаха , че не може да се поправят само тези панти. Трябвало да се смени цялата врата а тя е над 200 лв. Някой имал ли е подобен проблем. Много е неприятно , защото така не мога да я проветрявам.

# 155
  • София
Аз имах подобен проблем, че даже и не се затваряше, ами с една тежест опъвахме вратата навътре /сложно е за обяснение/. Така издържа около 9 мес и след това напълно  се скапа. Но беше много стара съдомиялната и не си заслужаваше ремонт.

# 156
  • Стара Загора
Аз си издърпвам горната кошница колкото искам и на нея подпирам вратата. Така мога да я държа открехната на всякакво положение.

# 157
Аз си издърпвам горната кошница колкото искам и на нея подпирам вратата. Така мога да я държа открехната на всякакво положение.
A как я захващаш за да се задържи за кошницата. Вратата е доста тежка.  Rolling Eyes

# 158
  • Стара Загора
Никак, само подпирам. Дори и да е съвсем леко издърпана кошницата, вратата не успява да я бутне и да се затвори.

# 159
Никак, само подпирам. Дори и да е съвсем леко издърпана кошницата, вратата не успява да я бутне и да се затвори.
При мен вратата пада на долу към земята. Няма как кошница да я задържи .

# 160
  • Стара Загора
Разбирам! А моята точно обратното - ако не е подпряна, се затваря. Тогава не върши работа моят вариант Simple Smile

# 161
  • София
Тогава ще я проветряваш като я държиш напълно отворена. Simple Smile

# 162
Тогава ще я проветряваш като я държиш напълно отворена. Simple Smile
E , този вариянт е ясен . Обаче кухнята не ми е от най- големите и някой ще се пребие ако е отворена вратата. А и веднъж като я бях оставила така, от тежестта на вратата , после трудно я затворих.

# 163
Миялната я почиствам на 3 месеца веднъж с препарат. Филтрите на месец веднъж и по-рядко, не слагам остатъци от храна и няма нужда от често миене. А и често мия на по-високи градуси от нужните, та нямам и натрупана мазнина.

# 164
Разбирам! А моята точно обратното - ако не е подпряна, се затваря. Тогава не върши работа моят вариант Simple Smile
Това се случваше у нас преди да и` сложим таблата на вратата, сега нямам проблем.

Общи условия

Активация на акаунт