Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 60 987
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Не четох назад, питам направо :
Напоследък забелязваме малки петна ръжда по приборите за хранене, които са от неръждаема стомана.  newsm78 Това има ли връзка с миялната и каква?

# 166
  • на Мелмак
Напоследък забелязваме малки петна ръжда по приборите за хранене, които са от неръждаема стомана.  newsm78 Това има ли връзка с миялната и каква?

Аз нямам такъв проблем , но мисля , че имаше връзка със солта newsm78

# 167
Здравейте! Нищичко не разбирам от съдомиялни, изчетох цялата тема, но въпреки това не мога да преценя каква трябва да е миялнята, ще помоля да си дадете мнението за тази, или пък да предложите друг вариант. За майка ми е те са двама човека така че не е нужно нещо последен писък на модата, а просто да и върши работа   bouquet
http://www.technopolis.bg/b2c/details/680540/P11110301/Sadomiyal … ane-BEKO-DIS-5831

и да допълня че в нас също имаме съдомиялна, но е развалена и майстора каза че е много стара и не може да се оправи (на квартира сме и не смятам да купуваме нова) но пък тайничко се надявам да може да се оправи, така че ако знаете техник за Бургас много ще съм благодарна   bouquet

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 15:27 от mariana900

# 168

Аз имам проблем само с ножовете и не са петна ръжда,защото като ги потъркам с кърпа-изчезват.Като запечатано неизмито.Имам спомен,че назад в темата се обсъждаше това,но тогава не обърнах внимание. Сега се спасявам с избърсването на ножовете със салфетка,преди да ги сложа в миялната. И  се получава не с всеки нож. Вероятно има нещо общо с това за какво е ползван и е останало по него-лютеница например.
Лютеницата ми дойде наум,защото е нещо кисело и полепващо.
Ако някоя от вас си спомня къде се обсъждаше проблемът-нека подскаже.

# 169
  • На брега на реката
Здравейте! Нищичко не разбирам от съдомиялни, изчетох цялата тема, но въпреки това не мога да преценя каква трябва да е миялнята, ще помоля да си дадете мнението за тази, или пък да предложите друг вариант. За майка ми е те са двама човека така че не е нужно нещо последен писък на модата, а просто да и върши работа   bouquet
http://www.technopolis.bg/b2c/details/680540/P11110301/Sadomiyal … ane-BEKO-DIS-5831

и да допълня че в нас също имаме съдомиялна, но е развалена и майстора каза че е много стара и не може да се оправи (на квартира сме и не смятам да купуваме нова) но пък тайничко се надявам да може да се оправи, така че ако знаете техник за Бургас много ще съм благодарна   bouquet

Имам такава, вече почти година и съм много доволна. Има си всичко /като програми/  и мие чудесно.

# 170
  • София

Аз имам този проблем с някои от ножовете. Станаха на петна от първото измиване и не се чистят. Не ми прилича на ръжда, не знам какво е, но са тотално скапани. Ползвам си ги, но е грозно. Само с ножовете и само с определен вид newsm78

# 171
Не, наистина са петна ръжда. Нищо, че падат като ги потъркам. Някои падат, де...  newsm78 Ама преди не е ставало. Ще проверя солта.

# 172
Здравейте,момичета и може би и господа! Вкъщи имаме съдомиялна Beko DIS 5831 от лятото.Машинката е чудесна и до преди 2 дни работеше перфектно. Но един слънчев ден я заредих, пуснах излязох от стаята и след около час се върнах да я изключа и какво беше учудването ми,че тя изобщо не е тръгнала и дисплея не свети. А преди това си я стартирах по обичайния начин. Черен дисплей и нищо, все едно няма ток в нея. Обадихме се в сервиз,  вчера дойде техник, натисна 1 копче за рисет и тя тръгна. Почувствах се тъпа много,извиних се 200 пъти и толкова. Снощи си я стартирах,изми си, всичко наред. Днес тръгвам да я пускам, пал черен дисплей и нищо...Натискам за рестартиране, ни вопъл,ни стон, ни картина. Черен дисплей и толкова. Освен пак да звъня в сервиза...Та в този ред на мисли някоя от вас с предложения и съвети за помощ? Ще се побъркам без нея,че съм с бебе и кошмар ми е домакинството без съдомиялна....Само да допълня, че е с удължена гаранция 5 години и ползвам продукти Финиш

# 173
Здравейте! Решили сме и ние да си вземем съдомиялна и за това събирам мнения и информация. За сега сме се спряли на тази :
http://www.technopolis.bg/b2c/details/680581/P11100501/Sadomiyal … -BEKO-DSFS-1530-X

Ако някой има наблюдения ,ще се радвам да ги сподели както за модела ,така и за марката.
Понеже нищо не разбирам искам да попитам и какво трябва задължително да се гледа при покупка на съдомиялна ?
Благодаря ви !

# 174
  • на Мелмак
Ами тази съдомиялна си е много добре.
има си 3 перки и всички други екстри -половин зареждане и т.н. , които едва ли ще използваш Simple Smile
Зависи колко члена ви е домакинството - защото тази е от средния размер , има и по-големи,
и ако мястото не ти е проблем си вземи 60см широка, ще си по- доволна Hug
Ние сме четирима и понякога я пускам 2 пъти на ден - аз съм с голяма.
От марката по спомени май нямаше някой , който да не е доволен, има само добри отзиви от нея.
Успех!

# 175
Здравейте,момичета и може би и господа! Вкъщи имаме съдомиялна Beko DIS 5831 от лятото.Машинката е чудесна и до преди 2 дни работеше перфектно. Но един слънчев ден я заредих, пуснах излязох от стаята и след около час се върнах да я изключа и какво беше учудването ми,че тя изобщо не е тръгнала и дисплея не свети.

Чува ли се звук сякаш помпата работи и се опитва да изпомпва?

# 176
Tontoneva,здравейте. Няма как да се чува какъвто и да е било звук, тъй като дисплеят изобщо не свети и не можеш да направиш нищо.Все едно не е свързана към електрическата мрежа.....

# 177
  • София

Аз имам този проблем с някои от ножовете. Станаха на петна от първото измиване и не се чистят. Не ми прилича на ръжда, не знам какво е, но са тотално скапани. Ползвам си ги, но е грозно. Само с ножовете и само с определен вид newsm78

Предполагам, че ножовете са от евтин материал. Мои познати си купиха кухненска мивка, от евтините и стана на подобни петна. Махат се като ги третираш, после пак се появяват. Приличат на ръжда. Ходиха да питат в магазина и им казаха, че точно тези мивки са направени от евтин материал, който с времето се износвал и ръждясвал.
Та много подобно ми звучи и това с ножовете...

# 178
  • София
ррр - ножовете ми са Фрискарс (т.е. не са евтини и са доста качествени) и пак ставаха на петна в миялната, петната падат при потъркване, така че не е това причината. в интерес на истината петната ми се появяваха в старите миялни - Бекото и Уърлпула, сега АЕГто май не ми ги прави...

# 179
  • на Мелмак
Tontoneva,здравейте. Няма как да се чува какъвто и да е било звук, тъй като дисплеят изобщо не свети и не можеш да направиш нищо.Все едно не е свързана към електрическата мрежа.....

Баща ми има сега същият проблем с пералнята- все едно не е свързана с ел.мрежата.
Даже от сервиза го питаха дали ел.таблото е наред.
Дойде техник и се оказа платка- изгоряла.
Аз също си чакам платка на миялната Laughing

Обаждай се в сервиза и да идват пак!

Общи условия

Активация на акаунт