Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 602
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Скрит текст:
Определи таван на бюджета и тогава предложенията ще завалят.  Laughing
Като няма определена някаква сума, не знаем какво да предложим newsm78.
mimeime , аз ти препоръчвам Миеле втора употреба. Аз лично съм страшно доволна от цена, качество и начин на измиване. Това е най-добрата марка за бяла техника. Откъм разход за вода и ток също съм доволна Peace
Аз от три месеца съм с миялна, и не мога да давам много препоръки, моята е BEKO DIS 5831 и съм си много доволна  Simple Smile Иначе и аз знам, че Миеле е най-хубавата марка  Hug ако не те притеснява втората употреба  Simple Smile
Енергийният клас не е измислен и наистина пести енергия-за пример давам хладилникът ни. Старият беше марка и то немска и беше клас Д,а новият е А++ и разликата в тока е над 50лв.  Peace
mimeime аз съм със съдомиялна втора употреба Бош много съм доволна за 15 комплекта е голяма влизат ми големите тави на фурната големи тенджери .Голяма помощничка ми е направо съм влюбена в нея  Joy За икономия не мога да кажа нищо купихме съдомиялна и сушилня втора употреба  ползвам ги непрекъснато а не виждам разлика в тока
Момичета да питам мога ли да пускам тефлонови тигани и ако да на колко градуса ги миете  също така керамични съдове миете ли в съдомиялната  Embarassed
Много ви благодаря, момичета! Страшно ми помогнахте всички със съветите си, най-важното защото са от личен опит  Peace Сега лесно ще избера, когато проуча предлагането   bouquet

# 286
Само да се похваля  Mr. Green Благодарение на всички Вас вече съм готова да пусна съдомиялната си  Simple Smile Днес купих всичко необходимо за нея–прах,гланц и сол  Crazy Заредих солта и гланца но  Thinking идва въпроса с прахът  ooooh! колко до сложа  #Crazy Съдомиялната се оказа,че е за 12 комплекта,но в отделението за препарат има разграфено 15 и 25 милилитра,а на праха пише,че се слага 40 милиграма  Shocked Всички продукти са Somat и на всичкото отгоре пише само на немски на тях  Grinning Затова и имам надежда,че ще остана доволна

# 287
Аз меря с една мерителна чашка от сироп на детето. Ориентировъчно насипвам до 15 за по-слабо замърсени съдове и до 25 за по-силно замърсени и нямам проблеми. Във втория случай слагам и в отделението за предмиене /самото отделение е разделено на две - една голяма камера и една малка, малката е за предмиене/.
Само да добавя, че от таблетките Finish All in one ми се изтриха шарките на една чаша. Някой го беше писал и не повярвах, ама факт - същата чаша е мита с прах на КК два месеца преди това на всякакви температури и нищо й нямаше, като сложих няколко пъти таблетки и шарките се изтриха.

# 288
kremenu6a Ако са мръсни съдовете го напълни до горе отделението без да мериш, ако са по-чисти - до половината  Simple Smile Аз лично използвам течния гел на Сомат и съм много доволна . От таблетките на Финиш имах понякога по дъното на чашите не разтворено от таблетката .

# 289
  И аз ползвам таблетките Finish All и имам чувството, че чашите имат вкус на сол напоследък. Thinking

# 290
  • Ямбол
Милиграм и милилитър не са равни мерни единици. Едното е грамаж, другото е обем.
Аз слагам около и под 20 милилитра, точно мерната лъжичка към миялната. изобщо не гледам какво пише на праха. Намалям, докато излизат чисти съдовете. На около 2/3 лъжица за средно мръсни съдове ми е добре.

# 291
Благодаря Ви много   bouquet Сложих прах до половината и се измиха перфектно.А от този гланц излязоха като полирани  Shocked  Толкова лъщят  Crazy А аз съм много щастлива  Mr. Green

# 292
Момичета какво ви е мнението за BOSCH SPV 69 T 20 - http://www.tehnomix.bg/bosch-spv-69-t-20 ? Нямам място за по-голяма, а ми се иска и да е икономична и да има изплакване. Дали в тази могат да се поберат филтри на 60 см абсорбер, как мислите?

# 293
Момичета какво ви е мнението за BOSCH SPV 69 T 20 - http://www.tehnomix.bg/bosch-spv-69-t-20 ? Нямам място за по-голяма, а ми се иска и да е икономична и да има изплакване. Дали в тази могат да се поберат филтри на 60 см абсорбер, как мислите?

Ще се поберат  Peace И моята е 45 см и си ги мия там, и тавите на фурната ми влизат  Wink

# 294
Супер!  bouquet

# 295
Преди време бях писала ,че новата ни съдомиялна не пълни вода. Е ,идвам да кажа ,че проблема е бил в нас , а не в машинката. За мое щастие не е дефектна и няма да се наложи да хабим нерви .
Просто като сме я пъхнали под плота ,единият маркуч се е прегънал и за това не е минавала вода. JoyМодела е Беко DIS 5831.

# 296
Момичета, един странен въпрос (макар че знам вече отговора) - свърши ми препарата за миалната , а нямам възможност да купя точно сега. Какво мога да сложа да измия съдовете (или няма заместител).
Благодаря

# 297
Момичета, един странен въпрос (макар че знам вече отговора) - свърши ми препарата за миалната , а нямам възможност да купя точно сега. Какво мога да сложа да измия съдовете (или няма заместител).
Благодаря

няма заместител. Не слагай веро или прах за пране! Много допускат такава грешка, по-добре измий няколко пъти на ръка.

# 298
Благодаря
Аз в началото докато си купя препарат на промоция си купувах таблетки на бройка от нашия магазин  провери някъде дали не можеш да си купиш .
Да се похваля при нас засичат водата на 3 месеца и откакто съм със съдомиялана не са минавали вчера идваха и се оказа че сме на 0 много съм щастлива вече имам икономия Simple Smile

# 299
  • Ямбол
Какво значи да сте на 0?

Общи условия

Активация на акаунт