Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 532
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • Балчик
Вече намерих отговор на въпроса си- маха се капакът. Поръчахме я за майка ми.
За мен Беко е много надеждна марка, но дано е късметлийка майка.

# 376
  • На брега на реката
Вече намерих отговор на въпроса си- маха се капакът. Поръчахме я за майка ми.
За мен Беко е много надеждна марка, но дано е късметлийка майка.

Дано ви е на късмет Джемма. Това е любимият ми модел, за съжаление нямах място за него.

# 377
Спешен въпрос за притежателките на BEKO DFN 6833 S / SILVER.Сваля ли се горният капак, за да влезе миялната под плот? Благодаря.
Че то на всички се сваля Simple Smile
И нашата е така напъхана - Зануси е.

# 378
  • Балчик
Спешен въпрос за притежателките на BEKO DFN 6833 S / SILVER.Сваля ли се горният капак, за да влезе миялната под плот? Благодаря.
Че то на всички се сваля Simple Smile
И нашата е така напъхана - Зануси е.

Да, на всички, но на някои стърчат едни ламарини нагоре, duhi. На моята например. Което дали с капак, дали без капак не намаля височината.Laughing

# 379
  • София
Здравейте, в голяма дилема съм каква съдомиална да избера.
Иска ми се нещо произведено в Германия, заради по-гарантираното качество.

Доста от вас тука са с Аристон. Но много от вас ги имат машинките от години. Нямам представа в момента на пазара как са нещата.
Харесах един Бош с надеждата, че е made in Germany, но се оказа направена в Полша.
Ако просто знам някоя сигурна марка и сигурен магазин, от където да я купя, ще избера модел по моите нужди.

Може ли малко мнения каква марка да избера?
Имам и алтернатива - втора ръка произведена в Германия примерно Бош, Сименс или Миеле, но все пак първото ми желание е да си купя нова.

Също така ме интересува, дали има някой от вас с машина, която е вързал към топлата вода от топлофикация София? Пести ли се ток? Мисля, че тази екстра би била добре ако ежедневно се пуска машината и би спестила средства. Ако ми стане основен критерий, то тогава избора е по-лесен.

Благодаря предварително за мненията ви!
Трябва да я избера спешно, защото кухнята е почти готова. Единственото което съм избрала до сега е големината - 60см Sad

# 380
Има Бош произведен в Германия, това е указано на самата машина, но и цената е по-висока.

# 381
  • Berlin
В моята миялна, където слагам хапчето, не виждам как мога да сложа течен препарат, а ми се иска, че понякога ми остават следи от хапчето. Нямам никакви мерителни лъжички или пък отбелязано на това място. newsm78

# 382
В моята миялна, където слагам хапчето, не виждам как мога да сложа течен препарат, а ми се иска, че понякога ми остават следи от хапчето. Нямам никакви мерителни лъжички или пък отбелязано на това място. newsm78
Пак погледни на дъното на контейнерчето има много бледо релефно на писано на моята - иска се отблизо взиране Simple Smile

# 383
Гелчето се дозира със супена лъжица, може и дозаторна чашка от антибиотик/сироп за кашлица.
Всеки гел има своя дозировка.

# 384
Здравейте, в голяма дилема съм каква съдомиална да избера.
Иска ми се нещо произведено в Германия, заради по-гарантираното качество.

Доста от вас тука са с Аристон. Но много от вас ги имат машинките от години. Нямам представа в момента на пазара как са нещата.
Харесах един Бош с надеждата, че е made in Germany, но се оказа направена в Полша.
Ако просто знам някоя сигурна марка и сигурен магазин, от където да я купя, ще избера модел по моите нужди.

Може ли малко мнения каква марка да избера?
Имам и алтернатива - втора ръка произведена в Германия примерно Бош, Сименс или Миеле, но все пак първото ми желание е да си купя нова.

Също така ме интересува, дали има някой от вас с машина, която е вързал към топлата вода от топлофикация София? Пести ли се ток? Мисля, че тази екстра би била добре ако ежедневно се пуска машината и би спестила средства. Ако ми стане основен критерий, то тогава избора е по-лесен.

Благодаря предварително за мненията ви!
Трябва да я избера спешно, защото кухнята е почти готова. Единственото което съм избрала до сега е големината - 60см Sad
Моята съдомиялна е немски Бош.Ползвам я вече две години и половина, и нямам никакви забележки.Като цена беше около 850лв.

# 385
  • София
В момента на такава цена немски Бош не намирам, всички са над 1100, което ми е много...

В момента се колебая между хотпойнт аристон или бош, като за боша знам, че е направен в Полша. Имат сходни функции като цяло, за това е голяма чуденка...

# 386
Ние взехме AEG малко под 800 лв., но беше на промоция.

# 387
  • Балчик
Която вероятно също е правена в Полша, а не в Германия.

Снощи пуснахме празна миялната на майка, но не сме я пробвали с чинии,защото тя не си беше събрала.Днес ще я тестваме. Въпросът ми е, който е такова Беко 6833, кратката 60 минутна програма има ли сушене? То може би пише в книжката, ама е при майка и не я четох обстойно,само за настройката на солта погледнах.

# 388
Която вероятно също е правена в Полша, а не в Германия.

Не знам къде е правена, че не съм гледала книжката, но какво и да е правена в Полша? Така го казваш, все едно е егати боклука....

# 389
Въпросът ми е, който е такова Беко 6833, кратката 60 минутна програма има ли сушене? То може би пише в книжката, ама е при майка и не я четох обстойно,само за настройката на солта погледнах.
Моята машина е същата, но за вграждане и има сушене на кратката програма. Със здраве да си я ползва майка ти!

Общи условия

Активация на акаунт