Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 534
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Явно шкафът ти е доста широк, щом имаш 45 см разстояние отстрани. Сега премерих и моя, аз също ги имам тези см, но не всички шкафове са такива. Аз уточних за да не подведем момичето, че може да си я монтира под мифката Mr. Green

# 421
Не знам дали сте обръщали внимание, но аз наскоро открих, че съдомиялните на Miele са с трето допълнително чекмедже (само за прибори), което ми се вижда адски удобно ... вместо кошницата да ти заема половината място долу ... Друг е въпросът за цената им ... но втора ръка от Германия са на по 700-800 лв ... с една година гаранция ... което си е доста приемливо за мен ... А и имат модели с програма за стерилизация на бебешки съдове и шишета (за която малко не съм сигурна дали наистина е удачен вариант) ... н все пак Simple Smile А иначе ... колкото по-голяма толкова по-добре ... защото реално разходът за пускането й винаги е относително еднакъв ... 1 таблетка във всеки случай Simple Smile

# 422
Че то и моето Беко го има това чекмедже. Удобно е, наистина, аз кошницата така и не я ползвам, трима сме и чекмеджето ни събира приборите.

# 423
Аз на моя Бош му махнах всички допълнителни пластмасови приставки и сега събирам още повече съдове оставих си само кошничката за приборите.Моята съдомиялна е Бош 15 комплекта и е за 300 лв с 6 месеца гаранция

# 424
Аз по-скоро говоря за нещо такова ...

# 425
Да де, и нашето е такова, но по-тясно. Пак ни събира нещата, де.

# 426
кати ... можеш ли да ми кажеш модел-а да погледна, че наистина не съм запозната ... а в магазина тоя ни убеждаваше, че било патент на миеле ... и аз просто реших, че е доста практично Simple Smile

# 427
Ей, много е яко това чекмедже за приборите , ние имаме Беко и няма такова , а кошница, и тя наистина заема доста място.

По-добре да купите с такова чекмедже, струва си  Simple Smile

# 428
BEKO DIN 6830FX30
Ето тук се вижда чекмеджето:
Скрит текст:

Доколкото знам и модели на Бош го имат, но Бекото е супер като съотношение цена-качество. Нашата машина я взехме от Технополис и си купихме и допълнителна гаранция още три години.

# 429
  • Стара Загора
Ние взехме AEG малко под 800 лв., но беше на промоция.
Която вероятно също е правена в Полша, а не в Германия.

Не знам къде е правена, че не съм гледала книжката, но какво и да е правена в Полша? Така го казваш, все едно е егати боклука....

Защото преди теб обсъждаха за произведени в Германия и си помислих, че събщението ти е във връзка с това. Simple Smile Много се засягаш.

kati_v, благодаря.

Здравейте момичета
отдавна не съм влизала в темата.Преди време писах че си взех съдомиялна АЕГ голяма.Да споделя,че по-големи ядове не съм брала с друг уред.4 пъти до сега беше на сервиз ,вече дигнахме ръце от нея ,и скоро ще й изтича гаранция,но просто вече нямам нерви и желание да се разправям с нея.
Според сервиза след като тръгват програмите,след като заграява вода,след като изпомпва водата......няма проблем и машинката си работи.

Проблема е,когато иска си мие добре и без мириз,но това се случва рядко.По принцип на дългите програми съдовете са измити видимо,но миришат на мръсно(направо на помия) и всичко премивам.
Ако пусна къса програма,всичко е замазано и изобщо немога да полвам къса програма,препарата остава неизплакнат.ползвам таблетки сол и гланц Финиш,пробвах и с половин таблетка,макар миялната да е голяма за 13 к-т ,но пак също.Слагам почти чисти съдове ,след всяко миене мия и филтрите,въпреки че в повечето случаи са съвсем чисти.Вече незнам какво да направя.
Споделям тук,не за да се оплаквам,а да предупредя за некачествен продукт,и най-вече за некоректно отношение в сервиза на АЕГ-Електролукс.за протокола миялната е произведена в Полша.

# 430
  • Sunshine state
Много,много неприятно. Искрено съчувствам..  Confused

# 431
kokovi4 ако си я носила 4 пъти за един и същ проблем на сервиз, без значение дали те твърдят, че е ок, имаш законовото право да искаш да я сменят с нова или да ти върнат парите (което е по-добрия вариант сякаш в случея) ... а ако откажат, комисията за защита правата на потребителите правят чудеса ... не само ще ти върнат на теб парите, но и тях ще ги глобят Wink Просто идейка ...

# 432
  • Варна
BEKO DIN 6830FX30
Ето тук се вижда чекмеджето:
Скрит текст:

Доколкото знам и модели на Бош го имат, но Бекото е супер като съотношение цена-качество. Нашата машина я взехме от Технополис и си купихме и допълнителна гаранция още три години.

kati_v моята съдомиялна е същата. Взех я по Коледа, когато старата отказа. Много съм доволна. Аз ползвам основно 2 програми -тази, която е 58 минути на 60 градуса и интензивната на 70 градуса Икономичната все и се каня, но много време отнема и най вече това ме възпира. Всичко мия в нея, ама абсолютно всичко,дори и дървени лъжици и шпатули слагам, идеално се измиват Чекмеджето за прибори пълня най вече с ножове , бъркалки и лъжици за готвене, за прибори за хранене почти не ми остава място там и затова си ползвам кошницата. Много по удобна е от старата -45 см Краун. Имам какво да се уча още -подреждането като че ли не ми е оптимално, защото понякога на някой съд не мога да му намеря място. Програмата за изплакване мисля ,че е добра за лятото. Като цяло страхотен модел и на добра цена.

# 433
  • Стара Загора
kokovi4 ако си я носила 4 пъти за един и същ проблем на сервиз, без значение дали те твърдят, че е ок, имаш законовото право да искаш да я сменят с нова или да ти върнат парите (което е по-добрия вариант сякаш в случея) ... а ако откажат, комисията за защита правата на потребителите правят чудеса ... не само ще ти върнат на теб парите, но и тях ще ги глобят Wink Просто идейка ...
до колкото съм запозната,вече неподменят нещата а ремонтират до дупка,по новият закон е така.Когато им казах че за мен този уред е неизправен,а все пак съм дала 800 лв за него и ще се обърна към защита на потребители,те ми отговориха че сервиза ще издаде протокол че уреда е в абсолютна изправност. ooooh!

после ми предложиха да я занеса  пак ,да я разглобят цялата и да я почистят пак(но това са го правили вече 3 пъти),и да донеса неизмити съдове мостри ,ще ги пращат в германия да ги изследват.............наистина вече незнам ,направо ми писна от глупости ,според мен ако немогат да открият причина,би трябвало да издадат протокол и да заменят уреда .
(1 път изгоря програматаора и го смениха,после 3 пъти я занесох в сервиза заради немиене и лоши миризми,3 път пак им докладвах за съшият проблем въпреки че ми я върнаха 3 седмици преди това ,дойдоха в къщи да огледат как е вързана да не е причина у нас,но нищо неизрядно неоткриха и след това когато аз пак настоявах че не е наред ми отговориха пак да я занеса за почистване и да им занеса неизмитите съдове,да ги пращат в германия .)

# 434
Ужас!!! Направо много лош късмет с тая съдомиялна си извадила ... Не знам, трябва да може да се направи нещо ... Ние преди време върнахме така един player ... който батерията му държеше 1 час, а от Технополис твърдяха, че всичко е ок ... и тогава именно Защина на потребителите уредиха нещата ... Може все пак да се допиташ до тях ... защото целият този ад в който те вкарват е направо нечовешко ...

Общи условия

Активация на акаунт