Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 465
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • Ямбол
Тоест отложеният старт ти е колкото да влезеш в нощната тарифа?
Да. Не знам колко точно часове мога да отложа, но ми стигат, когато я зареждам.

# 541
Ясно. Благодаря за отговора!

# 542
Да питам каква е идеята на отложения старт при миялните? Например на пералнята като го пускам е като се прибера от работа да е точно свършила програмата и да не стоят дрехите дълго време мокри в нея, при пекарната да имам прясно опечен и топъл хляб. Ама при миялна?
Ами аз събирам през целия ден съдове и вечер преди да легнем я пускам на отложен старт.Не обичам да имам мръсни   съдове за другия ден  Crazy .Така сутринта докато си чакам кафето ги прибирам и почвам деня "на чисто"  Mr. Green

# 543
sisku, честито  bouquet! Със здраве да си я ползваш!

И аз да се похваля. Преди малко си я поръчах новата придобивка вкъщи  Grinning
От Технополис с 10% намаление

http://www.technopolis.bg/b2c/details/680544/P11100501/Sadomiyal … N-6833-S-/-SILVER

Нямам търпение да ми я докарат и да се започва миенето Wink

И аз след малко отивам да я взема, само че бялата. Само че ще стои, милата, 2 месеца в хола да си чака новата кухня...

Могат ли да се вземат на изплащане или трябва да се плаща в брой?

# 544
  • ГОре на черешата...
В сайта виждам, че може. Ако искаш ще питам след малко и довечера ще пиша.

# 545
В сайта виждам, че може. Ако искаш ще питам след малко и довечера ще пиша.

ще съм ти много благодарна ако питаш  bouquet
аз най-вероятно утре ще ходя и да съм подготвена... 

# 546
  • София
някой ползва ли съдомиялна на eurolux от лекс груп и доволни ли сте? Сега гледах най новия модел около 1000лв и много й се точа ама не знам нищо за марката newsm78

# 547
  • ГОре на черешата...
Моята миялна е вече...в хола  hahaha. Там ще си я гледам и ще и се радвам поне до към 20-ти юни, луда работа, ама какво да се прави.

Пепи, може Peace. Докато се обърна и изгубих мъжа си. Намерих го на гишето за изплащане - една навигация за колата забърсал, да не е капо, милият Crossing Arms.

Та така, сега ще чета упътването, пък въпросите - с отложен старт ще са ми  Laughing

# 548
Моята миялна е вече...в хола  hahaha. Там ще си я гледам и ще и се радвам поне до към 20-ти юни, луда работа, ама какво да се прави.

Та така, сега ще чета упътването, пък въпросите - с отложен старт ще са ми  Laughing
Хихи, и нашата така - взехме я на черния петък и престоя пет месеца в кашона, докато стана готова кухнята. Simple Smile

# 549
  • ГОре на черешата...
Успокои ме, мислех, че само аз съм изперкала Crazy...

# 550
Не си. Ремонта ни беше планиран за лятото, но малко се проточиха нещата при нас, а с намалението на черния петък имах възможност да си взема машината с повече екстри /бях се насочила към малко по-евтиното Беко за вграждане, но с по-малко екстри/, така че се възползвах. Simple Smile

# 551
Най-накрая доживях да си пусна съдомиялната вчера  newsm44
Горе-долу се справих, само дето накрая имаше по няколко капки върху съдовете. Бях чела по-назад в темата, че може да е заради гланца. Аз го сложих на 1, не знам защо реших така. Солта също  newsm78 За солта имам 1 и 2, за гланца от 1 до 4. Как е правилно да се сложи? В упътването пише - нагласете на необходимата степен... newsm78
Още нещо - като сипвам гланца, не се събира много. В едното отделение на капака сипвам - където е кръгличко. Солта също не събра много - нея я сипвам на дъното, като първо сипах 1 л. вода (така пише в инструкциите). Нормално ли е това?  newsm78 Blush

# 552
Сдобих се и аз с ей тази сладурана Grinning
http://www.technopolis.bg/b2c/details/680543/P11100501/Sadomiyalna-BEKO-DFN-6833
Като я включвам все се чудя коя програма да избера!
Взех един ароматизатор за миялни, /прочетох в темата за препарати че лятото слагат/ и сега целия апартамент мирише на лимон Rolling Eyes Маха ли се това чудо като миялната работи или си остава постоянно вътре?
Natali_ за гланца не мога да кажа че днес инструктирах мъжа ми да купи някакъв био от Карфур и още не съм го зареждала, а за солта в магазина ми казаха да разбъркам един литър вода с един килограм сол и се побра цялото шише. В инструкцията пише че събира 2 кг.

# 553
  • ГОре на черешата...
Айде, Бети, да й свикнеш, че след два месеца да ми даваш акъл за моята  Wink

# 554
Аз пак с въпрос - Какво ще стане ако при зареждането на сол не се сложи 1л. вода?
Като добра блондинка, а и от мерак да пуснем миялната, не сме дочели инструкцията и сложихме само сол без вода. Сега да наливам ли 1л, или вече няма смисъл?

Общи условия

Активация на акаунт