Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 450
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Ок, сега ще я пусна с препарата за почистване на Финиш, не съм го ползвала от 5 месеца, само филтри мия всяка седмица . Колко често се мие с този препарат  Rolling Eyes

# 571
На 60 ползвания се прави почистване - някъде в темите го четох.

# 572
  • Пловдив
Като се сетя или като засмърди. Горе-долу 2-3-4 пъти годишно. Аз 60 миялни правя за по-малко от месец.

# 573
Изчистих с препарата и вече е добре  Grinning явно е имала нужда от основно почистване, сега вече по-често ще я чистя  Simple Smile
Аз мия всеки ден, рядко два пъти на ден, така че на два месеца веднъж ще започна да я чистя

# 574
опитай като слагаш повече препарат, а понякога и от самия препарат се получава...

какъв ти е миещия препарат?

# 575
Сега последно мия с гел на Сомат с оцет, пише на него даже против лоши миризми, иначе по принцип мия с другия гел - за мазнини или с този на Финиш  Simple Smile

# 576
И аз имам въпрос. Моята помощница е Beko и към комплекта с документите има и лентичка за мерене на твърдостта на водата. Моята обаче като я извадих от фолиото цялата си беше вече зелена и като я потопих във водата не се промени... Съмнявам се водата в София да е най-тъврдата възможна... Моля за съвет при вас какво показаха лентичките и според вас каква е твърдостта на водата? Rolling Eyes

# 577
В София е мека водата, мисля настройката на солта трябваше на е на 1.

# 578
В София е мека водата, мисля настройката на солта трябваше на е на 1.

Благодаря за съвета Simple Smile Тази вечер май вече ще ми я вържат към водопровода и ще се мие Wink

# 579
  • Бургас/Пз
Да ви попитам нормално ли е като се отвори миялната и вътре да е мокра вратата и страните. Пускам я вечер и я отвраям сутринта, след като са минали няколко часа от приключването. Съдовете са сухи, а миялната мокра, направо се стича по вратата  newsm78 Моделът е този http://www.technomarket.bg/products/09124168/hotpoint-ariston-lst-216-a-ha

# 580
Аз без да съм много компетентна, защото имам миялна отскоро ще отговоря - мисля че е нормално тъй като парата няма къде да отиде след изсушаването и мокрото е  конденз от топлината. Ако се отвори след миене да излезе топлото не остава така мокро Grinning

# 581
Да ви попитам нормално ли е като се отвори миялната и вътре да е мокра вратата и страните. Пускам я вечер и я отвраям сутринта, след като са минали няколко часа от приключването. Съдовете са сухи, а миялната мокра, направо се стича по вратата  newsm78 Моделът е този

нормално е, моята като приключи и отварям вратата, за да излезе парата, това е когато я пускам през деня  Peace

# 582
Здравейте момичета,
нормално ли е след приключване на програмата и  след изсъхване на съдомиялната, била е отворена цял ден, да има диря от изсъхнал солен разтвор от капачката на солта до контейнерите?

# 583
  • Sunshine state
Не,но не знам какво да те посъветвам.

# 584
Здравейте момичета,
нормално ли е след приключване на програмата и  след изсъхване на съдомиялната, била е отворена цял ден, да има диря от изсъхнал солен разтвор от капачката на солта до контейнерите?

и аз мисля, че не е нормално. солния разтвор не влиза в съдомиялната, Като си добавяла сол някое зрънце да ти е попречило да се затвори добре капачката. Или да е пукната? Ако продължи дълго така, може да корозира камерата Thinking

Общи условия

Активация на акаунт