Всякакви въпроси относно съдомиялните - 14

• 61 404
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Здравейте!Някой има ли впечатление от Съдомиялнa BEKO DFN 6833 S / SILVER?

# 616
  • на Мелмак
   Здравейте от три месеца имам съдомиялнаа Тека DW 453 FI, сега има някакъв проблем, четох назад, проверявахме филтри, маркучи и тнт, но не мога да се справя.
   Пускам я, започва, спира, отварям а вътре мига лампичката на програмата за 55градуса(само и винаги тази лампичка независимо на коя програма съм уснала), затварям я пак продължава да работи, после пак спира а като отворя тази лампичка пак мига. Оставяла съм я цяла нощ, на сутринта свети. След ден, два като включа е изгаснало и може отново да я пусна но пак се повтаря това.
   Моля ако  някой има такава да пише.

Аз съм с Тека , но с друг модел.
Показва ли грешка на дисплея?
Но твоята е в гаранция - така че се обади  сервиз  Peace

# 617
Здравейте,момичета! Днес открих темата и много се зарадвах,че ще мога да споделям проблемите си. Сигурна съм, че моят въпрос е обсъждан назад, но нямам никакво време да чета, затова се извинявам и питам следното:
    От няколко месеца( да не кажа близо година) не използвам сол-просто не се сещам... Дали това води до някакви лоши последици?

# 618
Записвам се да Ви чета/следя, че ми предстои покупка на такъв уред.  Grinning

# 619
Записвам се да Ви чета/следя, че ми предстои покупка на такъв уред.  Grinning

успех със/във избора!

# 620
  • Sunshine state
Здравейте,момичета! Днес открих темата и много се зарадвах,че ще мога да споделям проблемите си. Сигурна съм, че моят въпрос е обсъждан назад, но нямам никакво време да чета, затова се извинявам и питам следното:
    От няколко месеца( да не кажа близо година) не използвам сол-просто не се сещам... Дали това води до някакви лоши последици?
Много момичета тук в темата не ползват сол и нямат никакви проблеми. Peace Аз лично ползвам,защото не е скъпа и не ми е зор да не слагам.

# 621
Благодаря, Pupitka , сега съм по-спокойна:).

# 622
  • ВАРНА
И на мен ми предстои покупка и затова изчетох темата с интерес. Разбрах че БЕКО е добър избор за цената си. Първо мислех да е slim по финансови причини, но като я сравних със стандартната се оказа че по-голямата е по-икономична. А и разликата в цената не е толкова голяма. Ето ги двата модела
http://www.emag.bg/s-domijalna-mashina-beko-10-komplekti-5-progr … 530/pd/EJYNTBBBM/
http://www.emag.bg/s-domijalna-mashina-beko-13-komplekta-klas-a- … 833/pd/E9L2DBBBM/
Какво ще ме посъветвате? Само да уточня че сме 6-членно домакинство.
Благодаря

# 623

Солта е задължителна. Особено в райони с твърда вода. Ако водата е много мека,би могло без. Да,много не слагат,но то се е за тяхна сметка.Т.е. за сметка на йонообменника на миялната.

# 624
megivarna, ако имаш място и възможност купи по-голямата на размер. Вие сте голямо семейство, ще й използваш спокойно целия капацитет. Плюс това има и отложен старт. На мен ми върши работа, защото така   използвам нощната енергия. Моята е ш. 45 см., трима сме и някой път остават съдове и за следващо пускане. Дано съм помогнала, че знам какво е да се колебаеш. Всичко добро.

# 625
  • ГОре на черешата...
И на мен ми предстои покупка и затова изчетох темата с интерес. Разбрах че БЕКО е добър избор за цената си. Първо мислех да е slim по финансови причини, но като я сравних със стандартната се оказа че по-голямата е по-икономична. А и разликата в цената не е толкова голяма. Ето ги двата модела
http://www.emag.bg/s-domijalna-mashina-beko-10-komplekti-5-progr … 530/pd/EJYNTBBBM/
http://www.emag.bg/s-domijalna-mashina-beko-13-komplekta-klas-a- … 833/pd/E9L2DBBBM/
Благодаря

По съвет и на форума, и на служителите в Технополис купихме втората - ние сме 4-членно семейство и като знам по колко съдове на ден ми минават през ръцете Confused...а вие сте повече, така че смело я вземай Peace. Нямам търпение след малко повече от месец да е готова кухнята и да ме отмени в досадното миене на чинии...

# 626
  • Пловдив

Солта е задължителна. Особено в райони с твърда вода. Ако водата е много мека,би могло без. Да,много не слагат,но то се е за тяхна сметка.Т.е. за сметка на йонообменника на миялната.
И какво за йонообменника? Какво се случва като не работи?

# 627
  • ВАРНА
megivarna, ако имаш място и възможност купи по-голямата на размер. Вие сте голямо семейство, ще й използваш спокойно целия капацитет. Плюс това има и отложен старт. На мен ми върши работа, защото така   използвам нощната енергия. Моята е ш. 45 см., трима сме и някой път остават съдове и за следващо пускане. Дано съм помогнала, че знам какво е да се колебаеш. Всичко добро.
Имам достатъчно място. Бюджетът ми е малко ограничен, но пък разликата в цената не е толкова голяма като се вземат предвид плюсовете. Ще отида да ги видя и "на живо" ,но все повече клоня към по-голямата.
Лека нощ

# 628
Благодаря
Голямата. Нашата е същата, но за вграждане. Можеш да я пуснеш с по-малко съдове, а при малката, като останат, трябва да пускаш машината два пъти.
Ние сме трима и понякога я пускаме на половин зареждане, но понякога се налага два пъти да я пускам за един ден.

# 629
  • Sunshine state
Аз като собственик на малка съм твърдо 'за' голяма. Трима сме и я пълня на макс почти всеки ден. Peace

Общи условия

Активация на акаунт