"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 404
  • 689
  •   1
Отговори
# 135
  • между морето и небето
Много се чудя дали да отговарям на анкетата, но посочените по долу отговори ме разбиха, особено един  Shocked
... и една влиза гола в банята заради него?  #Crazy #Crazy #Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Веднага си казвайте коя е???????????????????????????  Joy Joy Joy

Лека нощ!

# 136
Аз докато стигна до Истанбул ще ми отмъкнат Чачко някакви манекенки и не знам си какви още измислени  ooooh! #2gunfire Сега за серията. На мен епизода ми дойде малко в повече,след всичките караници на Яман и Мира,исках нещо леко и забавно,въпреки че беше ясно,че няма да е така,а още по-лошото е,че и следващите епизоди ще са като днешния. Тая лелката къде се намери с Оркун  ooooh! ,само с него не се беше прибирала.....  #Crazy А майката на Оркун,в траур,но това не пречеше да е на 15см ток през цялото време.... На Мира,очилата няма да ги коментирам,те даже по ревютата на Фешън Тв нямат такива  Joy На мен ми стана по-мъчно за Яманчи,горкичкия сега всички него ще обвиняват.... и Суде, и Оркун, и Хале..... Надявам се да се появи баща му и да му помогне поне с Хасан,а Яманчи да споделя всичко със Селим,за да може да не се забърква в нищо лошо. Хасан май работи за Оркун или така ми се стори  newsm78 и с този пистолет вече голямата работа  #2gunfire #Cussing out Хареса ми много държанието на Мира в тази серия и мисля,че ако бащата на Оркун не го беше ударил,тя щеше да тръгне след Яман. Повечето сцени бяха с Оркун,той беше главния герой в епизода и може би за това не ми беше много интересно. Играе перфектно,но не мога да го харесам и това е. Нямам никаква идея какво си говорят,но ми се стори,че в моментите,когато набеждаваха Яман,Ейлюл го защитаваше доста. Мерт голям женчо,страх го е повече отколкото Ейлюл. Айшето мисля,че ще изнудва Фарук. А Батухан (русият) много ми харесва и като игра и като външност,забравих му името в сериала как е  Joy Ани,благодаря мила  Hug
ади iyi geceler

П.с. Не мога да повярвам каква емотикона има в мамата---->  Toilet     Joy

# 137
Добро утро!   Hug Hug Grinning

Иве, разбрах, че за финала!  Hug Hug Hug Преведох ти го.  Hug Hug Hug

Аз не съм била на гости, а имах гости. И сега ме чака разчистване  ooooh! Но другия път с Лили ще се координираме  Joy Joy Joy Joy Изчетох резюмето и мноого ти благодаря, че си разказала целия епизод!!!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Hug Hug Grinning

Другия път  Naughty Naughty  Mr. Green

Иве, сега погледнах финала и май говориш за това, което му казва на гробищата.  Shocked Shocked Shocked Доста страшно изглежда. Страх ме е за Яманчи.  ooooh!

Каза му: Убиецът винаги се връща на местопрестъплението. Очаквахме те у дома Яман.

Казах ли ви аз, че Крачола ще стане могъщ и силен?  ooooh! И оня Хасан с този пистолет????  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Само Крачола да направи нещо на сладкия, хубав Яманчииииии, само да му навредиииии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

bouquet  bouquet  bouquet

Е, разбрала съм смисъла, ама друго си е да знаеш дума по дума.  Hug

Дали наистина ще стане лош, лош Крачол?  ooooh! ooooh!
Няма,  Naughty  той сега е объркан, но ще се освести...
  Mr. Green Mr. Green

smile3521 smile3521 И аз още тая надежди.  Mr. Green  Mr. Green
Мен повече ме притеснява онзи Хасан  ooooh! Whistling

Peace Peace Hug За Хасан #2gunfire #2gunfire

Ооо, Иве, като се награбваха и като, и разтягаше горната устната като ластак, ooooh! и рейтинга беше най-плачевен, и нападаха яко Едже в туитъра.

Наде,
  Hug не се знае... Whistling
Бих се изказала и за това, но пак ще ми се разсърдят някой от момичетата,  Sad за това ще си трайна...
  Peace Hug

Hug

Сега Чачко с коя е, със Серка, с хърватска манекенка работеща в Турция, или с трета?

http://doznajemo.com/2014/01/10/catagay-ulsoy-u-ljubavnoj-vezi-s … ackom-manekenkom/

Това да не са нови съчинения. И въпросната манекенка била на 30+, без да се уточнява  Mr. Green.
Извън тази бомба нищо съществено не пише. А Серка напълно е пренебрегната. И Medcezir също.

Според мен това електронно издание(магазин) е от Босна и Херцеговина, май че доста клюкарско  newsm78 и манекенката на 30+ е босненка Mr. Green .

Ейййй,   Angry Angry тия изпревариха Ани и си лепнаха босненката до Ча!
  hahaha hahaha hahaha

# 138
  • Яко в Матрицата...
Добро утро:)  wavey

Иве, броя на фенките на Крачола вече рязко набъбна - 7...  newsm44 newsm44 newsm44 Явно вчерашната серия е дала своя резултат. Метин беше НЕВЕРОЯТЕН!!!

# 139

Рени,
 Hug Hug

Мани, мани, това 7    Shocked   в анкетата взе да ме притеснява...  Thinking Mr. Green
И 2 голи в банята....   Shocked Laughing
А никоя не си признава.... Thinking Thinking
Няма ли начин да проверя кой как е гласувал,  newsm78  че любопитството ще ме изяде....
Mr. Green Mr. Green

# 140
Честит Атанасовден на всички празнуващи!  Hug baloni baloni

С част от най-хубавите и любими моменти, ви желая прекрасна събота! Hug

# 141
Добро утро!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вени,  Hug не само това, ами и наистина като се замислих той много бързо и точно връхлетя в този нов свят. И в нейния живот и тя в неговия.  Peace Не се познават достатъчно добре, че да знаят какво би обидило другия, какво би го зарадвало. Не е като да са от една среда и да са израснали заедно. Да се познават от години. Но пък започнаха да говорят и това  е добре.  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm10 newsm10  smile3521
И аз от три серии насам това повтарям. За мен проблемът възникна и се задълбочи точно защото Яман и Мира не се познават достатъчно добре, не знаят какво е важно за другия, какво той очаква и това ги прави неуверени. Не оцениха поредицата от дребни случки, Мира не попита, Яман не сподели, не за друго, а защото и двамата мислеха, че се касае за нещо, което е без значение за другия. И така неусетно прекрачиха границата на доверието.
Мира: Защо не ми каза за състоянието на Айше?
Яман: Защото касае само нея.
Мира: Да, но стана причина за много недоразумения.
Яман: Това засяга теб. Показа колко малко ми се доверяваш.

Прав е Яман да се сърди, че Мира не му се довери. Но не е вярно, че състоянието на Айише засягало само нея. Ако беше така, какво търсеше Яман непрекъснато в Тозлудере. Замесени бяха и той и Лейля, а Мира остана изолирана. Яман очаква от Мира да му вярва безрезервно, но някак си не я допуска напълно до себе си. Не го виня /страшно много харесвам Яман/ и това е въпрос на характер, но и Мира разбирам. И наистина имат нужда от време, но не да са разделени, а да са заедно, за да се опознаят и да започнат да си вярват, че наистина заслужават тази връзка.
Снощи поставиха ново начало. Направиха първите крачки. Говореха и се чуха. Много съм любопитна как ще продължат по-нататък.  Peace

# 142
  • Яко в Матрицата...
Аз гласувах, че е симптяга, но ако продължава така да играе... може и мен да ме пишеш в клуба. Много ме впечатли още на трейлъра, а пък в серията  - no comment!

И доказа, че е АРТ! Просто нямам думи...

# 143

Мани, мани, това 7    Shocked   в анкетата взе да ме притеснява...  Thinking Mr. Green
Няма ли начин да проверя кой как е гласувал,  newsm78  че любопитството ще ме изяде....
Mr. Green Mr. Green

Кога станаха седем  #Crazy #Crazy #Crazy Че и нови прииждат.  ooooh! Рени  Hug
Иве, преди го бранихме от куршумите, сега ще трябва да го пазим от фенките.  Crossing Arms Whistling

hahaha hahaha hahaha

Тя Ани, ако се помотае още малко и някой друг крачол може да лепнат до Ча.  ooooh! ooooh! ooooh! Не че ще намерят друг така прекрасен като нашия.  Party

# 144
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug HugИве-отново ти благодаря за прекрасните гифчета-много ми харесват HugДобро утро,момичета HugИ така сега малко за сношния епизод PeaceХареса ми,но на мен ми беше малко тежък.Но все пак,ако искаме само любов и романтика сме объркали държавата-на комшиите им се гледат драми и сълзи,интриги,пък и ако искаме серияла да е по-дълъг ще трябва да ги изтърпим.Сношната серия определено беше на МЕТИН-бесен,страдащ и търсещ ново отмъщение.Айшето ще изкяри и тя-нали Фарук изпитва вина за изгубеното и бебе,сега ще я осигури-тя нали е годеница на Гирай все пак Peace.Не всички в Тозлудере са с чисти души като Яман.Много ме трогна сцената на пейката на болницата между Мира и Яман-Ани  bouquetза превода.Ча е невероятен,иска заман милия,но и на него не му е лесно-на една крачка е от любимата си.Другата серия ще има целувки май Praynig-а и как сладко си целуваше лилавата гривна на Мирка Heart Eyes.От сега нататък ще му е бая зор,да се опази от враговете си-СЕЛИМ как ще го опази незнам.Тая гадина Хасан-започна работа-а майката на  ЯМАН МАЙ НЕ ЗНАЕ-иначе щяха да се скарат.А,по едно време дадоха бащата на Копер да слиза от един автобус-дано се появи и да пази и той ашкъмчо-да подрезне лекичко крилата на Хасан бей.Селим и Ендер бяха доволни от постъпката на Яман-и като си говореха-сигурно му казаха,че се гордеят с него и са му опора-така си мисля де,по късно ще разберем като се преведе.Сега само си мисля и гадая.Малииии,улях се-съжелявам-сякаш съм филмов критик и ще връчвам Оскар-извинете ме за прекалено дългия пост  Hug Hug Hug

# 145
Добро утро!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вени,  Hug не само това, ами и наистина като се замислих той много бързо и точно връхлетя в този нов свят. И в нейния живот и тя в неговия.  Peace Не се познават достатъчно добре, че да знаят какво би обидило другия, какво би го зарадвало. Не е като да са от една среда и да са израснали заедно. Да се познават от години. Но пък започнаха да говорят и това  е добре.  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm10 newsm10  smile3521
И аз от три серии насам това повтарям. За мен проблемът възникна и се задълбочи точно защото Яман и Мира не се познават достатъчно добре, не знаят какво е важно за другия, какво той очаква и това ги прави неуверени. Не оцениха поредицата от дребни случки, Мира не попита, Яман не сподели, не за друго, а защото и двамата мислеха, че се касае за нещо, което е без значение за другия. И така неусетно прекрачиха границата на доверието.
Мира: Защо не ми каза за състоянието на Айше?
Яман: Защото касае само нея.
Мира: Да, но стана причина за много недоразумения.
Яман: Това засяга теб. Показа колко малко ми се доверяваш.

Прав е Яман да се сърди, че Мира не му се довери. Но не е вярно, че състоянието на Айише засягало само нея. Ако беше така, какво търсеше Яман непрекъснато в Тозлудере. Замесени бяха и той и Лейля, а Мира остана изолирана. Яман очаква от Мира да му вярва безрезервно, но някак си не я допуска напълно до себе си. Не го виня /страшно много харесвам Яман/ и това е въпрос на характер, но и Мира разбирам. И наистина имат нужда от време, но не да са разделени, а да са заедно, за да се опознаят и да започнат да си вярват, че наистина заслужават тази връзка.
Снощи поставиха ново начало. Направиха първите крачки. Говореха и се чуха. Много съм любопитна как ще продължат по-нататък.  Peace

newsm10 newsm10 newsm10

# 146
Честит Атанасовден на всички празнуващи!  Hug baloni baloni

С част от най-хубавите и любими моменти, ви желая прекрасна събота! Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Еееее, разкошни са!  Hug Hug Hug

# 147

Mr. Green Mr. Green

Кога станаха седем  #Crazy #Crazy #Crazy Че и нови прииждат.  ooooh! Рени  Hug
Иве, преди го бранихме от куршумите, сега ще трябва да го пазим от фенките.  Crossing Arms Whistling

#Crazy #Crazy #Crazy  Stop Stop Stop Mr. Green

hahaha hahaha hahaha
Тя Ани, ако се помотае още малко и някой друг крачол може да лепнат до Ча.  ooooh! ooooh! ooooh! Не че ще намерят друг така прекрасен като нашия.  Party

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  newsm10 newsm03

Мими,  Hug  Peace Peace Heart Eyes

# 148
  • близо до брега на морето
 ИВЧЕ,вече ще си открадна едно две гифчета,да се преоблека-може нали Confusedмного са сладки Hug Hug Hug

# 149
Hug

Сега Чачко с коя е, със Серка, с хърватска манекенка работеща в Турция, или с трета?

http://doznajemo.com/2014/01/10/catagay-ulsoy-u-ljubavnoj-vezi-s … ackom-manekenkom/

Това да не са нови съчинения. И въпросната манекенка била на 30+, без да се уточнява  Mr. Green.
Извън тази бомба нищо съществено не пише. А Серка напълно е пренебрегната. И Medcezir също.

Според мен това електронно издание(магазин) е от Босна и Херцеговина, май че доста клюкарско  newsm78 и манекенката на 30+ е босненка Mr. Green .

Тия пък съвсем през просото го удариха.  ooooh! Да я бяха показали тази манекенка. То ясно, че с Чачко обща снимка нямат, ама поне нейна да бяха сложили.  Whistling Да видим конкуренцията  Wink

Общи условия

Активация на акаунт