"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 237
  • 689
  •   1
Отговори
# 390
  • Варненска клюкарка
Седа си със слушалки забити в ушите и гледам едно предаване.... newsm78ама и дума не вдявам... newsm78Иначе като се усмихне Баръш се усмихвам и аз.... Joy Joy JoyХа сега кажете....аз за банята ли съм или за диспансера.....??????? Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ох ще умра от смях Laughing

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 16:00 от Беллора

# 391
Седа си със слушалки забити в ушите и гледам едно предаване.... newsm78ама и дума не вдявам... newsm78Иначе като се усмихне Баръш се усмихвам и аз.... Joy Joy JoyХа сега кажете....аз за банята ли съм или за диспансера.....??????? Joy Joy Joy Joy

Бойче, не си само ти... Mr. Green hahaha hahaha
Сега разбрах,че много говори за Яман и Кенан....,ама кво... newsm78Дано Лили и Ани ни помогнат... Hug Hug Hug

# 392
  • близо до брега на морето
Бойче, така ме разсмя-и аз съм така само че пред телевизора hahaha-ще ги лапна

# 393
К:На колко години е синът ти?
Б:На 5
К:Синът ти ес казва Мави Рюзгяр. Май мави ти  ебил прякор.Защо ти викат така.
Б:Заради сините ми очи..Жена ми избра това име.
К:Как направи предложение за женитба на жена си? Бил си много романтичен..Тичал си много след нея.

Баръш се е родил преждевременно,сърцето му спряло доколкото разбрах по време на раждането..

# 394
К:На младини си работил като  барман.. Беше ли малко луд?
Б:да, малко..Аз бях дете на чиновници,избрах едно лято да работя като барман хем да печеля пари и хем да ес забавлявам.
К:И как стана актьар.
Б:Казах си,че ще уча за тази професия.
К:Май си отговорял зоа осветлението в един театър..Така започнах..Един ден един приятел веднъж не дойде на репетиция.Кказаха ми да прочета репликите му и да играя вместо него. И така започнах.

# 395

Бойче, не си само ти... Mr. Green hahaha hahaha
Сега разбрах,че много говори за Яман и Кенан....,ама кво... newsm78Дано Лили и Ани ни помогнат... Hug Hug Hug

Бойчеееее  Joy Joy Joy Joy Joy говореше за актьора Кенан (Езел) и Киво, че са много добри.  Peace Не за Кенан от ПО.  Hug Виж точния превод на Лили.  Hug Hug Hug Hug

# 396
Изпихме си с мъжлето следобедното кафенце и като гледам нищо съществено не съм изпуснала благодарение на дъъългите реклами. Joy
И Неси  bouquet превежда в туитъра.
Лили, благодаря ти  bouquet за превода.

# 397
К:На колко години е синът ти?
Б:На 5
К:Синът ти ес казва Мави Рюзгяр. Май мави ти  ебил прякор.Защо ти викат така.
Б:Заради сините ми очи..Жена ми избра това име.
К:Как направи предложение за женитба на жена си? Бил си много романтичен..Тичал си много след нея.

Баръш се е родил преждевременно,сърцето му спряло доколкото разбрах по време на раждането..

Лили,   bouquet  bouquet  bouquet

Син вятър -   Heart Eyes Heart Eyes

# 398
К:разкажи ни за сет ана Меджезир.
Б:Първо искам да благодаря на подуценстка ни къща.Защото ни предоставя много улеснения  иудобоство по време на снимикет.Благодаря и на Керем Чатай за това..Мога да кажа,че едната ни ръка е в медта,а другата е в маслото.И разбира се това се отразява и на работата ти и всичко се получава добре..Али Билгин е много добър режисьор,също така всички от екипа са много добри в работата си.Всички онези,които работят зад кадър са прекрасни професионалисти..И това ни улеснява много работата..Те всички творят чудеса в работата си..

# 399

Бойче, не си само ти... Mr. Green hahaha hahaha и определено си за банята  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 newsm10

# 400
К:Не можеш да отделяш време на съпругата си.
Б:Ами отвреме на време се виждаме
К:И как става това.
Б:Ами ние още от началоато на брака си,сме така..Работим на сетовете и се срещаме за по едно кафе..
К:Май не носиш брачна халка
Б:Не
К:Но във вътрешната страна на брачната ти халка пишела датата на запознанствтото ви. Как се запознахте?
Б7Аз като видях Есра,се влюбих в нея от пръв поглед.Ако бях на 25 години,сишгурно щях да действам по друг начин.Но срещнах Есра,когато бях на 32 години и си казах,че това е правилният човек.Ние прекарваме много дорбе  живота си с нея.Имаме семейства,ккоито си приличет,ценим еднакви ценоссти,обичаме да се забавляваме..Тя е човекът,който може да ти отгледа дете..Тя е човекът,на когото можеш да ес довериш..
К:Работата ви е много трудна и затова имате нужда от някой да вас,нали?
Б:Да, наистина е така.Аз зължа сега този успех на съпругата си.Тя ми едавала сили,тя ме едотиквала да бъда по-смел.
К:Тя не те ли ревнува от сегашната ти съпруга.Имате сцени в леглото.
Б:Това е работата ни.Как да ог кажа.Щом един мъж не ревнува жена си от доктора,който я изражда и тук е така.Разбира се,в личния ни живот отвреме на време може да се случи  да ревнуваме,но иначе в работата такова нещо няма.
К:И ти не я равнуваш ,когато има такива роли,нали.
Б:Категорично не!

# 401
Т:Добре дошли!
К:На вратата ли ме очакваш?
Т:Майка ми и баща ми те очакват.
К:Кое е това място?
Т:Това е мястото,където живее Яман.
К:Ти разкажи нещо за себе си.много си сладък в сериала.Как ще стане вашата работа с Ейлюл?
Т:Не знам.
К:Откъде тръгна и къде стигна.
Т:Да можеше и Ейлюл да вижда нещата така.Но тя се срачува малко от обкъжението си..

Т:Това СА майка ми и баща ми!
К:Имате прекрасен син!
Б:БЛгодаря.
К:Значи това е къщата на сем.Серез.
Б:Да.
М:С ваше разрешение,аз имам малко работа,ще ви оставя насаме да ис поговорите.
К:да бяхте поседели малко
М:Иизвиняватйе,но имам малко работа.

К:Винаги си мислех,че аз трбява да бъда вътре в този дом.Така добре се отнасяте към сина си,така добре приехте Яман.
И ктука вече Кенан ги пита как са се запознали с Ендер и така..

# 402
К:И аз съм баща и ти се възхищавам на теб  в сериала..Ти си много добър баща.Вземам  пример от теб..

# 403
Ч:Добре дошъл,батко!
К:Как си?Ккаво правиш тук?
Ч:Не съм в настроение малко.
К:Твоята работа и много трудна.Непрекъснато имаш проблеми за разрешение..Ревнуваш ли Мира?
Ч:Сега какво да кажа не знам.
К:Ммай й се обиди за думите,които тя ти изрече.Какво ти каза тя.Че тук не е Тозлудере ли?
и ти много се обиди. Дали ще дойде ако повикаме мира.
Ч:Да опитаме.
К:Ти защо натъжаваш така момчето ни?
С:Нпаравихме една грешка.
К:Благодаря ви,аз ви оставям сега..

# 404
Точно това очаквах, 99% че, ще е Баръш в предаването му и 1%, ще са останалите, а Яман и Мира ги показаха за минутка, даже Мира нямаше и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт