Черноморец - лято 2015

• 144 688
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
daskal77, в събота се върнахме от КОСТА БУЛГАРА.Почиваме за втори път там. Мястото е много добро от гледна точка база и локация. Хотела е  поддържан, чист. Стаите са нормално големи, добре обзаведени. Имат кухненски бокс (без посуда, обаче) и задължително тераса. Басейна на комплекса е поддържан, чист. Има и ''бебешки'' басейн с малка пързалка. Плажа е на 200-300 метра. Стига се по пътека през тревите. Т. нар. плаж ''тополите'' е чист, залива е спокоен, няма много хора. Пясъка не е изровен от вълните и за децата е супер за къпане.
Много тихо и спокойно място. По наше време нямаше много посетители  в хотела. Последната вечер, обаче, дойде група от фармацефтична фирма, която наруши идилията, но това май е изключение.
До тук с хубавата част.
Лошата се казва храна. Ние бяхме платили НВ, разчитайки, че ще получим по-качествено изхранване (с малко дете сме) от това по сезонните заведения в Черноморец. Уви, останахме много разочаровани. Икономисвали, икономисвали, та чак забравили за какво става на въпрос. Ниско качество на продуктите, лоша хигиена, никакво разнообразие. И миналата година не беше добре, но тази останахме потресени. След като видяхме за какво става на въпрос, отказахме да се храним там. Аз изложих моето мнение пред управителката, тя уж взе въпроса присърце, последва леко подобрение, но след като ММ извади муха от салатата си въпроса с храненето за нас там приключи Simple Smile. Поисках парите ни за неконсумираната от нас храна обратно. Върнаха ни само за вечерите. За закуските не можели...  Не ни предложиха нищо като компенсация за причиненото неудобство. Нищо, освен съжаление и  тъжни погледи...
Заради тези неуредици не знам дали ще отидем пак там. Мястото е прекрасно, мениджмънта има нужда от подобряване на квалификацията!
Май се отнесох в писане  Simple Smile

# 211
Здравейте, тръгваме на море след около две седмица, а все още не знаем къде. ще съм благодарна, ако изкажете мнения за този х-л http://hoteladena.com/  Попаднах случайно на сайта им, но ми допадна. А плажа на Черноморец какъв е, че не сме ходили там. Става въпрос подходящ ли е за деца, каменист ли е и т.н. Благодаря.

Бяхме в хотела преди 2 години - без забележки по отношение на стая, хигиена, обслужване.
Плажът обаче....градският е малък и подозирам, че след 2 седмици ще е претъпкан. Иначе през 2012 г., втората половина на юни беше с чудна  бистра вода, плитко и равно в началото и подходящо за деца. А, и с разкошна водна пързалка - 1 лев за 3 спускания!  Laughing

# 212
  • Пловдив
daskal77, в събота се върнахме от КОСТА БУЛГАРА.Почиваме за втори път там. Мястото е много добро от гледна точка база и локация. Хотела е  поддържан, чист. Стаите са нормално големи, добре обзаведени. Имат кухненски бокс (без посуда, обаче) и задължително тераса. Басейна на комплекса е поддържан, чист. Има и ''бебешки'' басейн с малка пързалка. Плажа е на 200-300 метра. Стига се по пътека през тревите. Т. нар. плаж ''тополите'' е чист, залива е спокоен, няма много хора. Пясъка не е изровен от вълните и за децата е супер за къпане.
Много тихо и спокойно място. По наше време нямаше много посетители  в хотела. Последната вечер, обаче, дойде група от фармацефтична фирма, която наруши идилията, но това май е изключение.
До тук с хубавата част.
Лошата се казва храна.
elen4eto, благодаря за коментара, макар че след него едва ли ще резервирам там.Просто мъжът ми държи да не пали колата всяка вечер за вечеря, но пък не иска и ол инклузив. И аз не знам вече какво да правя. Единственото, за което сме единодушни, е че ще плажуваме на Градина, Тополите или Каваците.Та търсим нещо като хотел Laughing с басейн, добра кухня и чистичко. Много ли искам newsm78

# 213
 Joy ехе ,направо много искаш Laughing ,и аз като теб търся ама все едното ще куца.Вече правя компромис,до плажа сме,чисто е,тихо е,басейн има.Храна няма,и моя не ще да шофира на почивка бил bowuu,щото аз не съм!Ама ще готвя,ние сме с едното дете тая година и аз не вечерям ,така че това ще е компромис  chef

# 214
  • Пловдив
Joy ехе ,направо много искаш Laughing ,и аз като теб търся ама все едното ще куца.Вече правя компромис,до плажа сме,чисто е,тихо е,басейн има.Храна няма,и моя не ще да шофира на почивка бил bowuu,щото аз не съм!Ама ще готвя,ние сме с едното дете тая година и аз не вечерям ,така че това ще е компромис  chef
ctefani, вие спряхте ли се вече на хотел? Сподели, ако сте избрали, моля! Peace

# 215
Момичета, това явно е нов хотел. Миналата седмица закарахме там на почивка наши прители и влязох да разгледам стаите и изобщо обстановката. Навсякъде светеше от чистота, стаите просторни - с антре и хубав гардероб , всичко е ново. Почистват всеки ден, сменят бельото два пъти в седмицата. Банята голяма. Тераса с маса и столчета. Басейнът и шезлонгите се ползват безплатно. И това е за 20 лева на легло. Моите приятели бяха двама възрастни с дете и платиха 50 лв за стая със спалня и легло. http://pochivka.bg/o-15771-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D0%B0 … D0%B5%D0%BD%D0%B0

# 216
  • Русе
Здравейте, тръгваме на море след около две седмица, а все още не знаем къде. ще съм благодарна, ако изкажете мнения за този х-л http://hoteladena.com/  Попаднах случайно на сайта им, но ми допадна. А плажа на Черноморец какъв е, че не сме ходили там. Става въпрос подходящ ли е за деца, каменист ли е и т.н. Благодаря.

Бяхме в хотела преди 2 години - без забележки по отношение на стая, хигиена, обслужване.
Плажът обаче....градският е малък и подозирам, че след 2 седмици ще е претъпкан. Иначе през 2012 г., втората половина на юни беше с чудна  бистра вода, плитко и равно в началото и подходящо за деца. А, и с разкошна водна пързалка - 1 лев за 3 спускания!  Laughing

Благодаря за мнението. Тази година явно няма да сме там, но за другата ще го имаме в предвид. Звъняхме и нямат свободни стаи.

# 217
Дай линк, че се сещам за Атиа , това е комплекс.Но не знам имат ли излаз на плаж или ползват плажа на къмпинг Черноморец.

Привет Simple Smile , ето линкче :

http://www.booking.com/hotel/bg/atia-resort.bg.html?aid=323176;l … c5ec34418b1d06cX1

Ами на 150/300 м. от морето, имат си плажна зона, но нямам идея каква е ....? Ще съм благодарна за всякакво инфо, благодаря ви Simple Smile?

Да, същия плаж е  Grinning Плажната зона е плажа на к-г Черноморец.От няколко години го почистиха, сложиха шезлонги и стана много приятен.Има зона запазена само за тези, които са в Атиа или Флорес Гардън.
Приятно изкарване Simple Smile

Привет Simple Smile, извинявам се за закъснелият отговор Simple Smile, благодаря ти , след 6 дни заминаваме и след това ще пиша отзиви за Атия.
Приятна почивка на всички и весело лято Simple Smile!

# 218
ctefani, вие спряхте ли се вече на хотел? Сподели, ако сте избрали, моля! Peace
До Черноморец ще сме в Св.Никола комплекса,обаче съм резервирала рано и едва ми намериха място за август.ММ обича разходките пеша и вечер ходим до Черноморец , 15 мин или 20 спокойно се стига.

# 219
  • Русе, у дома
.ММ обича разходките пеша и вечер ходим до Черноморец , 15 мин или 20 спокойно се стига.
По пътя ли вървите или през Вилната зона?

# 220
Аз резервирах тази вила за нашето и едно приятелско семейство.
http://www.villa359.com/offer/4634/
Лелята ми се стори много симпатична по телефона. Разбрах че е във вилната зона Червенка, но като търся адреса на картата в гугъл - такава улица "Централна" - не намирам ?
Може ли някой да помогне с карта на Черноморец, а ако някой познава района, кажете далеч ли е от плажа на Градина?

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 13:14 от D.Stoyanova

# 221
  • Sofia
Градина на практика започва от Червенка и така като го гледам на картата е съвсем близко. На практика плажът би трябвало да ви е на съседната улица.

# 222
Дано да е така, че не ми се ходи с кола до плажа всеки ден по два пъти.

# 223
  • Русе, у дома
D.Stoyanova, на линка, който си дала има карта. Само по мащаба трябва да се ориентираш за разстоянията долу-горе. По моему най-близо ви е Царския плаж, като гледам ще е около 500-800 м., иначе до самата Градина е около километър и половина, два. Може и пеша да се ходи, стига да обичате и да не сте с малки деца. Има стрийт вю на google maps-a, разходи се...

# 224
.ММ обича разходките пеша и вечер ходим до Черноморец , 15 мин или 20 спокойно се стига.
По пътя ли вървите или през Вилната зона?
През вилната зона вървим ,ако се не лъжа вилната зона е Червенка newsm78 В Червенка наистина има хубави вилички и е съвсем близо до плажа,ами то си е направо на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт