От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 291 088
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 135
Имам едно предложение - изчетох 2 от темите назад.
Тази статия според мен трябва да я поместите най-отпред за всеки, който сега започва да чете.
Имам впредвид в първия пост на всяка тема  Peace
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=35331

milittana- доста ми натежа твоето мнение за матрака, наистина. Като гледам цена спрямо качество избор имам между него и Екон.

Идеята с този линк е страхотна! Simple Smile  Вече почти взех решение. Simple Smile Накрая на темата от линка се разбира, че Магнифлекс и Дормео се произвеждат от една и съща фирма, или поне аз така разбрах. Може би разликата е в качеството, тъй като Дормео са доста по евтини от Магнифлекс...

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 20:05 от lady31

# 136
Тази статия според мен трябва да я поместите най-отпред за всеки, който сега започва да чете.

milittana- доста ми натежа твоето мнение за матрака, наистина. Като гледам цена спрямо качество избор имам между него и Екон.

Идеята с този линк е страхотна! Simple Smile  Вече почти взех решение. Simple Smile Накрая на темата от линка се разбира, че Магнифлекс и Дормео се произвеждат от една и съща фирма, или поне аз така разбрах. Може би разликата е в качеството, тъй като Дормео са доста по евтини от Магнифлекс...
Бях решила да не ти отговарям на нелепите постове, в които имаш претенции относно словореда и пунктуацията ми в посока обида някаква, която явно е само в твоето чувствително съзнание. Обаче от мен да мине - прочети тази тема във форума http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=689757.15 и пак си помисли дали Дормео и Магнифлекс се произвеждат на едно и също място.

# 137
lady31, защо точно Дормео. Провери ли други матраци на пазара. И аз смятам, че Дормео са надценени главно заради голямата маркетингова кампания и не ми се плащаше толкова. Има от пяна и полифлекс на Нани на съвсем прилични цени. Наскоро си взех модел Тирана, 2 броя, за децата. Не са лоши. Аз спя на Тед Сан Ремо.

# 138
И преди да попитам съм изчела предните коментари ....
И не ти ли направи впечатление, че са написани на кирилица?

Бих отговорила с удоволствие на коректен потребител, но след всички цитати тип "чаршаф" и надменносто отношение на питащата  Stop

# 139

Бях решила да не ти отговарям на нелепите постове, в които имаш претенции относно словореда и пунктуацията ми в посока обида някаква, която явно е само в твоето чувствително съзнание. Обаче от мен да мине - прочети тази тема във форума http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=689757.15 и пак си помисли дали Дормео и Магнифлекс се произвеждат на едно и също място.

Миличка, нещо много взе инерция. Хайде да се успокоиш малко. Един ден мисли отговора си. Да не се консултира с някой Професор? Joy

ВЪПРОСЪТ, КОЙТО ТЕ ТОРМОЗЕШЕ, ВЕЧЕ НЕ Е НА ДНЕВЕН РЕД, ЗАТОВА НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С МЕН, АКО ОБИЧАШ.
ПИША НА КИРИЛИЦА, КАКТО ВИЖДАШ.

Омръзна ми от този безумен диалог, а и НЕ е нужно да занимаваме хората. Ако толкова държиш да си говорим, ИЗВЪН ТЕМАТА ЗА МАТРАЦИТЕ, МОЖЕ ДА МИ ПИШЕШ НА ЛИЧНИ.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

И тази тема "от теб да мине" съм я изчела преди да ми я постнеш.
Никъде не съм казала, че се произвеждат на едно и също място, а от една и съща фирма, а това са две различни неща, и не твърдя, че е 100% истина. Споделих мнение от прочетения пост.
Изобщо нямам намерение да споря по темата, тъй като не съм достатъчно информирана. Надали и ти си толкова компетентна. И не мога да разчитам на мнения относно производството на фирмите от каквито и да е форуми. Какво и защо става в тях-никой не знае. И това къде се произвеждат дадени продукти, съвсем не означава, че са некачествени.
Мога да разчитам на мнение относно конкретни ИЗПОЛЗВАНИ продукти. А не на разни догадки и лични разсъждения. Затова и съм тук.
Изчетох за доста некачествени матраци. Между другото се оказва, че има много критерии, по които можеш да кажеш: този матрак за мен е ОК. И същият този матрак, който за мен е ок, за теб може да НЕ е, независимо, че е качествен.
И да не забравяме, че посочих конкретен модел. Очаквам и ми се иска да видя мнения от хора, които са го ползвали, и евентуално да споделят за силни или пък слаби страни на въпросния матрак.
Хайде хубав ден.Simple Smile

# 140
lady31, защо точно Дормео. Провери ли други матраци на пазара. И аз смятам, че Дормео са надценени главно заради голямата маркетингова кампания и не ми се плащаше толкова. Има от пяна и полифлекс на Нани на съвсем прилични цени. Наскоро си взех модел Тирана, 2 броя, за децата. Не са лоши. Аз спя на Тед Сан Ремо.

Привет. Не знам защо се спрях на Дормео. Честно да си призная ми се искаше да си купя Магнифлекс, но моделите, които харесах, са доста скъпи.
От толкова много четене вече не съм особено убедена кой матрак е ОК. В крайна сметка си поръчах няколко продукта на Дормео. Когато пристигнат и ги ползвам известно време ще споделя мнение.
Ето това са нещата, които си взех:

http://www.dormeo.bg/матраци/дормео_ай_мемори_силвър.html

http://www.dormeo.bg/завивки_одеяла/двойна_завивка_алое_вера.html

http://www.dormeo.bg/възглавници/възглавница-мемосан-класик.html

Само се надявам да пристигнат бързо, защото вчера в някакъв форум с постове от 2010, четох, че доставките им се бавят адски много. Дано да са оправили порочната си практика.

Хубав ден. Simple Smile

# 141
Лейди, или каквото и да си там, ако не престанеш, ще информирам модератор. Престани с чаршафите, виковете и простотиите. Миличка ще наричаш някой друг, аз не съм ти слуга, както и другите момичета, които се възмутиха от поведението ти. Пет пари не давам дали ти е актуална иле не темата за матраците - дръж се прилично, иначе ще получиш виртуален ритник, какъвто между другото отдавна заслужаваш. И нямам никакво желание да си говоря с теб на лични или по някакъв друг начин. Тя простотията ти беше забелязана от всички тук.

# 142
Лейди, или каквото и да си там, ако не престанеш, ще информирам модератор. Престани с чаршафите, виковете и простотиите. Миличка ще наричаш някой друг, аз не съм ти слуга, както и другите момичета, които се възмутиха от поведението ти. Пет пари не давам дали ти е актуална иле не темата за матраците - дръж се прилично, иначе ще получиш виртуален ритник, какъвто между другото отдавна заслужаваш. И нямам никакво желание да си говоря с теб на лични или по някакъв друг начин. Тя простотията ти беше забелязана от всички тук.

Аз приключих. Редно е да спреш да занимаваш хората. Simple Smile

# 143

Аз никого не занимавам. Зададе въпрос, държа се просташки, отговорих ти както заслужаваш. Каквото повикало, такова се обадило.

# 144

Аз никого не занимавам. Зададе въпрос, държа се просташки, отговорих ти както заслужаваш. Каквото повикало, такова се обадило.

Напротив. Не съм се държала просташки. Ти подтикна към подобен вид диалог. Аз попитах съвсем възпитано и добронамерено нещо в този форум. Проблемът беше в това, че не съм обърнала внимание на правилата. Пропускът е мой и го коригирах веднага. Но ти реши да се правиш на велика.
Не желая повече да обсъждам това. Особено тук.
Темата е за МАТРАЦИ. Аз пиша на кирилица отдавна, така че е безпредметно да обсъждам друго, освен МАТРАЦИ.
УСПЕШЕН ДЕН.

# 145
  • на Земята
След много лутане,попаднах на тази тема.По едно време ви четях....преди време.Сега имам няколко  въпроса, на които се надявам,тук да намеря отговор.Имаме матрак на Тед,който се деформира на 2-та година.Сложихме отгоре топ матрак на Дормео,страшно удобен,поне за нас.Искам да го запазя така чистичък и обмислям да сложим протектор,с ластик по възможност.По принцип искам да е непромокаем,но дали ще запарва?И още нещо,тези протектори,които изглеждат като обикновен чаршаф,имат ли по различна функция от самият чаршаф?Ако е по плътен протектора пък нямали да намали комфорта от топ матрака?Благодаря предварително на отзовалите се!

# 146
  • Варна
kikitooo непромокаемия протектор спарва, направих грешка да си купя такъв и сега се чудя какво да го правя. Имам протектори на Тед (нищо особено) и сега обмислям да си купя хубав протектор, но без гадния найлон на непромокаемия. Не мисля, че ще промени комфорта на топ-матрака. Ние нямаме топ-матрак, спим на латексов. Не знам дали бях полезна, но това е моята опитност Simple Smile.

# 147
За мен протекторите са излишни пари. Ми като не искаш да се изцапа, не спи на него Simple Smile Няма да е вечен, то се знае. Дормео топ + протектор=нов матрак да си беше купила направо, щеше да си по- на далавера Simple Smile

# 148
По въпроса за протекторите - имам такива на Нани - вълнени за зимата и съм много доволна. Не променя удобството на матрака по никакъв начин. Сега смятам да си поръчам и летните от памук. Единственият недостатък е, че се чака много дълго доставката на тези протектори.

# 149
  • Варна
За мен протекторите са излишни пари. Ми като не искаш да се изцапа, не спи на него Simple Smile Няма да е вечен, то се знае. Дормео топ + протектор=нов матрак да си беше купила направо, щеше да си по- на далавера Simple Smile
Протектора струва към 20лв., поне този, който смятам да си купувам аз. Капитониран и с ластици, нищо особено, но пък все пак предпазва матрака и дава по-дълъг живот. На Тед протекторите са още по-евтини.

Общи условия

Активация на акаунт