От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 291 156
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 165
По мое мнение ако ви е неудобен матракът направо сменяйте. Цените на топ матраците са доста високи и ми се струва неоправдана инвестицията. Наскоро си взех за едното легло том матрак на Дормео на 50% намаление от новите - Сиена Мемори или нещо такова. Не е лошо, но се размества непрекъснато, една идея по-тесни са от описанието и не са ми удобни. А на редовна цена от 150 лв пък абсурд. Та съветът ми е да спестите още някой лев и да вземете нов матрак.

# 166
предстои ни покупка на еднолицев матрак и по този повод потърсих тема за матраци  Simple Smile
Виждам, че с най-много гласове е "нани", а ние в момента сме с такъв и като че ли не съм толкова доволна. В началото ми беше много удобен, но дали защото натежах или защото вече около 5 години го ползваме, не ми е много добре. Предпочитам твърд и дори съм влюбена в един  Crazy , но не му знам ни марка, ни модел. Няколко години почивахме в един и същ хотел, че там съм го харесала.

# 167
MaрTa те хотелските серии са други и да по-твърди са определено. А ти не ги ли разгледа да видиш марката? Wink На нас където ни е било удобно , поглеждам - и марката е ясна, същата като в къщи  Crazy

# 168
  • оттам, откъдето започва България
предстои ни покупка на еднолицев матрак и по този повод потърсих тема за матраци  Simple Smile
Виждам, че с най-много гласове е "нани", а ние в момента сме с такъв и като че ли не съм толкова доволна. В началото ми беше много удобен, но дали защото натежах или защото вече около 5 години го ползваме, не ми е много добре. Предпочитам твърд и дори съм влюбена в един  Crazy , но не му знам ни марка, ни модел. Няколко години почивахме в един и същ хотел, че там съм го харесала.
Нашият матрак на Нани е Каспия Полифлекс еднолицев и е доста твърд, но се спи перфектно.

# 169
Чудесна тема! И аз също имам големи колебания какъв матрак да избера и дали този който ще избера ще ми  пасне. В различните магазини ми препоръчват различни матраци, едни с пружини, други с мемори и т.н. И понеже съм раздвоена тръгнах да търся мнения в нета и попаднах на нещо интересно и мисля да се възползвам от безплатната консултация която предлагат. Ето тук можете да видите повече информация http://store.ceramicpark.bg/newsdesk_info.php?newsdesk_id=44

... ходих на това събитие. Хареса ми, казаха интересни неща, но най много се радвам че си купих най-удобния матрак /за мен разбира се/. До сега спях на един стар колкото мен матрак с пружини и все ме болеше гърба и бях решила в никакъв случай пружинен матрак, но там ме убедиха да си купя пак с пружини, но понеже били пакетирани нямало да ги усетя. Имаха го в наличност и веднага решх, понеже вече не издържах на стария. И наистина матрака се оказа доста комфортен вече няколко вечери спа като бебе. Матрака се казва Фаворит Ексклузив, ако харесвате малко по-твърдите матраци мога да ви го препоръчам.

# 170
да не си забрави паролата на юзър
Цитат
Име:   daria_p
Дата на регистрация:   Ср., 30 Апр. 2014, 15:22
Последно Активен:   Ср., 30 Апр. 2014, 15:32
Цитат
Име:   cvetio-to
Дата на регистрация:   Пон., 12 Май 2014, 12:19
Последно Активен:   Пон., 12 Май 2014, 12:31
Цитат
И наистина матрака се оказа доста комфортен вече няколко вечери спа като бебе.
няколко, най-много две би трябвало да са
Цитат
В събота /10-ти май/ стартира информационната кампания на Геотех с подкрепата на матраци ТЕД - АКАДЕМИЯ НА ДОБРИЯ СЪН!

# 171
Здравейте,
Търсех еднолицеви матраци за детските легла и се бях спряла на такива с дунапренена основа,но в последния момент реших да заложа пак на стандартните пружинени.След прочитане на всички теми за матраци и много колебания,аз се спрях на матраци "Хегра" - не много популярна фирма,но пък с добри отзиви.Хареса ми и това,че фабриката е с многогодишен опит и съвременни машини.Ползваме матраците от 2 седмици(модел "Комфорт"),за сега сме доволни,ще видим как ще бъде в бъдеще.Иначе колебанията ми бяха между Тед,Нани и РосМари. Hug

# 172
  • София
Имам матрак на ЕКОН, стандартен, от латекс. Но много спарва. Калъфът му е от изкуствена материя. Чудя се какво да направя - да купя памучен протектор или топ матрак?...

# 173
  • София
Моля за мнение за Мемори Алое. В момента са на промоция и цената е изгодна, но не мога да намеря никакви отзиви за тях.  Praynig

# 174
Моля за мнение за Мемори Алое. В момента са на промоция и цената е изгодна, но не мога да намеря никакви отзиви за тях.  Praynig
На коя фирма са тези матраци?

# 175
  • София

На Магнифлекс. Водят се по-нисък клас. Имат 30% отстъпка и съм в голяма чуденка. newsm78

# 176

На Магнифлекс. Водят се по-нисък клас. Имат 30% отстъпка и съм в голяма чуденка. newsm78
Добра му е цената, добре изглежда матракът, ама нямам лични впечатления. Струва ми се тъничък обаче......Аз пак да си похваля моя Сирена Фреш Мемори, който е цели 25 см. дебел и много комфортен при спане. Взех си го на промоционална цена обаче и сега гледам доста са ги вдигнали - поне 100 лв по-евтин беше в началото.

# 177
Преди няколко месеца си взехме матрак от Мебели Янев.
Много сме доволни.
Наложи се да направим поръчка защото размерът на спалнята ни е 160 - 190 см.
Такъв размер матрак не намерихме готов никъде.
Оказа се че има 160-200см , 164-190см. , но 160 - 190см. не можахме да намерим.
Наше приятелско семейство скоро си бяха купили диван от тази фирма и ни я препоръчаха.
Рекламата им е слаба защото не бяхме чували за нея.
Матрака който поръчахме е еднолицев с рамка и с мемори пяна.
Издирих им сайта преди малко - http://mebeliyanev.com/
За около седмица след поръчката ни го докараха.
Ако поръчваме пак матрак със сигурност ще е с мемори пяна - независимо на коя фирма.

# 178
Здравейте.  Избирам възглавница и се чудя латекс или мемори? Моля споделете от опит,защото се налага да купя онлайн и предварително няма как да пробвам.

# 179
Ние спим на мемори възглавници и сме доволни.
Не съм пробвала латексова.
По-добре отиди в магазин където има и от двата вида и пробвай.
След като се убедиш че това е твоята възглавница поръчай от където си решиш.

Общи условия

Активация на акаунт