От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 291 200
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте.  Избирам възглавница и се чудя латекс или мемори? Моля споделете от опит,защото се налага да купя онлайн и предварително няма как да пробвам.
Препоръчвам мемори, няма такъв кеф. Но изисква известна адаптация от 2-3 вечери. Сега не мога да спя на друга възглавница.

# 181
  • Варна
Здравейте.  Избирам възглавница и се чудя латекс или мемори? Моля споделете от опит,защото се налага да купя онлайн и предварително няма как да пробвам.
Спя на латексова, класическа, не анатомична на Екон - малко висока ми идваше в началото, сега свикнах. Детето е с  мемори - трябваха му 3-4 вечери за да свикне с нея. До усещане е , най- добре да пробваш, но не знам как като те са пакетирани в магазините. Аз купувах нашите на късмет. На мъж ми латексовата не му е много удобна, но казва че е за предпочитане пред пуха.

# 182
  • София
И аз трескаво се нуждая от възглавница, понеже имам болки във врата...
Спя на страни, по корем и рядко по гръб. Може би трябва да е с две страни (дебелини).

Сегашната е латекс, мека, 10см и подлагам 2-3см но не ме радва.

Последно гледах два модела с мемори пяна - 27лв , едната беше мъничка, по-рехава, а другата по-голяма и натъпкана. (май е тази: http://www.mebelitotal.com/store/total-memory-pux-vazglavnica.html
Тези от едно ядро, досега ги отбягвах, понеже са ми доста меки и тънки, но се замислям за някаква ортопедична.
Трябва да е поне 12-14см дебела (по възможност с две дебелини)   newsm78 Не съм срещал 14-16см дебелина мемори пяна.

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 19:23 от hakama

# 183
Ние спим на анатомични от мемори пяна Tarrington House, по-твърдички. Страхотни са! Heart Eyes

# 184
Имам матрак на ЕКОН, стандартен, от латекс. Но много спарва. Калъфът му е от изкуствена материя. Чудя се какво да направя - да купя памучен протектор или топ матрак?...

Констатирах,че не само ЕКОН спарва. Имам и такъв и Нани-положението е същото. Аз сложих протектор-една идея по-добре е.

# 185
Това е вярно че при мемори възглавниците ти трябват няколко дни за да свикнеш.
Първата сутрин след като се събудих си мислех да си върна старата , след третата нощ нещата си дойдоха на място.
Сега не я давам за никаква друга.

# 186
  • София
Днес разгледах твърдите и средните матраци в ---рекламен спам--- (добре направена търсачка) и се спрях на 3-4 марки (Нани, Тед, Блян и един на Парадайс).
Тази седмица ще тествам на място, стига да ги има в наличност.
Търси се матрак с ортопедична цел (дискова херния).

Спал съм на латексов (със 7 зони на комфорт - бягам от такива неща, искам да е еднородно), пружинни също избягвам. Понеже ограничих бюджета може и еднолицев (има и с ламелни рамки, вградени). Размер 120х200, 250-400лв.

Иначе Ултрафлекс на Нани много ми харесва, но ми е малко скъп, пък не мисля да стоя с това легло дълго време. Засега съм за Модената (310лв), ще тествам и Тирена и Мармара (с 3см мемори). Предубеден съм към мемори пяната, не знам защо. Rolling Eyes

Кои магазини в София имат по-богат избор (освен Зоната в Люлин)?

Други идеи за марка, модел?
http://www.renatabg.com/bg/catalog/id/62.html 

За легло мисля нещо такова, но не знам стабилно ли е:
http://www.---рекламен спам---/osnova-za-ednolicev-matrak-rosmari

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 16:11 от hakama

# 187
и двата линка са филтрирани като спам, сложи интервали или някаква друга заблуда, за да не ги разпознава, за да можем да ги видим  Peace

# 188
  • София
Магазина с готиния сайт е brava bg

А варианта за икономично легло е този (има и с вградени ламели +70лв, зависи от матрака вече):
Подматрачна рамка Росмари Стандарт основа
maxmebel eu/index.php?route=product/product&product_id=339

Ако успея да намеря здрави дъски - ще си го сглобя.

# 189
  • Асеновград
Днес ни доставиха на Нани,  ,, Аруба - Мемори,, , надявам се да е правилният избор.

# 190
Днес ни доставиха на Нани,  ,, Аруба - Мемори,, , надявам се да е правилният избор.

Пиши ни как е матрака. Доста го рекламираха по едно време.

# 191
  • Асеновград

Още не е готова спалнята , но матрака ще го пробвам на земята и ще пиша. Peace
Ние преди да го поръчаме ходихме в мебелна къща за да го видим Simple Smile , като легнах доста мекичък беше.
Ще пиша утре. Peace

# 192
  • Асеновград

Момичета вчера пробвах матрака.
Страшно мек и удобен. Тествах го за 10мин. но ми хареса.

# 193
  • София
Къде мога да намеря 100 % памучен протектор за матрак (164/200 см)? Къде ли не гледах в нета и не мога да открия, все са с разни силиконови вати... Или да си купя едно памучно одеяло и да го метна отгоре, много спарва тоя матрак...

# 194
Къде мога да намеря 100 % памучен протектор за матрак (164/200 см)? Къде ли не гледах в нета и не мога да открия, все са с разни силиконови вати... Или да си купя едно памучно одеяло и да го метна отгоре, много спарва тоя матрак...
Ето тук http://www.---рекламен спам---/protektor-leten-nani
Не ми се отваря линка - магазини брава - твоят размер е 53 лв.  летен протектор на Нани, 100% памук

Общи условия

Активация на акаунт