От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 287 371
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 645
Споко, няма нужда от касов бон и гаранции, имам такъв-  Сирена Мемори от 11 години и му няма нищо, затова са толкова спокойни от фирмата , просто няма рекламации най-верочтно Crazy

# 646
Споко, няма нужда от касов бон и гаранции, имам такъв-  Сирена Мемори от 11 години и му няма нищо, затова са толкова спокойни от фирмата , просто няма рекламации най-верочтно Crazy

Прощавай, но това не е серозно  Naughty Касовият бон - ест. оригинален! е единственият документ, който е свидетелство за покупка и който може да послужи за пред КЗП. На мен също ми се налага да пиша гаранции, винаги се слага оригинален бон. Представете си, че с тази касова бележка - с копията й  Crazy, са продадени няколко матрака  #Crazy
А за mattro.net - само хубави неща мога да напиша всъщност, но това с касовата бележка е недопустимо.

# 647
Аз се пошегувах, вие го взехте на сериозно, но за гаранцията не се шегувам, от толкова години го имаме. Hug

# 648
На практика на деветата години ако ми слегне матракът какво следва? Подменят ми го, или ми начисляват  овехтяване и взимам да речем 20 лв.....?

# 649
Здравейте,
много ми е трудно да си избера матрак. Спрях се на модел"Сирена мемори"  на Нани. Мнението Ви за този вид, а и не намирам каква е дебелината на мемори пяната.

# 650
Здравейте! Да се включа и аз в темата Laughing От около 10 години в къщи сме с матраци нани с бонелни пружини. За такива лоши матраци пак много издържаха. Когато ги купувахме след основен ремонт, нямахме пари за скъпи матраци пък и не съм се замисляла колко важно всъщност е на какво се спи - докато не започнах сутрин да се будя с болки в кръста. Мъжът ми е с дискова и не знам дали матрака не му помогна отчасти за това. Всичко това го казвам за да да не се лъжете да купувате  матраци с този тип пружини пък било то и по ново поколение. Имам приятелка която работи в завода където се произвеждат матраците НАНИ, и сега когато вече решихме че ще ги сменяме /доста се рових по форумите за мнения - има страхотни матраци на страхотни цени обаче/ и доста обстойно я разпитах за различните видове матраци на НАНИ. Получих ценна информация от нея - между другото и тя е на мнение че пружинните и еднолицевите матраци не са добър варянт. И така ако някой се е спрял на НАНИ - директно мнение на човек който работи за тях най добрите като съотношение цена качество моделите Сирена ултрафлекс, Сирена Мемори, Сирена фреш мемори, Модерато мемори хард / софт и до някъде Мармара. Аз лично след като пробвах и петте вида в магазина се спрях на Сирена мемори. В сряда очаквам доставката му и ще споделя мнение. Много разчитам на това че ще ми отшумят болките в кръста. Дори сега когато съм легнала на матрака по корем изправяйки се ме боли  - нямам търпение да пробвам новата придобивка

# 651
Между другото дебелината на мемори пяната на Сирене мемори е 4 или 6 см. не съм много сигурна но ще питам приятелката си но не е повече, което е добър варянт защото по дебелия слой мемори потъва по вече и при смяна на позата при спане се получава един лек дискомфорт докато се намести тялото в новата поза. Меморито на матрака е само от едната страна, от другата е дунапрен с хубава плътност. Калъфа на матрака е с две пружини т.е. като два калъфа и това е предимство когато се свалят за пране 

# 652
Здравейте.
Предстои ни покупка на матрак и сме се спрели на Дормео Мемори Фреш. Бихте ли споделили какво ви е мнението за матрака и заслужават ли си парите за качеството което предлага?

# 653
Здравейте,
много ми е трудно да си избера матрак. Спрях се на модел"Сирена мемори"  на Нани. Мнението Ви за този вид, а и не намирам каква е дебелината на мемори пяната.
Добър е матракът - ето описание http://www.-spam097-/matrak-sirena-memory-22-cm-nani

# 654
Да споделя. Съпругът ми днес е звънял до сайта и са му казали, че стоковата разписка е достатъчна. Много е несериозно и безотговорно това според мен.
 Аз също работя с документи и в такава ситуация мога да продам много стока с един касов бон и да си го преснимам колкото искам.
 Както и да е . Важното е, че гаранцията важи. Да му мислят данъчните колко стока се продава реално и колко се отчита.

# 655
А пружините в покет- системи и те ли не са добър избор ? Аруба на Нани някой ползвал ли е ? Избягвам мемори пяната,тъй като четох мнение,че запарва,а децата и без това са все потни нощем.

# 656
  • Русе
На практика на деветата години ако ми слегне матракът какво следва? Подменят ми го, или ми начисляват  овехтяване и взимам да речем 20 лв.....?

Отговора трябва да е в гаранционната ти карта. Ако я прочетеш внимателно ще си отговориш.

# 657
А пружините в покет- системи и те ли не са добър избор ? Аруба на Нани някой ползвал ли е ? Избягвам мемори пяната,тъй като четох мнение,че запарва,а децата и без това са все потни нощем.

Мемори пяната НЕ запарва. Всъщност може би си зависи от модела, моят е Сирена Фреш Мемори и не запарва.

# 658
  • Русе
Да споделя. Съпругът ми днес е звънял до сайта и са му казали, че стоковата разписка е достатъчна. Много е несериозно и безотговорно това според мен.
 Аз също работя с документи и в такава ситуация мога да продам много стока с един касов бон и да си го преснимам колкото искам.
 Както и да е . Важното е, че гаранцията важи. Да му мислят данъчните колко стока се продава реално и колко се отчита.

Проблема не е само за данъчните а и за всеки от нас, който купува защото когато плащаш дадена стока плащаш цена с включено ДДС в нея, а после продавача не отразява тази продажба като не ти праща документи и какво става с тези цели 20% от цената която вече е платена от купувача - отиват в личния джоб на собственика на фирмата! И стоковата разписка не е документ който отразява извършено плащане - тогава как ще докажеш че си закупил дадена стока ако нямаш документ?  Касовият бон е нужен документ само на купувача, за продавача той няма стойност освен ако не е решил да си прибере тези 20% от стойността на стоката.
Всеки сам си решава на кого и как да вярва.
Пожелавам на всички безпроблемни покупки  Hug

# 659
На мене ми казаха че какъвто и да е луксозен матрак с пружини е по лош варянт дори от обикновения дунапрен. Но това е личен избор и ако някой предпочита пружини няма лошо то затова се произвеждат всякакви видове. За Арубата обикновенната попитах и ми казаха че не е лош но е мек матрак така че ако предпочитате по мек матрак за децата няма да е лош избор но според приятелката ми по добрия варянт е Модената примерно ако не желаете мемори пяна

Общи условия

Активация на акаунт