От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 291 042
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 960
Здравейте,
искам да попитам предвид всички марки и матраци, не намирам никъде информация за матраците на виденов. Има ли някой наблюдения и дали изобщо някой използва техните продукти. в момента имат промоция на два матрака от 300 и 400лв. Някой по запознат може ли да каже струват ли си.
Матрак Marina Dreams, Делукс Ортопедик
Матрак Marina Dreams, Комфорт Слийп

Матрак Marina Dreams, Делукс Ортопедик
Матрак Marina Dreams, Комфорт Слийп

Благодаря!

# 961
  • София
Има ли значение производителя на рамката?
Трябва ми дървена рамка (без метал) - с ширина 120 или 130см (макс е 120см които се предлагат.)

# 962
Здравейте!

Нашият матрак Сирена Мемори Фреш пристигна.Поръчах го от Матронет с подаръци подматрачна рамка Лукс и две възглавници Мемофреш.Дотук добре. Матракът е перфектно опакован, рамката също.
Но след около час-два се загледах във възглавниците и установих с не особена възхита, че всъщност не са Мемофреш на Релакс както е по описание, а са на Нани с мемори пух.

Знам, че са подарък и на харизан кон зъбите не се гледат, но въпросът е някакси принципен. Неудобно ми е дори да го повдигам на въпрос, но се реших.

Вие с какви възглавници получихте своите матраци от този сайт?  Thinking

# 963
Аз не знам какво ми ги хвалят тези Дормео, приятелката ми си взе възглавница за 180лв. Пълна трагедия    Joy

# 964
  • Варна
Здравейте! В процес на избор на матраци за детска стая сме за двуетажно легло, долното ново е с повдигащ механизъм. Спрели сме на Нани- детето хареса моделите Сирена Ултрафлекс и Модена. Сега майсторите, които монтират ми казаха за горния етаж да вземем еднолицев, защото щял да се запарва, ако е двулицев. Така ли е или при редовно обръщане няма да има проблем? Съвсем се обърках от гледане и пробване и затова се допитвам до вас. В някои магазини ми препоръчват по-твърд за деца, в други обратно.   bouquet

# 965
  • София
Знаете ли къде се продава дунапрен (HR пяна с плътност 40кг/м3), какъвто е в Ултрафлекс?

# 966
  • Варна
 Здравейте! Влизам в темата да похваля топ-матрака на Дормео сиена гел.

От  година имам сериозни проблеми с гърба и кръста. Цял живот съм спала на твърдо уж с идеята,че е полезно точно за проблеми като мен. Е да ама не  #2gunfire. Напоследък не се търпеше. Събуждах се схваната и с ужасни болки. Доктори,мазила, масажи,гимнастика- ден до пладне работа. Купих топ-матрака буквално за проба.

Няма да кажа,че е магически,но поне не се будя нощем от болка при всяко обръщане. Когато лежа по гръб усещам упората в кръста и го няма напрежението. Струва си парите определено.

# 967
Знаете ли къде се продава дунапрен (HR пяна с плътност 40кг/м3), какъвто е в Ултрафлекс?
Узунов в София .
Скрит текст:
Здравейте! В процес на избор на матраци за детска стая сме за двуетажно легло, долното ново е с повдигащ механизъм. Спрели сме на Нани- детето хареса моделите Сирена Ултрафлекс и Модена. Сега майсторите, които монтират ми казаха за горния етаж да вземем еднолицев, защото щял да се запарва, ако е двулицев. Така ли е или при редовно обръщане няма да има проблем? Съвсем се обърках от гледане и пробване и затова се допитвам до вас. В някои магазини ми препоръчват по-твърд за деца, в други обратно.   bouquet
Ако е за запарване и еднолицев може да се спарва. двулицевия е по-лек,може да го проветряваш,обръщаш. Пък и горния етаж се проветрява,нали отдолу има пространство.

Някой ползвал ли е услугите на matraka.bg, коректни ли са ?

# 968
elfi4ka, едва ли поста ми ще ти е от полза - декември поръчахме матрак от сайта,пак с подматрачна и 2 възглавници - нани с мемори пух. Но дали такива бяха в промоцията, нямам спомен. Според мен не пречи да се обадиш да попиташ, ако си 100% сигурна,че не е написано в промоцията мемори пух.  Peace

# 969
  • Варна
От кой онлайн магазин сте доволни- Mattro.net или Sleephouse?

# 970
  • София
sleephouse.bg  Peace

# 971
  • Варна
Благодаря Ви! Вече поръчах от Sleephouse два матрака, направиха ми още 20% отстъпка от обявените цени (вместо възглавници). Дано останем доволни и от магазина, и от моделите матраци. Нали чисто нови би трябвало да ни доставят, не върнати след тест период? Това малко ме притеснява, как да установя, че са фабрично нови?!
През последната седмица няколко магазина във Варна обиколих, съветвах се онлайн с Mattro и Sleephouse и на всички мнението беше да НЕ са Тед матраците. Ние също допреди две години бяхме с Тед на спалнята. Ужасен беше, без да са скачали деца и т.н. преди четвъртата година беше за смяна! Сменихме го с Магнифлекс.

# 972
Здравейте отново!

Ще Ви задам малко необичаен въпрос, но....кой от двата матрака Сирена Мемори или Сирена Фреш Мемори е по-мек?

По-описание би трябвало Сирена Меморито да е по-мекият, но в магазина беше точно обратното. Именно затова поръчахме Фреш Мемори. Но сега вкъщи, както е така с найлонът, ни се струва адски твърд. Особено от мемори страната  ooooh! От другата е малко по-поносимо положението. Оказа се, че и меморито е прошито в дамаската  Tired Поболяла съм се и незнам какво да правя.

# 973
Здравейте отново!

Ще Ви задам малко необичаен въпрос, но....кой от двата матрака Сирена Мемори или Сирена Фреш Мемори е по-мек?

По-описание би трябвало Сирена Меморито да е по-мекият, но в магазина беше точно обратното. Именно затова поръчахме Фреш Мемори. Но сега вкъщи, както е така с найлонът, ни се струва адски твърд. Особено от мемори страната  ooooh! От другата е малко по-поносимо положението. Оказа се, че и меморито е прошито в дамаската  Tired Поболяла съм се и незнам какво да правя.
Да, Сирена Мемори е по-мекият матрак, но аз избрах Фреш Мемори, защото е наистина с две страни и две степени на твърдост. Сирена Мемори е за ползване само от едната страна, от другата е с една евтина дамаска и твърд като дъска. Още в магазина ми казаха, че не може да се ползва от двете страни. Защо се води двустранен, не знам. То понятието твърдд и мек са относителни, на мен Сирена Фреш ми е много удобен.

# 974
 не пише ли зимна/лятна страна ?

Елфичка,има ли опция да го върнеш/замениш без  да плащаш допълнително ?

Общи условия

Активация на акаунт