На море в Турция - тема 28

• 103 105
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Прави ми впечатление, че пише, че турската баня, сауната са безплатни. Това действително ли е така. Понеже тук в БГ сме ходили в Спа хотели, където уж предлагат такива условия, обаче се оказва, че от вечерта трябва да си запазиш час, ако евентуално има свободни часове.....единствено това лято в Банско нямахме такива проблеми, понеже в жегите нямаше други желаещи освен нас за парна баня и сауна.  Grinning

Турската баня в хотелите е безплатна дотолкова, че може да посетите сауната и след това да ходите да се поливате сами с водичка в хамама. Ако искате да ви търкат с кисе, след това да ви правят сапунен масаж, след това и 30 мин. друг масаж на тялото - плащате си. Обикновено в хотелите тази процедура е скъпа, защото спа-центровете се отдават под аренда и те си определят сами цените. Иначе туроператорите предлагат посеще ние на локални хамами, където се извършва същото, но цената е много по-ниска. В Анталия сме плащали по 25-30 евро, докато в хотела са ни искали по 70 евро.

# 316
  • София, България
Привет, извинявайте, че нахлувам неподготвена, но цирка вкъщи е пълен, и нямам време да чета назад. Искаме да отидем в Бодрум през лятото, бюджета не е висок. Изпуснахме ли ранните записвания  newsm78 По принцип не ни е проблем и в последния момент да резервираме и да тръгнем. Аз съм в майчинство, а на ММ му трябват няколко дни да си организира работата и да излезе в отпуск. Така по-изгодно ли ще бъде   newsm78 Към агенция ли да се обърнем ... или от някой сайт  Thinking де да знам, това ще ни е първа такава почивка, досега все на нашето море сме си ходили, с квартира на място.
Help  Praynig

# 317
Здравейте, всички! Нашата групичка от 3 семейства вече си направихме резервация за Кефалука Резорт в Бодрум за септември! И въпреки, че за първи път ще пътуваме с Турс клуб - досега сме използвали други агенции, получихме и допълнителна отстъпка за "количество"! Simple Smile Ще се радвам, ако има и други съфорумци, с които заедно ще тръпнем в очакване как ще ни се получи почивката там! Simple Smile
Дано нямате дертове с Турс клуб, че ние доста ядове с тях брахме!
Ние нямаме мнение, но бяхме чували само добри неща за агенцията - бихте ли конкретизирали какви проблеми сте имали с тях, че да ги имаме предвид?  newsm78 Благодаря предварително!

# 318
Всеки има право на мнение,но защо ли ми се струва поста на  rrp, нещо явно тенденциозен. А и след като не се конкретизира,нещо намирисва.Огромната част от хората пътували с Турс Клуб нямат забележки,даже ги хвалят. Хубави автобуси,добри водачи и шофьори,внимателни в офисите им. И за да не помислите че им правя тенденциозно реклама,мога да кажа добри думи и за другите водещи фирми-Емералд,Ориент и Дорис. Всеки се бори за клиенти и конкуренцията помежду им не позволява да пада нивото,което е добре за нас,почиващите. Wink

# 319
  • Пловдив
Всеки има право на мнение,но защо ли ми се струва поста на  rrp, нещо явно тенденциозен. А и след като не се конкретизира,нещо намирисва.Огромната част от хората пътували с Турс Клуб нямат забележки,даже ги хвалят. Хубави автобуси,добри водачи и шофьори,внимателни в офисите им. И за да не помислите че им правя тенденциозно реклама,мога да кажа добри думи и за другите водещи фирми-Емералд,Ориент и Дорис. Всеки се бори за клиенти и конкуренцията помежду им не позволява да пада нивото,което е добре за нас,почиващите. Wink
Много бързаш със заключенията-за да е по-ясно ще конкретизирам. Пътувала съм 3 пъти с тях в Турция. Първият път се развали рейса в Любимец и от след обяд до 6 часа сутринта седяхме на пътя, доката се чудят дали да поръчват част от някъде да я носят или да организират от къде да дойде да ни вземе друг рейс. След няколко часа чудене се оказа че няма да могат да оправят рейса и чакахме от София да пристигне друг рейс. На всичкото отгоре валеше дъжд, ние бяхме с две деца, в рейса имаше и две бебета, а бяхме по средата на нищото и така цяла нощ-до 6 сутринте, някъде от към 5 следобяд. До тука това, но аз понеже не съм злопаметна реших че може на всеки да се случи и следващата година-пак с тях-тогава пък две седмици преди да заминем–след направени ранни резервации и платени съответно- ни се обадиха да кажат че всъщност в хотела който сме избрали няма да можем да отидем по незнайно какви причини-хотела беше Pine bay в Кушадасъ, за който бързах да резервирам по-рано на по-добри цени и в който много искахме да отидем-да, ама не. Две седмици преди това ни съобщиха че нещо се е объркало и там няма места и в крайна сметка те щели да ни върнат парите в пълен размер-да се оправяме. И това след като си планувал отпуски и т.н.-нямаш време за нищо. В крайна сметка от нямане какво да правим пак с тях отидохме в Дидим-единственото вече останало свободно-хотел Тархан. Е, поне по пътя нямаше проблем, а и водача-чичо Васко беше супер. Ако това ти се струва тенденциозно-ОК !

# 320
  • София
И на мен Турс клуб са ми е в черния списък след миналата година
Скрит текст:
Няма да описвам ситуацията, защото е много дълга, но на кратко съм не доволна от отношението им в офиса, отидохме на място да направим резервация, но не знаеха дали има свободни места в хотела, който бяхме избрали и се разбрахме да звънна на следващия ден, звънях така в продължение на няколко дни и постоянно казваха звънете по-късно все още не знаем и накрая си оставих телефона те да ми се обадят и познайте дали ми се обадиха - НЕ, ако по такъв смятат да си печелят клиентите, скоро може и да нямат, не ангажирам никой с моето мнение  Peace

# 321
тогава пък две седмици преди да заминем–след направени ранни резервации и платени съответно- ни се обадиха да кажат че всъщност в хотела който сме избрали няма да можем да отидем по незнайно какви причини. Две седмици преди това ни съобщиха че нещо се е объркало и там няма места и в крайна сметка те щели да ни върнат парите в пълен размер-да се оправяме. И това след като си планувал отпуски и т.н.-нямаш време за нищо. В крайна сметка от нямане какво да правим пак с тях .

Същото изтърпяхме ние с Емералд травел.Така че всеки си има някакви съображения за дадена агенция.

# 322
И аз мога да се похваля с резервация вече, след голямо чудене най-накрая резервирахме в Turan Prince World, Сиде от 20.06. Дано не е много горещо,надявам се и децата да останат доволни, че заради тях избрахме този хотел.

# 323
 lovelymam,честито. От тази година двата Тюрана са под шапката на Sentido. Simple Smile

# 324
  • София
Ние решихме тази година да разделим почивката на две. Имаме резервация за Маджести клуб в Дидим от 31.05 за 5 нощувки, след което още 5 нощувки в Пайн бей в Кушадасъ. В двата хотела ще ходим за пръв път, надявам се да ни хареса.  Simple Smile

# 325
Да се похваля и аз , вече резервирах за Атлантик в Кушадасъ от 27.06.  grinning039

# 326
Кой според вас е най-добрия хотел в Кушадасъ?
Тази година се колебаем между Aquafantasy и Paloma Club Sultan. Миналото лято бяхме в първия и сме много доволни, та се чудим дали да повторим или пък да пробваме нещо ново?

Зависи за какво отивате. Ако отивате заради аквапарк, тогава Aquafantasy. Ако е заради плажа, морето, територията, храната, обслужването, градините и зеленината, Paloma Club Sultan ще ви омае.   grinning039

# 327
  • София, България
Много ви благодаря за отговорите!

# 328
  • София
Дами,
помагайте, спрях се на Aquafantasy. Колебая се между два типа стаи - клубни или в основната сграда. Разликата в цената не е голяма. Какви са предимствата на стаите в основната сграда. Чудя се коя да резервирам....Ще бъда благодарна ако някой има представа и сподели.

# 329
  • Варна
Аз съм била в хотела,точно зад рецепцията на първия етаж,стаята беше просторна,терасата малка,в банята душ+вана,но това беше през далечната 2008,ако хотелската част е по-скъпа,избери нея,за да не се ядосваш после Peace

Общи условия

Активация на акаунт