мъжът ТЕЛЕЦ-9

• 27 671
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
  • Лутаща се
Никога не съм си падала по игричките.

Пробвай Wink

Не виждам защо да го правя.

# 436
Хайде добро утро..... момичета.......и момчета.......

# 437

newsm78  #Crazy

Boy oh Boy........  #Crazy

какво е това.... newsm78

оооо...горкото то....... пожелавам ти попътен вятър.... smile3525

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 13:34 от Ani Ta

# 438
# 439

Хм...  Thinking...много лесно се отказваш....
Наистина ти пожелавам всичко най-хубаво...
Не приемай нещата толкова лично..... Peace

# 440
Какво стана тук? Обидихте теленцето ли? Сега следват две седмици мълчане. След това започва постепенно надникване какво става тук, докато накрая не издържи и изкоментира някоя безумна история. След това ще каже, че е бил зает и е нямал време да влиза във форума. Hug хайде Бик, съкрати времето, виж колко се задвижи темата като дойде. Чак аз прописах  Mr. Green

# 441
За себе си мога да каже ,че не съм обиждала телето....... Grinning...никъде не съм написала една обидна дума... Grinning.....но мога да кажа,че докато хората не се научат да приемат нещата лично....винаги проблем ще има.....наранена гордост,его,чувства....и т.н. Всеки е свободен за себе си да преценява нещата......и да се забавлява повече.... Grinning

Щом телето така е преценило.....казах....всичко най- хубаво... Peace

БЕЗ лоши чувства..... Grinning

# 442
Аз не мисля да се отказвам да нищя телетата..... Wink Joy

# 443
Обаче телето е много страстно животно в секса и същевременно ужасно нежно. Heart Eyes

# 444
Обаче телето е много страстно животно в секса и същевременно ужасно нежно. Heart Eyes

thumbsupтелето може да бъде много неща.....и идеално...стига да е в синхрон със себе си....  Wink Hug

# 445
  • Бургас

Ние не сме толкова сложни като вас.Искаме простички житейски неща. Simple Smile

# 446

Ние не сме толкова сложни като вас.Искаме простички житейски неща. Simple Smile

Знам  Hug и това го писах някъде назад в темата.... но на някои им е трудно с тях....а аз съм пристрастна и не се отказвам лесно....

не знам защо но към теб имам по специално отношение... newsm51...дали е защото си теленце newsm78

# 447
  • Бургас
 Wink Телец и Риба обикновено се надушват от 100 км.

# 448
Wink Телец и Риба обикновено се надушват от 100 км.
smile3521 Така е ...... и ние с моето теле се надушихме на 500 км....

Сега  то седи на главата ми и анализира колко точно км са били...установи май били повече....ама има и нещо друго..... newsm78  ето за това другото.....аз оствам да нищя телетата....

п.п..."нищя"...не го използвам с лош смисъл да не ме разбере някой погрешно....че тези дни...все думите ми бяха криворазбрани.... Peace

# 449
  • Бургас
За мен, предполагам и за другите телета в темата е много важно да не се злоупотребява с нашето търпение и добрина.Само това мога да те посъветвам, защото вашата природа е непостоянна и склонна да се измъква вместо да поеме отговорност.То си е и до човека, де все пак-има ги всякакви хора, но по принцип.Иначе ние не сме толкова гъвкави и имаме нужда някой да ни показва, че нещата не са само черни и бели, нещо което вие го умеете прекрасно Hug

Общи условия

Активация на акаунт