мъжът ТЕЛЕЦ-9

• 27 619
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • Лутаща се
А с презерватив - как мислиш е!?
Ще лижа мед през стъкло?????????
Да бе, да!
Кренвирш от месо Mr. Green

Ето тук вече ме изгуби като събеседник. Тотално и отвсякъде!!
Здравето ми е по-важно от това че на г-н мъжа нямало да му бъде хубаво да сложи презерватив!
Като не му е хубаво да ходи да си търси някоя, на която не й пука дали ще лепне трипер, сифилис, гъбички или не дай си Боже СПИН.

Арогантни сте телетата и самовлюбени. Палите от нищото, реагирате и говорите без много-много да мислите. От това губите, но не ви пука, защото сте убедени, че това, което вие сте направили е правилното.
Още доста има да се каже, докато се изгради образа на телеца. Но все пак не бива и да се обобщава. Аз имам наблюдения върху един.
А горното ти изказване, заради което пиша този ферман е типично за мъжете тип "чук и бег", колкото и този факт да е непонятен за мен.

Аз също практикувам този спорт, но го практикувам с ум и вземайки предпазни средства.

# 76
Аз съм на 30 г. Презервативите не са ли отдавна отживелица? Тва ги ползват тийнчета и партньори, които си нямат  доверие. Презервативът рязко влошава качеството на секса, не само за мъжа, дори в повече за жената. То и по това ще познаеш дали една жена ти има доверие - поиска ли презерватив - чупи я на момента (най-вероятно е курва, която те използва)

# 77
Аз съм на 30 г. Презервативите не са ли отдавна отживелица? Тва ги ползват тийнчета и партньори, които си нямат  доверие. Презервативът рязко влошава качеството на секса, не само за мъжа, дори в повече за жената. То и по това ще познаеш дали една жена ти има доверие - поиска ли презерватив - чупи я на момента (най-вероятно е курва, която те използва)
колко време след като се запознаеш с една жена имаш интимни отношения? 5-10 год Joy

# 78
  • Лутаща се

Не, определено не са отживелица. Те са единственото средство, което служи за предпазване от венерически заболявания.
Аз пък като чуя мъж да откаже да сложи презерватив изчезвам на момента.
От къде да знам къде и с коя или колко е бил преди мен? И коя от тях му е лепнала гъбичките си. Той като приносител не ги усеща, но моментално ще ги предаде на мен.
Удивена съм как млад мъж може да разсъждава по този начин, но това си е твоят живот, твоят пенис и твоите жени или жена. Правиш с тях това, което си решил за правилно.

А искам презерватив точно защото преди време се опарих от един такъв, дето ми се кълнеше, че е "чист" и здрав и накрая се наложи аз да се лекувам.
Това сигурно ме прави курва?

# 79
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:32 от BIC

# 80
Аз съм на 30 г. Презервативите не са ли отдавна отживелица? Тва ги ползват тийнчета и партньори, които си нямат  доверие. Презервативът рязко влошава качеството на секса, не само за мъжа, дори в повече за жената. То и по това ще познаеш дали една жена ти има доверие - поиска ли презерватив - чупи я на момента (най-вероятно е курва, която те използва)

Не, определено не са отживелица. Те са единственото средство, което служи за предпазване от венерически заболявания.
Аз пък като чуя мъж да откаже да сложи презерватив изчезвам на момента.
От къде да знам къде и с коя или колко е бил преди мен? И коя от тях му е лепнала гъбичките си. Той като приносител не ги усеща, но моментално ще ги предаде на мен.
Удивена съм как млад мъж може да разсъждава по този начин, но това си е твоят живот, твоят пенис и твоите жени или жена. Правиш с тях това, което си решил за правилно.

А искам презерватив точно защото преди време се опарих от един такъв, дето ми се кълнеше, че е "чист" и здрав и накрая се наложи аз да се лекувам.
Това сигурно ме прави курва?
Не бе не разбра телето...най важното е на него да му е добре пък всичко останало ..... все едно... всички жени са к**** щом имат мнение различно от неговото. Добре че моето теле не е такова и добре че поне по нещо се различават.Но пък беше доста поучително да поговорим с представители на ЕДР(лично за мен) така си направих своите изводи..... А дали ги разбирам или не...и дали имам ум или не....дали живея в моя или чужда реалност също..... не знам .... знам само,че моето рогато не  се е оплакало до сега.... Мога да кажа само едно.... бъдете с хора които живеят във вашата реалност и вие в тяхната за да има взаимност и разбирателство. И телето че второ като него няма...... НАИСТИНА НЯМА( но второ като моето теле)  Grinning  Peace

# 81
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:32 от BIC

# 82
Лелелл абе вие момчета в час ли сте newsm78 хахахха
 Единия , си мисли , че всички жени са осакатени имат нужда от поправка. Да пич, боклук много се събира, но точно той дава опита и кара хората да се развиват, за да го преодоляват и да се освобождават от него, дава база за оценка Wink . А за подкрепата и за умението да изкараш най-хубавото от една жена , ами то за това са връзките някак си ... за да не си сам и да има рамо на което можеш да се облегнеш и да отдъхнеш, но това не се отнася само до жените, но и до мъжете.

А за презервативите....и аз бих задала същия въпрос като Ani Ta ??? Колко време чакаш докато си легнеш с една жена.

# 83
newsm62 newsm62 newsm62........... яяя вземи прибери рогата......... реалността  е такава каквато си я направиш... Wink а за телето казах вече... Peace

Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Laughing Mr. Green Laughing Mr. Green Laughing Mr. Green Сладурана! Laughing
Ядосах ли те?
Искам да те върна на това:
Като се замисля и по това което чета.......то телето има голяма вероятност да си остане само завинаги... Laughing Laughing Laughing Добре че българките "не се славят с много ум",че да могат да издържат на рогата им....... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Тук, ти видя.... нещо важно за мен..... което АЗ не виждам Thinking Ще ми кажеш ли какво е?
да си ме ядосал...  #Crazy newsm78...не..
второто не е за теб....  hahaha....  Peace

# 84
 Единия , си мисли , че всички жени са осакатени имат нужда от поправка. Да пич, боклук много се събира, но точно той дава опита и кара хората да се развиват, за да го преодоляват и да се освобождават от него, дава база за оценка Wink . А за подкрепата и за умението да изкараш най-хубавото от една жена , ами то за това са връзките някак си ... за да не си сам и да има рамо на което можеш да се облегнеш и да отдъхнеш, но това не се отнася само до жените, но и до мъжете.

А за презервативите....и аз бих задала същия въпрос като Ani Ta ??? Колко време чакаш докато си легнеш с една жена.
Да сме в час....НЕ сме....но мога да кажа,че по този начин по лесно могат да се правят изводи като цяло за общите качества на рогатите.... все пак тук имаме двама достойни такива  Grinning. На мен не ми пречи да се позабавлявам Joy

# 85
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:33 от BIC

# 86
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:33 от BIC

# 87

Не сме бе,не сме Heart Eyes
Ти къде се буташ в шамарите newsm78

Такава съм си..възмущавам се и не мога да си трая  Rolling Eyes

# 88
Да си ме ядосал...  #Crazy newsm78...не..
второто не е за теб....  hahaha....  Peace

Първото ме интересува Simple Smile
"Като се замисля и по това което чета.......то телето има голяма вероятност да си остане само завинаги..."
момент да разследвам за какво ставаше на въпрос.....

# 89

Да сме в час....НЕ сме....но мога да кажа,че по този начин по лесно могат да се правят изводи като цяло за общите качества на рогатите.... все пак тук имаме двама достойни такива  Grinning. На мен не ми пречи да се позабавлявам Joy

Да де въпроса беше зададен към двамата рогати .. дали са в час..ама явно не са.
хахах
Но за изводите си адски права Wink

Общи условия

Активация на акаунт