мъжът ТЕЛЕЦ-9

• 27 525
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:29 от BIC

# 61
Като се замисля и по това което чета.......то телето има голяма вероятност да си остане само завинаги... Laughing Laughing Laughing Добре че българките "не се славят с много ум",че да могат да издържат на рогата им....... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 62
  • Лутаща се
..............че да могат да издържат на рогата им....... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

И в буквален, и в преносен смисъл.  box

# 63
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:29 от BIC

# 64
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:30 от BIC

# 65
Умни сте! Красиви сте!
Проблема идва от "учителите" ви в живота.
Развалят ви! Разбрицват ви!
Знаеш ли, колко усилия ми струва - като срещна хубава жена, и видя в нея потенциала, качествата и, заложбите, таланта, душевността и, интелигентността и... Да успея да извадя тези неща от нея!? Да разрия купищата боклук и развалини, които е събрала преди мен.. Аз трябва да градя от нулата! Да и помагам, да я насърчавам, да я обичам... Да съградя наново, една руина. И в емоционално, и в духовно, и в нервно, и в умствено отношение....
Не е лесно да си теле!
Малко са жените, които го разбират това!

хм..... признавам рогатковците много ме забавляват.... Laughing Laughing Laughing с два,три комплимента и няколко жеста си мислят ,че всичко е ок и пак всичко започва да се върти около тях  Grinning Peace

# 66
  • Лутаща се
Искам като кажа на един мъж: "
Скрит текст:
който видял, видял.....
" той да реагира подобаващо.
В случая мъжът не е теле, а рак, така че ти едва ли ще можеш да дадеш адекватен отговор  Mr. Green
А пък ако го кажех на телето - щеше да набере скорост от 0 до 100 за 3 секунди  Joy

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 21:36 от skarlet71

# 67
Искам като кажа на един мъж: "Купих този презерватив, защото искам да видя как ти стои" той да реагира подобаващо.
В случая мъжът не е теле, а рак, така че ти едва ли ще можеш да дадеш адекватен отговор  Mr. Green
А пък ако го кажех на телето - щеше да набере скорост от 0 до 100 за 3 секунди  Joy
ааа ха ха ха ха ха ........  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 68
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:31 от BIC

# 69
Авторски права!

# 70
  • Лутаща се
Гадост, докато бях в банята ме цитирахте.
Нищо, както и да е.
Дилдо няма да си купя, не използвам такова, защото не използвам и този отвор с цел секс.
Имам вибратор.
Но............усещането не е същото като да те пипне мъж.  Naughty

# 71
хм..... признавам рогатковците много ме забавляват.... Laughing Laughing Laughing с два,три комплимента и няколко жеста си мислят ,че всичко е ок и пак всичко започва да се върти около тях  Grinning Peace

Има още да учиш за телето Wink
Когато стигнеш до вътрешното си убеждение, че това е така - тогава ще си разбрала нашата реалност Mr. Green
съжалявам но при мен е обратното.....телето трябва да се постарае с моята реалност...ако не му изнася smile3513  Peace Wink

# 72
Авторски права!

# 73
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:32 от BIC

# 74
съжалявам но при мен е обратното.....телето трябва да се постарае с моята реалност...ако не му изнася smile3513  Peace Wink

Ти самата не знаеш в коя реалност си!.... Пък искаш теле да се съобразява?!
Не на мен тези Naughty Mr. Green
newsm62 newsm62 newsm62........... яяя вземи прибери рогата......... реалността  е такава каквато си я направиш... Wink а за телето казах вече... Peace

Общи условия

Активация на акаунт