Испански сериали - Тема 4

• 92 111
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
 ...и аз си чакам: Нишките и Гран Резерва. Трябва да благодарим на преводачите - те се трудят, ние наготово - на тепсийка.. Simple Smile когато може, тогава. Добре, че ги има  bouquet

Между другото и на мен Корабът ми дойде в повече. Марио не харесвам, но Бланка -да! И въпреки нея, не го догледах. Хората на Пако са страхотни, но 9-ти сезон ми тръгна с мъка. И го оставих. Най-хубаво беше до 5-ти сезон. Но това си е мое мнение. Вярно, че всички тук харесваме различни неща, но сме и различни хора - нормално е. Това му е хубавото на различните мнения - все нещо научава човек като ги чете Simple Smile 

# 571
  • Ямбол
На Исабел ще има ли преведен епизод тази седмица?

Само него и Нишките следя с интерес.  Heart Eyes
Gavilanes ми затъпя, пускам си го за фон, докато върша нещо друго.  Laughing

Корабът си беше интересен до едно положение. След като не успяха да доразвият научната идея в сериала, заложиха на драмата, и оттам вече нивото спадна. Трети сезон си беше даже скучен, добре, че го приключиха навреме.

Чакам с нетърпение новия сериал с Бланка и Уго.  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 03:30 от DimiLoca

# 572
Здравейте,от многото хвалебствия тук на Нишките ,започнах да го гледам,наистина е много хубаво филмче.Колко серии са.

# 573
В айемдиби-то са обявени 11 епизода

http://www.imdb.com/title/tt1864750/episodes?year=2014&ref_=tt_eps_yr_2014

Екранизация е все пак, излишно разтлачване (повече епизоди, евентуално сезони) би струвало качеството на минисериала, отделно би било непочтително към романа.

Чакам си кротичко буквичките  pletka

# 574
    Peregrin,

Цитат
Екранизация е все пак, излишно разтлачване (повече епизоди, евентуално сезони) би струвало качеството на минисериала, отделно би било непочтително към романа.
 Това е и моето мнение Simple Smile ..по-добре малко, но силно, въздействащо и качествно.....

Дими,
 за Бланка и Уго и аз чакам  Peace  ... дано направят хубав сериал!  Heart Eyes

# 575
  • Ямбол
"Нишките" са вече качени на обичайните места.  Wink

# 576
 newsm51
  за Нишките!!!

# 577
Мучас грасиас a тодос  Grinning

# 578
  • Ямбол
Чудна двойка биха били с Уго.  Heart Eyes

# 579
И Гран резерва е на обичайните места. Приятно гледане!

# 580
  Обожително Heart Eyes

# 581
  • Свети Влас
Здравейте! Благодаря ви за прекрасната тема. Моите любими испански сериали, които съм гледала до сега са Интернатът и Луна, мистерията на Календа. Исках да ви попитам гледали ли сте филмът " Три метра над небето" с Марио Касас? Какви са ви впечатленията и заслужава ли си да го гледам.
Направих справка за филма Con el culo al aire - е телевизионен сериал, чиято премиера е на 1 февруари 2012 година. Това е испанска  комедия, произведена от Notro Films за Антена 3. Премиерата на 2 сезон е била на 17 април 2013. Има 3 сезона, общо 42 епизода. Участват: Raъl Fernбndez , Ismael Martнnez и други. Има няколко номинации.  Simple Smile

# 582
  • Ямбол
Здравей, Габриела!

Гледали сме и "Три метра над небето", и продължението "Искам теб". И двата филма заслужават да се гледат, историята е завладяваща, така че не се двоуми, ами ги почвай.  Simple Smile

"Con el culo al aire"- не преведен на български, не знам дали знаеш. Има доста хубави сериали с превод, ако имаш нужда от помощ да си избереш - питай.  Hug

# 583
Първо - благодаря за преводите  bouquet
Изгледах Нишките...ама как не искам да свършва този сериал  Cry ..само като чуя началните звуци на пианото и сякаш се потапям във серията ..еех

Габриела, добре дошла! Hug Тук е много хубаво. Аз също бях много щастлива като открих темата - има много информация Simple Smile

# 584
Някой има ли проблем със звука на 3еп. на Гран Резерва?? newsm78. ..само бучи и после изчезва  Sad  всичко друго, което пусна ми въви и се чува нормално...

Общи условия

Активация на акаунт