Мезоконци Lead Fine Lift

• 224 575
  • 755
  •   2
Отговори
# 225
  • Бургас
В Бургас ми дадоха цена за поставяне на един мезоконец -двустранно 1200лв, възможно ли е ?
Моля споделете.

Даже мога да предположа и кой ти е дал такава цена.  Simple Smile

# 226
  • Vienna
Принципно и с най-добрите (и скъпи) конци е възможно повдигане ок. 1 см. Като е препоръ4ително да се сложат поне 3 конеца от всяка страна - така ефектът е най- добър.

# 227
Здравейте! Поизчетох до тук писаното в този раздел, не че всичко ми се изясни,де Simple Smile. Имам питане -Какви са отзивите за Доктор Мария Тончева -пловдивската школа? Утре имам час за преглед при нея.

# 228
В Бургас ми дадоха цена за поставяне на един мезоконец -двустранно 1200лв, възможно ли е ?
Моля споделете.

Даже мога да предположа и кой ти е дал такава цена.  Simple Smile
Интересно - предположение, а мнение и отзиви? Сподели моля те.

# 229
  • Бургас
Д-р Кенолова? Доколкото знам, засега в Бургас само тя работи с тези конци. Само тя и д-р Драголов са сертифицирани да работят с мезоконци, но с марката от заглавието на темата. Конусните са на друг производител и с друг състав, пак биоразградими.

Отзив не мога да дам, защото не съм виждала как работи. Но от гладките ме отказа, защото според нея не лифтирали и дори прозводителите го признали.

# 230
Аз продължавам да се интересувам от отзиви за тази услуга във Варна.
Моля ви споделяйте опит от различни салони, ценно е за всички  Praynig

п.с. Възхищавам се тайничко на момичето, което преди няколко страници, попита какво-къде-как и бам! отиде и на следващия ден се похвали с вече сложени конци  Mr. Green аз проучвам и се колебая с месеци  Blush

# 231
  • София
кокошчица, не се сещам за кого точно пишеш, ама ако е така, това за мен си е малко безразсъдно. Все пак е лице, не д..е. Няма как да го скриеш.
За Варна питай Boreva, ама тя разбира от филъри. Не от конци. Но, може да е чувала нещо за Варна. Peace

# 232
Аз продължавам да се интересувам от отзиви за тази услуга във Варна.
Моля ви споделяйте опит от различни салони, ценно е за всички  Praynig

п.с. Възхищавам се тайничко на момичето, което преди няколко страници, попита какво-къде-как и бам! отиде и на следващия ден се похвали с вече сложени конци  Mr. Green аз проучвам и се колебая с месеци  Blush
И аз търся  информация за Варна Praynig Имам една вертикална бръчка на челото,която стана доста дълбока Cry и мислих за филари,но сега като ви чета си мисля,че конци ще е по-добре.

# 233
Принципно и с най-добрите (и скъпи) конци е възможно повдигане ок. 1 см. Като е препоръ4ително да се сложат поне 3 конеца от всяка страна - така ефектът е най- добър.

Конусовидни ли?Или зъбчати?

# 234
  • Plovdiv, Bulgaria

И аз търся  информация за Варна Praynig Имам една вертикална бръчка на челото,която стана доста дълбока Cry и мислих за филари,но сега като ви чета си мисля,че конци ще е по-добре.

вертикална на челото - само ботокс!

# 235

Благодаря за мнението Hug

# 236
  • Wolwedans
Ще ви следя. И аз се интересувам за Варна. Янита Михайлова слага, но още се чудя...

# 237

Аз си коригирах моята преди 5 години с филър на Теосиал и оттогава все едно никога не съм имала ,а бяха 2 едната доста дълбока.  Peace  Така,че по-добре филър...Ботокса за няколко месеца и пак стария вид.

# 238
Много благодаря за подробностите и преживяванията, които са споделени тук, изключително полезни ми бяха. За мезоконци за първи път чух от другата тема за козметични процедури, поразрових се из интернет, за да се запозная за какво става изобщо въпрос и се заинтригувах. В тази дискусия, пък, прочетох за какво точно става въпрос и как са го преживели малцината споделили опит, тук чух и за лекарката, при която отидох – хора и мнения всякакви, но след като всички са единодушни, това е напълно показателно. В резултат на което решението ми беше окончателно оформено.
Днес си сложих конци при д-р Василева. Предварително доста ме притесняваше въпросът с болката, защото съм руса, т.е. с по-тънка кожа и по-нисък праг на болка. Не бях правила консултация предварително и на място разбрах, че никога /освен наистина като изключение/ не се работи наведнъж цялото лице. Аз започнах с челото, защото там имах една вече много натрапчива дори и по снимките двойна гневна бръчка. Челото е най-трудно, болезнено и неподатливо за работа, защото си няма „пълнежче“, отдолу минават мощни мускули, които чак се вплитат в кожата. Е, спираловидните конци се слагат с упойка, та там никакъв проблем нямах, даже и след като тя изтече. Обаче правите конци... Това вече е съвсем друга история. Направо си беше болезнено. Както самото поставяне /за щастие д-р Василева работи изключително експедитивно/, така и все по нарастващо след това. Аз се помотах 3 часа докато стигна до аналгина вкъщи и беше доста изнервящо като усещане. Но! В никакъв случай не говорим за болка за припадане и също така, аналгинът беше предостатъчен, за да оправи нещата. Не бих искала никой да се стряска излишно от думите ми,  не е това целта ми. Разбира се, дори и правите конци не се поставят съвсем на сухо. Бях си намазала лицето /нали отначало не се знаеше коя точно част ще се прави/ с един крем-анестетик, та след това около час ми беше изтръпнало между носа и брадичката.
Между другото, грам не съжалявам, защото дали от отока или от самите конци, но проблем №1 изчезна моментално, чак е невероятно.
Сега да поизсипя различни информации накуп: Ако имате бръчка в горния край на носа, между очите, то тя не може да се коригира директно с конци, защото по носа не се слагат.
Зъбчати и спираловидни конци не се слагат под бръчки, защото ще ги нагънат още повече. Първо се поставят прави, за да ги ликвидират и след време може да се повдига, опъва и т.н. Точно какъвто е моят случай. Това, струва ми се, изяснява и доста добре разликата в действието на различните видове конци, защото няма така изложена информация. Да, самата д-р Василева ми каза, че най-добри резултати се получават при комбинация на различните видове, но явно си има правила и не значи, че всичките се слагат наведнъж.
Че не се прави наведнъж цялото лице, вече споменах. И слава богу, бих добавила. Щях да се озова с цялото болезнено и изтръпнало като челото ми сега, щеше да е кошмарно.
Ако мислите да си слагате спираловидни конци, имайте предвид, че те са в комплект по 10 и ще трябва да платите всичките наведнъж.
За спорта тя ми каза, че няма проблем, както и за другите „застраховки“ на производителите. Е, разбира се, това за манипулациите и масажите по лицето си важи. За мимиките мога да кажа, че препоръката им си е съвсем на място. Опитите за пренебрегването ѝ водят моментално до болезнено напомняне човек да не се опитва да го прави.
Ако нещо съм пропуснала и се сетя през следващите дни, ще се върна да го добавя. Надявам се да „съм върнала топката“ успешно и да съм полезна така, както на мен други тук в дискусията ми бяха.

# 239
  • Варна
Четох, четох и пак не съм наясно - мезоконците повлияват ли бръчките на челото или са само за повдигане на контура. Ботокс е временно решение и не ми харесва

Общи условия

Активация на акаунт