Какви искат да станат децата ви като пораснат?

• 3 500
  • 47
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Средният иска да е детски лекар и певец....
Най-малкият - неврохирург...На шест е и по цял ден оперира всичко, което докопа от играчките...
Борави с терминология, която и мен ме затруднява.... Rolling Eyes
Баткото често асистира е се колебае между педиатрията и коремната хирургия... Mr. GreenНо да не е за деца каза - жал му е....

Мен ме подреждат в администрацията - задължително трябвало аз да водя документацията...На компютър.... Grinning

Всеки лекар, който познавам е ужасен от идеите на децата ми и ме насърчава да ги разколебая.... Mr. Green

Обаче Спайдърмен още не е отстъпил съвсем място на лекарите.... Laughing

# 31
  • Варна
Голямата ми дъщеря все още няма конкретизирано желание, пък и сега все още опознава професиите и всичко й е интересно.
Малката онзи ден сама каза, че иска да става Лекар.

# 32
  • Бургас
Моето дете пък вчера ми каза, че иска да е сервитьорка.  Mr. Green

# 33
Цитирам "Лекарка, но на зъбки".

# 34
Моята ( на 4, 5 г. ), пък нищо не иска да работи. Нещо мА притеснява това дете.  Thinking
 Все казва, че нищо не искала да става и не искала да пораства.  newsm78 Да се притеснявам ли, да се смея ли?

П.П. Сега изредих един куп професии и никоя не си хареса.  Stop На края се пошегувах:" А, да копаеш на полето искаш ли?"
 За първи път възторжено се съгласи.  ooooh! Каза, че искала да работи на полето и в кухнята!  Shocked

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 21:43 от Hrista

# 35
Моята племенница преди години не искаше да работи.Искаше да рови по казаните.
По нейни наблюдения съответните хора вадели всичко от вътре.
Като по-голяма /2 клас/ като осъзна ,че трябва да учи доста години
реши да ходи на село да пасе овцете.
Към 4клас реши ,че ще е фризыорка.Не трябвало висше за това.
Сега на 16 г е сигурна,че не и се учи ама май ще трябва.Иска богат мъж,
че не и се работи.Ама май и туй нямало да я огрее.Гаджето и нямало
много пари,ама мнооого го обича.

# 36
  • Варна
Hrista, земеделец да си сега също не е зле  Wink
Фермерка ще става, няма лошо Heart Eyes

# 37
  • пак там
Гмуркач, палеонтолог и като тати, че с първите две професии не се печелели пари, а пък му трябвали за играчки.  Mr. Green

# 38
Скоро не е искала. Последното й професионално самонасочване беше да лекува малки деца, а нейните да ги гледа баба им (аз), докато тя е на работа. 

# 39
Моето момиче важно заяви че иска да стане актриса

# 40
  • в очите на дъщеря ми
Дъщеря ми заяви, че ще стане "мацка, дето кара БМВ и мерцедес", Grinning ама за целта нямало да учи...що  ли при мисълта за "другият път" за постигане на целта и започва да ме втриса. Thinking..

# 41
  • София
Миналата година искаше да е археолог, сега иска да е корабостроител, някъде между тях имаше пират, джедай, зъболекар и танкист... неизменно иска да стане татко Simple Smile

# 42
Синът ми доскоро искаше да става лекар,а в почивните дни да е ватман ( Rolling Eyes).Онзи ден пък заяви,че му се струва,че маршрутките печелели много и иска да кара маршрутка.Дано по-натам да си смени мнението,че тези професии не ме кефят особено Simple Smile

# 43
Дъщеря ми (почти на 4г.) онзи ден ми каза, че "като пораснела" иска да стане "ученичка". По цял ден щяла да учи! Милата ми... Grinning Голям мерак има.

# 44
  • Варна
Голфър / състезател по голф/ Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт