Лидл ::38::

• 74 149
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
ха изглежда добре, сега лие на тази цена

# 46
  • София
Да не ви изпусна.

На мен Фантастико не ми харесва, много ми е гнусен този магазин, не знам защо.

Имам от течното ОМО и съм много доволна от него, чакам пак да го намалят.

# 47
Отзиви за акрилните бои има ли ? Някой да е купувал имам спомен, че и друг път са пускали такива подобни комплекти ама май бяха темпера  Thinking Thinking

# 48
  • София
Исках да мина за мъжкото долнище, но не успях. Да се надяваме, че утре ще успея. Казвате, че са уголемени ли?...  newsm78

# 49
ха изглежда добре, сега лие на тази цена
От 23.01 Peace

# 50
  • София
Не видях пресата в коя брошура е Rolling Eyes
Няма я в брошура. Имаше я в магазина и я загледах.

Прати я към Варна, искам да сменя моята. Каква й беше цената?
24,99 лв

Whistling

Какво сте го заобсъждали тоя Лидл - има хубави стоки, има не чак дотам - като във всеки един друг магазин. На мен ми е до вкъщи и си го посещавам за някои стоки редовно.
Не си спомням да съм случила на нещо развалено или гадно.  Rolling Eyes
Ами какво друго да обсъждаме - това е темата за Лидл. Grinning

# 51
  • на Земята
Млечният продукт на Pilos,мога ли да използвам вместо извара?В същата кръгла опаковка е.Веднъж взех една опаковка,с намаление и го прибрах във фризера,да ли ще е годен за употреба,имам в предвид след като е замразяван?

Пилешко месо взимам само от ЛИДЛ,не ми е най-удобният магазин,но дори и за едно бутче,пак бих отишла до там.Определено месото е в пъти по-добро от другите магазини.

# 52
Акрилните бои са много добри.Чакам да ги пуснат отново в промоция.Дъщерята не ми дава да пипам нейните.

# 53
Някой купувал ли е от замразените плодове в "Лидъл"? Виждат ми се на доста добра цена, но не знам дали да пробвам.

Виждам, че сте обсъждали корите. И ние сме случвали на залепнали и по-дебели, но баницата винаги става чудесна, баклавата също.

Звънче, благодаря за темата!  bouquet

# 54
# 55
Акрилните бои са много добри.Чакам да ги пуснат отново в промоция.Дъщерята не ми дава да пипам нейните.

Привет  Hug
Колко мл са акрилните бои? В едни мънички тубички ли?

# 56
  • София
Е то няма такава тема - да се изписват за отрицателно време  50 стр. bouquet

Да попитам този ориз дали е хубав, някой пробвал ли го е? Остава ли цял или се слепва?

# 57
Днес ходих за детските клинчета,нямаше нито едно.

# 58
Днес ходих за детските клинчета,нямаше нито едно.
Те не са ли от 23? Thinking

# 59
Благодаря за темата   bouquet

Преди две години бяха пуснали едни цветни моливи 36 бр. в метална кутия. Ако някой от Лидл чете тук- моля, пуснете ги пак, свършихме ги  Crazy
О, и ние ги искаме.

Общи условия

Активация на акаунт