Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 246

• 35 803
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
# 586

Знаех си аз и го подозирах доста отдавна.

Не може без вътрешна информация - винаги си в час, винаги с новини, винаги постнати първи снимки и трейлъри, винаги с преведени материали ! А то какво било - подсказки от първа ръка ед.ч.

Браво Мариянка !

Между другото вече те цитират като източник на новини - коректно с подаден линк !

newsm10 Естествено! Тя е нашата гордост!
Няма по-бърза от нея в новините и преводите им.
По отношение на Енгин Акюрек е като енциклопедия на творчеството му и въобще всичко свързано с него.

# 587

Стига ми за днес, утре пак. Grinning  Лека нощ, МОМИЧЕТА!
  sleepuu  sleepuu

Скрит текст:
[/b][/color]

# 588

Три седмици до 14 февруари...
Лека нощ, Тануша...

# 589
...
Е, поне момичето на Йомер ще се казва Елиф, а не Бахар. Simple Smile))

Дизайнер на бижута ще да е професията на въпросната Елиф - Рим, Истанбул ...

Като казах Рим - Туба не беше ли в Рим ?

Имаше и снимка на някакво летище - отива или се връща от Италия ?

Велияна нали си в час - кажи точно как беше ?

По пътя на логиката - чисто и просто е снимала

Това е - двойката !

Туба беше казала - дайте ми малко време и имайте търпение / по памет /

Ами - тя си казва истината и кой знае от кога снима / уж разхождайки се из Европа /

# 590
Марта,за съжаление не съм много сигурна-едно момче беше качило снимка на жена,пътуваща за Рим,която много приличаше на Туба,но дали е било така,дали е била тя-така и не стана ясно.Същевременно Онур качи в туитъра си няколко снимки от Рим-така че се предполага,че наистина е била в Рим.

# 591

Я пак...  Blush
Непрекъснато си отварям страницата с този гиф... Ех, този Енгин... побърква ме с невероятната си игра! Както беше споделила рускинята, дали ще е мигване, лека промяна на мускулатурата на лицето, или нещо друго, но така променя изражението си, че направо омагьосва...

# 592
Марта,за съжаление не съм много сигурна-едно момче беше качило снимка на жена,пътуваща за Рим,която много приличаше на Туба,но дали е било така,дали е била тя-така и не стана ясно.Същевременно Онур качи в туитъра си няколко снимки от Рим-така че се предполага,че наистина е била в Рим.

Е, няма да разпознаете Туба на една снимка ?

# 593
Мале, има нова тема за филма. Феновете на Туба явно не са фенове на Енгин и не искат да пишат в неговата тема.  И правилно. За да не се повтори историята с КВФ.

# 594
Малко съчувствам на феновете на Енгин. Ами, обидно е. Като  звезда на сериала, той трябва да има последната дума за партньорката. Излиза, че всички чакат благоволението на Туба. На мястото на ЕА щях да я отпиша.  Не е достоен мъж, определено.

# 595

Момичета,

Благодаря за прекрасните снимки.  newsm51    Винаги, когато изчезна за малко и после има приятна изненада.  Чудесни са и  Енгин и Фара. И друг път споделях, че тя има невероятно излъчване   -    много лъчезарно човече. За неговата харизма си знаем.

Лека и спокойна.

# 596
 Two Hearts Един красив Керим от мен.

# 597
Мале, има нова тема за филма. Феновете на Туба явно не са фенове на Енгин и не искат да пишат в неговата тема.  И правилно. За да не се повтори историята с КВФ.

Абсолютно невярно твърдение!!! Hug
Аз съм фен на Енгин,но харесвам и Туба!И според теб не трябва да пиша в другата тема newsm78

# 598
Най-смешното е, че Велияна вчера едно говореше и се заливаше от смях на моя пост, днес първа се е разписала в темата. Велиянче, казах ли ти, че не разбираш някои работи. И хубаво, че почна да си разплиташ жилетката.

# 599

Абсолютно невярно твърдение!!! Hug
Аз съм фен на Енгин,но харесвам и Туба!И според теб не трябва да пиша в другата тема newsm78
Напротив, смятам, че всеки филм трябва да си има тема. Където да пишат различни хора.  И темите да не са фенски. Което се и случи. Браво на рина-рина. Един ход пред другите.

Общи условия

Активация на акаунт