Лакове за нокти-86

• 48 603
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
  • София
mariposa333 много ти благодаря!  Hug
kakaka да го чуя от теб е голям комплимент за мен!  Hug
Показваш винаги невероятни неща, супер добре изпипани и вдъхновяващи!!!   bouquet

Не знам предложението на Chrissie - Avon Midnight Green дали е точно петролено  Blush ,
но подкрепям мнението й. Страхотен лак.  Heart Eyes Малко стари негови снимчици:
Скрит текст:

Ивче, страхотно ти стои този  Dance Legend.  Heart Eyes Доволна ли си от него/от марката?

# 676
  • Стара Загора
Ами даде ми го съфорумка за проба с още 2, като минат няколко дни ще пиша как се е държал.
Нямам впечатления от марката, тъй като не съм ползвала досега нищо тяхно. Peace

# 677
Много обичам красиви нюдове, не че съм гуру  Embarassed. Така с времето посъбрах някой и друг  Laughing.

От къде купувате Butter London? Или няма значение от кой сайт в УК ще пусна поръчката? ползвам посредник и за доставка ми е все едно
Няма значение, то цената си е практически една и съща. Ако обаче търсиш някой по-рядко срещан техен лак, най-добре от официалния им сайт. Иначе в thebeautybooth.com примерно е с мъъъничко по-евтино.

# 678
Аз открих перфектния нюд в един лак на Avon - Perfectly Flesh

Скрит текст:

~betta~ ноктите ти може би са дехидратирани и поради тази причина не задържат лак върху тях. Наблегни на мазането им - някакво олио за нокти, или масло от жожоба, може и със затоплен зехтин да ги мажеш, но имай предвид, че трябва постоянство - по няколко пъти на ден да ги мажеш. Ще видиш едни по-лъскави и по-гъвкави нокти още след първата седмица  Hug
Мерси solley аз имам на Икаров ,но честно казно много рядко го ползвам,ще се постарая да съм по-редовна HugКажете от коя база сте доволни newsm78

# 679
China Glaze Teal the Tide Turns - само на два пръста:
Скрит текст:
Hе съм очарованa,плътност +2 пласта, ама втория пласт се нанася  на парцали...
А съм фен на зелените цветове  Rolling Eyes

# 680
  • София
nadia23, и на други места съм чела, че определени цветове трудно се нанасят. Все пак би ли споделила кои цветове си заслужават. Hug

# 681
  • Sofia
China Glaze Teal the Tide Turns - само на два пръста:
Скрит текст:
Hе съм очарованa,плътност +2 пласта, ама втория пласт се нанася  на парцали...
А съм фен на зелените цветове  Rolling Eyes

А този твой маникюр е направо фантастичен, истински разкош - https://imageshack.com/i/5i8ctkj!!!  Heart Eyes Не знам дали си го пускала в темата, но мисля, че не съм попадала на него, иначе щях да го запомня на 100%, то такава красота забравя ли се...  Two Hearts

# 682
nadia23, и на други места съм чела, че определени цветове трудно се нанасят. Все пак би ли споделила кои цветове си заслужават. Hug
Имам само 3, пуснах снимка няколко страници по-напред. От 3-те фаворит и като цвят, и като нанасяне ми е синята China- Seahorsin' Around Peace

Black Cat 13 - благодаря, не съм го пускала досега в темата  Hug
Лака на снимката е уникално красивата Zoya Dream  Peace

P.S. видях Picture Polish на предишните страници, мога само да споделя за тази марка, че правят уникални цветове, и издръжливостта им /поне на моите нокти/ е докато не махна лака. Достъпността им обаче е доста ограничена, разграбват се супер бързо /може би поради това, че пускат лакове в сътрудничество с различни известни блогърки/, и цената не е от най-евтината.
Ето това е маникюр с 2 лака на марката :
Скрит текст:

# 683
  • UK
Днес съм така, ама доста го оплесках.
Скрит текст:

# 684
  • Sofia
Лака на снимката е уникално красивата Zoya Dream  Peace

Имам я тази Зойка, наистина много красив нюанс, даже вече съм я снимала на моите нокти и мислих тези дни да я пусна в темата, но и ти прилично си я разкрасила, де.  Wink  Peace

# 685
  • София
Момичета, чудя се между тези двата, съвети?  Flutter Единият е с шимър, другият не, но повече се чудя откъм издържливост, блясък...  Thinking

и
Essie Aruba Blue

# 686
Момичета, някой беше писал че е доволен от топ лака на Мавала. Има ли  го в Мория и колко струва. Закъсах с тези завършеци. Praynig

# 687
Аз вчера до късно рових за нюдове  ooooh! Освен ОПИто, което си набелязах, съборам и други идеи, в случай, че на тон на кожата не си паснем. А тези Батър Лондон са с егати цените  Shocked

Та това, което ми хареса е или в лимитирана колекция или нямам къде да го видя на живо. Не ми се поръчва насляпо, защото мисля, че за нюд лаковете тонът на кожата е всичко, което решава дали ще стоят красиво или грозно. Така че истанах на вариант новите колекции. Ще дебна новото бежово Еси, което вече коментирахме, както и Орли Блъш колекцията http://nailcentric.net/orly-blush-nail-polish-collection-spring-2014-preview/
Там има това пастелно лилаво Flawless Flush, което с топ лак се преобразява в нюд, който ми хареса. Но дали е трик на фотоапарата  Thinking

# 688
  • Стара Загора
Малко сравнения и красив маникюр за добро утро Heart Eyes

Скрит текст:

# 689
  • Sofia
Момичета, някой беше писал че е доволен от топ лака на Мавала. Има ли  го в Мория и колко струва. Закъсах с тези завършеци. Praynig

Продуктите на Mavala съм ги виждала по много аптеки, включително Ремедиум. В Мориа мисля, че липсват.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт