Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Вярно ли е, че по време на грипна епидемия се спират женските консултации?
Какво мислите за създаването на онлайн албум за майки от форум?
Какво представляват контракциите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Вярно ли е, че по време на грипна епидемия се спират женските консултации?
-
Какво мислите за създаването на онлайн албум за майки от форум?
-
Какво представляват контракциите?
-
Какви добавки или витамини се препоръчват по време на бременност и какви са мненията за тях?
-
Какви са вашите предпочитания и нагласи относно цветовете на бебешките дрехи?

Не ми стигаха космите и разните стърчащи бемки които се пръкнаха от нищото ами сега и това. ММ ми се смее, че всички екстри съм обрала, нищо не съм пропуснала. 
хич не ми се занимава да ходя по кожен лекар сега, пък и сигурно няма да мога да ги лекувам, ще трябва чак след раждането
И мен не ми остава много време да пиша, малката се разболя и не ходи на ясла вече и се лекуваме вкъщи. Притеснявам се като се роди бебенцето какво ще правим с тези вируси и болести....
Моята линия започва от ниско долу и лееко е плъзнала нагоре.
!
....Лошото е че започва нещо да ми се прияжда вечер, без да съм гладна и без да знам какво...и ходя и отварям хладилника по 100 пъти гледам, мисля и нищо не ми се дояжда.
Като дали има класиране за преучилищна и дали могат да ми откажат да я вземат, дали има и други документи и дали трябва да ми се обадят та да потвърдят записването. Офффффффф бая съм се ошашкала!
леле много забравям ама много