Раздвоен е между родителите си и мен

• 8 430
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
Не знам авторката да е писала, че са от различни социални статуси. То принципно е хубаво, но в случая не се знае как стоят нещата.

Коментирах поста на Мамасита, а не авторката, защото днес не си нося кристалната топка  Mr. Green

# 46

А какво му е голямото на 9 години разлика? Перфектна е.

Всъщност разликата е 11 години.

Едно момиче на 20 и мъж на 31- сериозно изглежда като разлика.
Жена на 30, а мъж на 41- по приемливо ми се вижда.

В по-ранна възраст разликите са по-осезаеми.
Предполагам,че приятелят на момичето е споделил мнения на хората около себе си, искал е да поговори с момичето то как гледа на нещата.Тази разлика е сериозно изпитание, не че няма успешни двойки с по-значителни разлики, но си има своите "подводни камъни".

Освен това- каквото и да се напише в тази тема никак, ама никак не вярвам,че един ден няма да изразите мнение за избора на децата си.Не казвам да се поставят ултиматуми, но и в темата не се говори за такива.Но мнение изразява всеки родител.

# 47
Има и продължение историята
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761525.0

# 48
Не съм от най-мнителните, но имам чувството че някой си събира материали за тийн списание.

# 49
  • София
Не съм от най-мнителните, но имам чувството че някой си събира материали за тийн списание.
Сефте...

# 50
  • София
Това може да е част от новата визия на форума. Приобщаване на нова по-млада аудитория.

# 51
  • в 1001-та нощ
Здравейте!
Аз съм на 20 години,а приятеля ми на 31.Ходим от 6 месеца,от 4 месеца той живее при мен.
Той работи във фирмата на баща си и апартамента му също е от техните.
Запознавал ме е с родителите си и всичко беше точно.До вчера.Вчера дойде вкъщи и искаше да говорим за нещо.Обясни ми че баща му не бил съгласен с връзката ни заради разликата в годините и някакви други причини които не знам и не искаше да ги сподели с мен.Приятелите му също  били на такова мнение,аз едва вчера го разбрах защото и те също се държаха добре пред мен.
Родителите му са го накарали да избира или да си живее в неговия апартамент или да дойде да живее при мен и неговия апартамент да го пуснат под наем.Тои се е повлиял от тяхното мнение и вече не е сигурен даже и във чувствата си .До преди това всичко беше перфектно,но след намесата на родителите му виждам че той се влияе от тях и поставя връзката ни под въпрос....
Обичам го много , но след този разговор незнам дали и в бъдеще няма да ни създават проблеми родителите му и тои дали би ги послушал и провалил връзката ни..Незнам как да постъпя , моля ви за съвет   Cry ooooh!

Според мен просто си му омръзнала и търси заобиколен начин да бяга ....

А ти за тези 6 месеца заедно - не обичаш него, а илюзиите, които си изградила за отношението му към теб  Peace

Не ти трябва  Peace

# 52
Ех, защо не разбрах навремето и аз, преди детето.... защо нямаше кой да ми отвори очите...

Общи условия

Активация на акаунт