Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 404
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Тини, не ти удържали, ядосваш се, ами ако ти бяха удържали пък не трябваше? Пак щеше да се ядосваш! До кога е срока? Сиктердосай ги набързо и ще ти мине!  #2gunfire
Абе Януари си е гаден месиц откъм финансова гледна точка. Поразпищолим се по празниците и после-олеле! А и на нас винаги ни дават по изключение по-рано заплатата между Коледа и Нова година и фактически се получава, че с една заплата трябва да покрия 5 седмици! Crossing Arms Та сега и ние сме на изпарения и чакаме Феврури, ако това те утешава!

# 106
Марианче, приели си тихомълком за последното тримесечие да не се удържа авансов данък и затуй се ядосвам. Щото ако бях информирана щях да си отделям всеки месец по колкото трябва, а не сега да си вадя от януарските доходи наведнъж 500 лв. Ако ще е за убийства, катастрофи и други гадости телевизията пищи, а за това всички си траят. Ми ако беше само за мен, ми то и Радев, и на него не му удържали бе, аааа, ядосана съм Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Браво на Дани, умна като леля си Златинка беее Peace

# 107
  • София
А, разбрах сега на кого се е метнала Дани!  Blush Ми нека!

# 108
Браво на Дани, умна като леля си Златинка беее Peace

Тъкмо туй щях да напиша и аз  Laughing Laughing Laughing

"Аз предлагам да обогатим цветовата гама на нощниците"-Абетке, аз отдавна предложих синьо и зелено, ма наш`те мами само за бяло мислят. Ще кажеш че са млади девойки! Joy
И да ви кажа, ако не знаете - ние със абетката сме млади девойки пък  smile3534 - и сме млади, и така се чувстваме. Вие къде се пишете при дъртите, а?

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 17:37 от бибиту

# 109
  • София
За млади не споря, но за девойки??? #Crazy Непорочно заченали? Бравос!

# 110
Ааааа, Бибиту е непорочно заченала, да си имаме уважението моля Simple Smile

# 111
  • София
Тук съм, чета ви. Мъчно ми е за болните дечица.  Каквото и да напиша  - няма смисъл.
Абет, дано баща ти го стабилизират. Времето е променливо и пречи на сърцето.
Мама Тин, за данъка е така. Ако имаш счетоводителка - не и плащай. Знае се от близо година, защо не те е предупредила?
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3077889, добре е обяснено тук.
А и ако нямаш парите - не си длъжна да ги внесеш веднага. Има си дати и отговорност за недеклариране на приходи. Но забавянето на самото плащане води само до лихви.
Аз 1 път платих такъв годишен данък, надлежно деклариран в срок. Но самото плащане беше на 3тата година. Е, сумата беше увеличена, но това си е мой проблем.
Мариянка, браво на умното Дани! Все така да си взема изпитите предсрочо.
А ти се лекувай у дома, ако трябва работи от там. Че по офисите се носят вируси...
Ани и днес е в болнични. Не сме и видели очите - обикаля София. Твърди, че си пие лекарствата и се подобрява. Дано да е така.

# 112
 Heart Eyes Hug Heart Eyes

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 06:36 от gospojata

# 113
  • Ямбол
Здравейте, мацки!!!
Имам много работа, ама не мога да не ви надничам тук.  Ами ако нещо изпуснааа  newsm78 Laughing
Тини, толкова съжалявам за детето  #2gunfire и хич не се ядосвай да данъците, това са преходни неща  Whistling
Мариянка, поздрави на Дани за успехи те й и дано винаги така успешно да взема всички изпити!! И да, на леля си Златинка се е метнала, не се мъчи да се сетиш на кой  Laughing А ти мисли за здравето си преди всичко. Как си днес?
Абет, как е баща ти?
А бе, какво стана с Ри4ко, завърна ли се от странство  newsm78

# 114
  • София
Марийче, лежа си. Нищо ново, още кашлям. Ще поздравя Дани, благодаря!  Laughing

За Ричко не зная дали се е върнала, но я видях на снимки в кола с десен волан във фасето. newsm01

# 115
Да ви докладвам аз за Ричко - върна се по живо по здраво с два куфара свръхбагаж  за бебето. Много е доволна, изкрала си е супер. Казах и за нашата среща - дано не е пак у чужбина/ся пък у Швеция щяла да оди/, ще се опита да дойде
Мариянчеее, как сииииии, Малинкеее - как е кашлицатааа, Бенииии- как е тати?

# 116
  • София
Тини, ще живея, не бой се! Лежа си! newsm46

# 117
  • София
Всички обикалят магазините в търсене на бели нощници и никой не пише в темата! Ало, за мен взехте ли? Crossing Arms

# 118
Взехме ти - бяла на червени точки, мойта е бяла на льозови точки, лекувай се спокойно ти Hug

# 119
Всички обикалят магазините в търсене на бели нощници

ц, аз размислих - ще се явя с доматено червени крачолки със сърчица 4470

Общи условия

Активация на акаунт