Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 406
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте, мацки Hug

Прекрасен, снежен ден ви хожелавам.

Баща ме от днес е в болница. Никой, нищо не казва. Поне това, че не бил в критично състояние ме поуспокои.  Peace

Аз съм супер, ама супер уморена психически. Нещо се претоварих с притеснения. Много ми се плаче.  Tired Ама кой ти дава. Ако тръгна да се оплаквам, веднага се извива опашка, която  със сигурност е много по- зле от мен  Joy Баси, не мога да се вредя и един грип да хвана  Joy
Шега, шега............. ама си е малко и истина.  Joy
Нещо откачих  smile3538

Чакам 21- ви щом ще се виждаме. И 22 чакам, щото ще иг,ая на сватба................ newsm57

# 121
  • София
Абетке, викай пу-пу да не те хваща грипа, че е страшен!  #2gunfire Дори не си помисляй да се разболяваш сега! Нали знаеш, че в такива моменти тялото се мобилизира!  NaughtyПожелавам на баща ти да се оправя скоро и да ви кажат добри неща лекарите!

# 122
Абе ей, Албено,ей ся се мятам на метлата и идвам да ти фърля един бой, за болести не се говори, вселената всичко чува #2gunfire
не знам какво да ви кажа за времето във Варна, от сутринта валеше пороен дъжд, шахтите отгоре заледени от преди няколко дни и целия град плуваше допреди малко, от 1 час вали силен сняг, духа, абе мятель. Ма седим си на топло с детенце, печем си ябълков сладкиш и се кефим на бурята. Радев милия да му мисли, че е навън цял ден.
Снощи ме хвали , че съм се разхубавила и днес му казвам , че му пека сладкиш, че да си похапне и той да се разхубави, че няма си седя сама хубавица я Joy Joy

# 123
  • София
Тини, нали знаеш, че имаш страхотен мъж! Заслужил си е глезенето!
А пък аз вижте на какво клипче за домащното насилие попаднах  http://vbox7.com/play:e6738829d5

# 124
Добър ден, прекрасни  Hug  Да не ви изплаши снега и студа  newsm78 че ви няма никви  Laughing
Тук си е зима, но се понася.
Някой обади ли се да резервира хотела?

# 125
  • София
Требе да сме ега си лиглите, че да ни изплаши малко сняг и някакви си минус 5 градуса  WinkНе стига, че зима нямаше, ами и да ривем  Laughing

Бибитке, начи и ти не четеш. Написах нам колко си пъти, че хотелот е резервиран, но това не значи, че не може да има промени.

Не знам как е баща ми. Никой нищо не казва. Той казва, че е добре. Ма то, за да си излезнеш от болница и Ганкиното ще играеш  Laughing

Ангел мамин е добре. Цяла седмица приемаше работата от негов колега поляк. И ми вика, че ще му се налага често да пътува до Полша. И аз се изцепих: Леле, мамо, Полша е толкова красив град  Shocked
Максо само, каза, че вече съм блонди и в главата  Joy

Айде, че шефа има рожден ден  Wink

# 126
  • София
Абетке, с тая изцепка си за при муните! Добре че си блондинка, та имаш оправдание!
Докато стигне до Полша, ако не е със самолет ще види и много други държави. Абе добре е да се види свят!
Оздравяване на баща ти!

# 127
  • Ямбол
Мацкии, привеет!  Hug
Имам много работа тия дни и е ад в офиса с тия пусти французи  Crossing Arms
Утре идвам в големия град да си видя детето. То е на изпит, аз ще сготвя и ще си го видя за няколко часа. Днес, рано-рано се чух с Ивето и реших, че трябва да я видя. Много набързо, но понякога така се случва  Blush
Съжалявам, че няма да мога да видя и вас, но нямам физическа възможност. В неделя на обяд ми е автобуса за обратно към Ямбол.
Следващия път ще бъда по-организирана, обещавам  Embarassed
Целувам всички ви по домовата книга на госпожата..

# 128
  • София
Мацки, преди малко се прибрах от Пожарникарите и те питат за вас😜. Аз им викам, че вие в темата не пишете та при тях ще ходите 👅.  Сърдита съм на Макс, ама много.    Миме, виж си детето, целуния от нас, пък друг път ще се видим.   Пия една бира и отивам да си лягам ,че инак ще стане много лошо.  😒😠😡

# 129
Добро утро мацки  Peace Хайде на кафе, че никой иначе не ще да доде в темата да пише   food010 kaffeetrmker_2 Аз съм на работа, голяма скука е тук. Навън е много приятно зимно време, само за разходки сред природата е - топло, не духа вятър, снежец има навсякъде ... идилия (туй последното го казвам щото съм си вътре на топличко  Mr. Green)
Абетке, що си яхнала метлата afwitch Давай по-спокойно, няма смисъл от ядосване  Hug Hug Hug

# 130
Е само кафе ли???? Айде и по едни мИсли за закуска Simple Smile

Ся цяла вечер не спах, що Албена му е ядосана на Макс, туй към тайните ли спада? И ако да - ЩЕ ГО НАУЧИМ ЛИ НА 21 ФЕВРУАРИ??
Между впрочем и аз вчера се ядосах на Радев - абе правя дресинг за салатата, изцеждам лимона и го хвърлям в коша. И   не бил изцедеееен, имало ощееее и от тоя сорт мрънкане. Абе ей, аз ако искам и нов неизцеден лимон ще хвърля и тавата с картофи и джолан ще строша на главата ти, ама ха. Гаче не ги познава  Златките, както казваше дядо ми за баба Злата Mr. Green Mr. Green
Ама мина ми де, сутринта му направих закуска Joy Joy, пък той ми свари кафе, хахаха

# 131
  • София
Момичета, благодаря за закуската!
Тини, където се казва, да ви имам проблемите с Галин!
Албенке, то много тайни станаха, съвдем си загубих съня да мисля кой какво!

Вчера мама си счупи ключицата. За втори път на същото място. Паднала е в къщи. Сега основния проблем е, че не може по никакъв начин да легне от болки и трябва да спи седнала. Не зная как да й помогна. Купих й обезболяващи, усеща разликата, но не е достатъчно. Оплаках се! Sick

# 132
  • София
Здравейте, момичета  Hug

Какви тайни бе, тайни  Thinking То вече така ще е. Ще има да си се дразниме и оплаквамееееееее, та чак ушите ще ни пукат  Joy

Къде изчезнахте бе, девойки? Събота и неделя нямаше ли две минутки да обмуним инфо за международното положение?

Марианка, бързо да се оправи майка ти  Praynig Много е гадно  Tired

Хайде, после пак. Хубав и усмихнат ден от мен.  Hug

# 133
  • София
Здравейте, скрити лимонки  Hug

Знаете ли вица, дето си говорят две мацки и едната казала на другата:
- Опитах всички мазила, хапчета, масажи, упражнения и бюста ми не ще и не ще да порасне.  Tired
Не щеш ли съвсем близко до тях стоял един мъж и слушал разговора им. Приближил се и казал:
- Госпожо, аз знам как ще порасне бюста ви. Трябва всеки ден по няколко пъти да го търкате с тоалетна хартия.
- Ама това сигурно ли е? Вярно ли ще ми порасне?
- Разбира се. Я вижте как е пораснал гъзът ви от толкова търкане  Joy Joy Joy

Аз изтрещях, аз изтрещях, тра-ла-ла ла-ла.  smile3535

# 134
  • София
Ето съм! Да не си помислите, че съм забегнала алтернативно.  Laughing
Боледувам, грипа ме повтори и не седях много на комп. вечер. Кашлям като дърта пушачка.
Събота и неделя повече си  лежах. Не ми е много присъщо, но...
Иначе съм в течение на всичко.
Мариянка, много лошо счупване при майка ти. Така са старите хора, слаби кости. Дано намерите добро обезболяващо.
Абет, как е Пешо?
По въпроса за тайните - и аз си имам една, не много приятна. Ще я споделя на 21.02 - където кажете.
Надявам се да дадете хитър съвет по проблемчето.
И съм ядосана, но едва ли ще трогна виновника. Така че, май да не се ядосвам напразно.

Общи условия

Активация на акаунт