Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 411
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Ох, бе Беткооооо !  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Така, както ми беше криво, така ми направи вечерта !  Heart Eyes Не, че не го знам този виц, ама съм го забравила и със сълзи съм се смяла тук !  Laughing
Да се похваля набързо - Диди си взе всички изпити много успешно и от днес започна втория семестър. Сега ще се оглеждаме за практика !
Аз имам малко здравословни проблеми, ама не обичам да се се оплаквам и затова хич даже няма да ви занимавам с това !
Цунем ви по домова книга и ви обичам !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 136
Йееее, браво на Динко Peace Peace Peace
Нези, какво стана с  дипломната работа?

# 137
  • Ямбол
Ама, Бении, уникална си бе, женоо  Joy Joy Joy
Браво на Динко, мила ми госпожо  Hug Hug Hug
Айша, ще ви дам аз едни тайни-майни..
веднага да споделите, че до 21.02 ще се поболеем  Blush
Ивка не пребори изпита в събота, но през юни ще го вземе - сигурна съм  Naughty

# 138
Разбира се, че ще го вземе! Още отсега започваме да и стискаме палци!
Кой знае колко труден изпит е бил!

# 139
Адашче,  Hug разбира се, че ще го вземе ! Тя е такова умно дете, просто и на нея и се насъбра ! Прегръщам я силно и я обичам, да и кажеш ! Heart Eyes

Като сме го подкарали на вицове...един учителски !  Wink

Скрит текст:
На вратата се звъни. Бащата на Иванчо отваря и вижда на прага една общо взето обикновена женица около петдесетте.
Жената казва:
- Здравейте. Аз съм учителката по биология на вашия син и трябва да поговоря с вас.
Бащата на Иванчо учтиво кани госпожата вкъщи. Предлага кафе. Жената неспокойно се върти на фотьойла и накрая изплюва камъчето:
- Как да ви кажа, господине, вашият син Иванчо вчера в час по биология каза, че ще ме чука.
- Кой??? Моят Иванчо ли ? - пита бащата.
- Да. За съжаление точно той. - отговаря госпожата.
Бащата на Иванчо става от мястото си, отваря прозореца и се провиква с пълно гърло:
- Иванчоооооо! От двора се чува: - Кажи, татеееее?
- Ти казвал ли си, че ще чукаш госпожата по биология, аааааа?
- Да, татеееееее.
- Ами жената дойде и те чака. Качвай се веднага горе!!!

Joy Joy Joy

# 140
Ох нееее Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 141
  • София
 Joy
Абет, Госпожата, развеселихте ме.
Мария, ще си вземе изпита Ива, няма страшно. То студент без поправка не е студент.
Ани и Йорито са в нейната стая. Бръмчат с някаква бормашина, дано не срутят блока.
Един съсед вече дойде да се оплаква. Пратих му я да се разберат. От 20.00 ч.са тук, сега е сетиха да пробиват.  Crossing Arms

# 142
  • София
Още тайни!  Crossing Arms Загубих си съня от вас!
Браво на Динко!  bouquet
Ивето ще се справи, сигурна съм! baby_neutral
Благодаря на вицоразказвачките, че от сутринта ме развеселяват!
Бях предложила на майка ми да поиска да й предпишат някакво сънотворно, че да може да спи въпреки болките. Доктора й изписал само обезболяващи!  #2gunfire Можете ли да предложите някакво преспивателно без рецепта да го взима докато са силни болките, че не може да спи? newsm78
Айше, като казваш стари хора-аз не възприемам майка ми като стара. Много е енергична, непрекъснато помага на сестра ми с децата, върти си къщата, помага на един възрастнен роднина, всичко друго мога да си мисля за нея! Като че ли работата я съхранява! Дай Боже дълги години да си остане жизнена! baby_neutral

# 143
Добро утро, на всички от Тайната тема   bouquet
На 21-ви срещата ви определено ще протече под надслов "Тайната вечеря на мамите на порасналите деца"  hahaha Joy Joy Joy Много тайни, много нещо, чак да ви се чуди човек  newsm78 .... къде е ЧАК 21-ви  Mr. Green

Снощи много се смях на вица на абетката, ама много. Тази сутрин на работа си се смях с глас на учителския виц на госпожата - благодаря ви дами от сърце   bouquet  bouquet  Hug

Браво на Динко за успешно взетия изпит  smile3501, браво и на Ивето за неуспешно взетия изпит . Може да е за добро, Мария Ч.

Марианче, да е жива и здрава майка ти и все така енергична. И това  ще мине, но ще се мъчи горката. То като кажем майки и веднага асоциацията е за стар човек, защо така  newsm78 Аз например, не се имам за стара  Embarassed, ама редовно дъщеря ми ме "скълцва", че вече съм  Mr. Green  Здраве да е ... важното е, че се чувствам на 18  bowuu

# 144
  • Ямбол
 Госпожо, Joy Joy Joy
Бибиту, и аз така мисля за 21-ви  Mr. Green Ама ще се пукна пък бее  Whistling
Стиснете по едно палче, Ивето е на изпит днес  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 145
  • София
Здравейте, мацки  Hug

Госпожо, браво на Динко. То не, че лично аз съм се съмнявала, ама айде  Wink Hug Той е желязно момче.  Peace

Марийке, това е студентстване, не е мисия за спасяване на човечеството. Може ли да си студент и да нямаш нито един не взет изпит. Яяяяяяяяяяя спокойно на Ивето. Когато тогава. Стис на палците за днес  newsm10

Дедо Пешо го изписаха вчера. Според мен го изпозваха, за да си приберат парите от пътеката. Но поне изследванията му показват, че няма нещо по- обезпокоително от състоянието на сърцето му. Вече е добре, дишо и спи спокойно. Днес ще го карам при Катя, че подивя, а и мен докара до лудост  Joy Joy Joy

Максо утре сутрин заминава за Холандия, ама в четвъртък се връща. Викам му, че няма да има време за една обиколка на улицата с червените фенери даже. Дано успее поне едно марихуанино кафе да пробва, че инак язък за пътуването  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 10:35 от abet

# 146
Може и пък по едно кексче с марихуана да си хапне  Peace Joy Ама пък както каза Станислава, голяма са тъпня, хич и не са вкусни. Ама тя не била ялааа, само тъй е чувала Mr. Green
Хубаво е Пешо че са го изписали, да си е при Катето ще му е най-добре.
Стискааааааааааааааааааааааааааааам палци на Ивето  Hands Thumbsup

# 147
Привет, Тайни дружки  Grinning
Вицове, закачки, взети и не взети изпити, вятърът си духа, само да не ни издуха съвсем  Joy Joy Joy

Мариянче  Hug, за милата ти майчица.
Марийче, успех на Ивка в изпита  Heart Eyes
А аз да ви почерпя с едно кафенце, вчера ми звъннаха да нося следващата седмица документи за целогодишната работа и от началото на март, да съм на линия Simple Smile

# 148
  • София
Стискам палци за Ивето! Ха дано да успее днес! Praynig

Стискам палци и за работата на Йоана Vanq 66! Praynig

Абетке, само така, да са ни живи и здрави родителите! Мерси за подкрепата за моята майчица!   bouquet
На Максо му желая безпроблемно пътуване и да види което успее за краткото време, което има!

# 149
Здравейте, мацки  Hug

Максо утре сутрин заминава за Холандия, ама в четвъртък се връща. Викам му, че няма да има време за една обиколка на улицата с червените фенери даже. Дано успее поне едно марихуанино кафе да пробва, че инак язък за пътуването  Joy Joy Joy

Ми то Холандия е страхотен град  Mr. Green, дано да му се наслади подобаващо

Общи условия

Активация на акаунт