Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 413
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Виж сега, Бибиту!
Ти не си блондинка! Не бива така грубо да влизаш в територията на блондинките! Joy

# 151
Виж сега, Бибиту!
Ти не си блондинка! Не бива така грубо да влизаш в територията на блондинките! Joy

Аааа, никога не е късно човек да стане за резил (блондинка де  Mr. Green)  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 16:40 от бибиту

# 152
  • София
Ми добре си ни дошла тогава!
Аз напоследък малко изневерявам на русото, но отдолу съм натурална блондинка, вЕрвайте ми!  jumpuu

# 153
Айде пак почнахте мръсни приказки,аааа не сме по темата бе Joy
Мойто дете утре има изпит по Международно право, стискайте палци и за него.
Мариййче, има ли новини от Ивка?

# 154
  • София
Виж сега, Бибиту!

Аааа, никога не е късно човек да стане за резил (блондика де  Mr. GreenJoy Joy Joy

Това изказване ми навява леки мисли за саморазправа  Thinking
 smile3534

# 155
  • София
Тини, Станислава няма нужда от никакви палци  Flutter . Ама айде, за традицията ще стиснем нещо там.  Wink Па ти утре да се пофалиш.

Ивето чакаме с инфо.  Hug

# 156
  • Ямбол
Извинете, мацки, ама не мога да стигна до вази – франсето цял ден ми върви в краката  Mr. Green
Благодаря на всички ви за палцестискането  Hug
Ивето се обади и каза, че си е написало всичко, както требе, но резултат чакаме днес или утре ..
Тини, стискам палци на Стани. Уверена съм в успеха й утре  fingerscrossed

Ваня, всичко ще е наред с твоите неща! Успех и от мен   bouquet

# 157
Виж сега, Бибиту!

Аааа, никога не е късно човек да стане за резил (блондика де  Mr. GreenJoy Joy Joy

Това изказване ми навява леки мисли за саморазправа  Thinking
 smile3534

Виж сега, до саморазправи няма да стигаме, щото даже и както съм го написала си има грешка  Mr. Green В поста си го редактирах, ама ти си го цитирала вече с грешката  Wink  Ми блонди бе,  Joy Joy Joy

# 158
хахахахахаааааааааааааа Joy Joy Joy

# 159
  • София
Ваня, честита ти постоянна работа! Дано да е лека и приятна, а заплатата да се увеличава редовно.
Лек път на Макс, независимо дали с кексчета или с друг сувенир.
Сигурна съм в успеха на Стани утре.
Мариянка, не съм искала да обиждам майка ти. Дано си е все така подвижна и дейна.
Просто покрай чупенето и изкуствените стави у нас съм говорила с водещи ортопеди. Мнението им, е че с възрастта костите отслабват и стават чупливи. Структурата им е като на дунапренена гъба и дори и рязко движение може да доведе до счупване.  Нещо си изчезвало с годините, ама забравих какво.
Иначе при мене нищо ново - все така скандализирам пътниците в метрото с кашлицата си.
У дома - тъжно и самотно, но сама съм си го направила.

# 160
алоууу, блондинкитеееее, ептем го дадохте на уволнение, бе Mr. Green
я да се взериознявате, начи, че нищо не ви се разбира на пледоариатъ Twisted Evil

мацки, тая сутрин мернАх ина ношничкъ жълта на оранжЪви сърчица и с дантелки. одма съм си я отразила за спявката, само да не се гътнете от толкуз прелИст Mr. Green

# 161
Ние с Теди удължихме ваканцията принудително. Confused Днес девойката се спънала на някакъв бордюр и се прибра с отекъл глезен. След посещение в Пирогов се оказа ,че е отлепила хрущял на глезена. В момента  е с шина за обездвижване,а от четвъртък или петък с гипс.  ooooh!
Марианка,моя мъж от време на време ,когато трябва да пътува  и да си ляга много рано пие едно приспивателно,което се казва Зопиклон. Ако искаш пробвай го за майка ти. Наш приятел фармацефт му го препоръча,като каза,че не  силно  и не води до разни пристрастявания. Peace
Тини,дипломната работа ще е за следващия път. Confused
Браво на Ивето за взетите изпити. И другия , и него ще вземе.  Hug

# 162
Нези,  Heart Eyes бързо да се оправя Теди !  Praynig
Уж едно чукване, а голяма беля станала ! Милото детенце, дано не я боли много ! Не се тревожи, ще мине бързо, нали не е счупено !  Peace

Ваня, много се радвам за теб - честита ти нова работа !   bouquet Свестни шефове, добри колеги и добра заплата ти пожелавам !  Hug

Перголата, ама нещо сдаде фронта, значи !  Crossing Arms Кви са тия нощнички, какви са тия цветленца?! Аз на теб разчитах да ме подкрепиш във дибидюса, пък ти - панделки и фърчица !  Mr. Green

# 163
ще бъде дибидюс на сърчица, начи Crazy
феерия и натюр
отсега ме втриса Mr. Green

болните и страдащи, стискам ви палци/ не се лигавя само Peace/

# 164
  • София
Добро ви утро, момичета!
Нези, много неприятни новини! Пожелавам на Теди да се възстанови бързо, а на Боби да успее следващия път! Между другото майка ми взима AFA водорасли. Можеш да прочетеш в нета за тях, има ги в аптеката срещу Пирогов. Сестра ми ги даваше на племенника след операцията за апендисита, и бързо се възстанови. Така че прочети и си реши. Мерси за приспивателното.
Айше, взимай мерки за кашлицата!
Тини, информирай ни за изпита. Ще ви проверя пак по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт