Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 423
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Нещо на мой гръб се смеете ми се струва , А? А?  Twisted Evil Ще ви спретна аз едно лирично отмъщение  Wink

Нези, как можа сега това да ви се случи? И ти нямаш май право на спокойствие. То не, че е станало нещо кой знае колко лошо, ама си е грижа и гайле. Дано не я боли Теди, инак бързо ще свикне и ще е център на внимание в училище. Готино си е, особено като ти се разписват на гипса харесваните момчета  Flutter Да я поздравиш и много усмивки и пожелавам.
На Бобката успех с пустата диплома, когато и да е.  Peace

Госпожата и Пергола некакви мераци имат................. дибидюс ша ми се разхождат. Поне едно тюлче да метнете за загадъчност бе  Wink Ох, дано е топло само се моля  Joy

Максо не замина  Laughing Единя шеф снощи вдигнал някаква космическа температура човека и отложиха за другата седмица. Да, ама това го разбираме към 23 часа. И сутринта Катя ми звъни в 6,30. Леле щях да получа удър. Нали напоследък все рано ми звъни, за да ми каже, че я тя е много болна, я баща ми..................... А тя искала да знае дали е излетял самолета. Някоя да има връзки на Нареченските бани?  Joy

Мацки, от софийската банда, търся да купя 1- 2 литра домашна ракия. Има ли някой да продава?

# 166
Ох миличката Теди, глезена е ужасно неприятно място, дано бързо се оправи. Пожелай и от мен скорошно възстановяване и много прегръдки.
Абе направо съм им бясна на тия холандци - кво искат бре, що тъй се опъват, туй маниер на работа ли им е?
По въпроса с нощничките замълчавам, ставам сириозна жена.

# 167
  • София
И аз да се оплача, обаче се оказва, че на майка ми ръката е счупена на 4 места и е трябвало да се намести веднага след счупването, но не са го направили във Военнна Болница. Днес беше на контролен преглед в Токуда, и са й казали, че може да се намести с операция, но не дават гаранция за успех, защота са минали 5 дни. В противен случай ще остане с ограничени движения след зарастването. Имала време да си мисли до събота за операцията! Много сме ядосани всички!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 168
Ох,Марианка,много неприятно !  Confused Трудно решение ще трябва да вземе.
Тини,не знам вече маниер ли е какво е! Според нас,понеже като го върнаха първия път внесохме цялата такса(нямахме възможност като една негова колежка да плащаме месец за месец),ако сега беше защитил трябваше да върнат остатъка от парите. Пресполагам,че за да не ги върнат просто го връщат още един път. Абе както и да е,разкатаха ни!  #Cussing out
Теди отлежава още с шината. Слагаме лед,дано до утре да е спаднал отока,че ще и слагат гипс. Мислим да си платим да и сложат от този лекия гипс-от една страна да ходи по лесно на училища,от друга страна с него може да се изкъпе.

# 169
  • Ямбол
Здравейте, момичета  Hug
Нези, много лошо е паднала Теди. Дано бързо се възстанови детенцето. Дано няма силни болки  Praynig
А за холанците, просто нямам думи..  #2gunfire
Мариянка, какво става бее, какви са тия неща ?? Сега вече става сложноо  ooooh!  ooooh! ooooh!
Мацки, от софийската банда, търся да купя 1- 2 литра домашна ракия. Има ли някой да продава?
Ако софиянки не могат, аз ще те уредя от ямболско по спиди Mr. Green
Тини, какво става днес със Стани на изпита?
Ивито има от вчера 5-ца и е много щастлива  Laughing Следващия много, много тежък изпит по Граждански процес е в понеделник. Ще стискаме пак палци...

# 170
Непременно и сложете лекия гипс, брат ми като си счупи глезена след една катастрофа, му сложиха от този гипс лекия и беше доволен. То какво да си му доволен, ама не е без значение дали ще можеш да влезеш спокойно в банята.
А иначе за холандците пак явно стигаме до парите. Ами не се ядосвайте тогава, здраве да е.
Марианче, голяма безотговорност тия докторя бе, и как не видяха че е счупено и то на толкова места??
Моето дете се обади, доволна, нещичко там объркала, ама за 5 щяло да и стигне. Ама то в магистратурата май успеха не им е чак толкова фатален, важно е изпити да се взимат, че да я допуснат до дипломната работа.

# 171
  • София
Ей, браво на децата бе.  Hug
Мамка им на холандците.  Twisted Evil
Какво да пратя по Макс да им изхвърли на територията?  newsm78 Дайте акъл- да е гадно много  Twisted Evil

Ех, Марианка, много лошо това. Те все не са разбрали, все не са видели. Майка ми, като се изпотроши преди 10 години, чак след почти месец разбраха, че и капачката на коляното и е счупена.  Twisted Evil Баси, с всеки ден съм все по- отчаяна от лекари.  Shocked

Нези, то какво да си казвам и аз мнението, като знам че ще сложите най- доброто възможно. Ще мине и замине и това, ама на- глава да пати.

Марианка ме уреди с ракия, но нямам нищо против да ми носите още  Wink Ракия се си требе  Hug

Преди малко се върнах от кръчмата на Иван Манчев. Бях на служебен рожден ден. Много ми хареса  Peace

# 172
  • София
Преди малко се върнах от кръчмата на Иван Манчев. Бях на служебен рожден ден. Много ми хареса  Peace
Предлагам да я проверим и оценим подобаващо при някоя среща.  Party
Мария, Мама Тин, браво на умните ви девойчета! Все така да продължават с изпитите.
Нези, явно парите са им проблем на холандците.  Ще станат нещата, но малко по-трудно. Много мъчно ми стана за Теди. Но  дано бързо мине и се забрави.
Мариянка, съжалявам. Едно време се кълнях във ВМА, особенно в ортопедията им. С много лоши спомени съм от ортопедията в Пирогов. Нали имах опит с родителите ми. Днес се загледах в сайта на ВМА и ми се изясни защо е така. Ами съученика ми от Москва Андрей Йотов се преместил във ВМА от Пирогов. Просто ума ми не го побира как е станал водещ ортопед и професор. Като си спомня срещата с него заради майка ми през 2001 г. ...
Дано в Токуда се отнесат отговорно и дано всичко мине безболезнено за майка ти.
За нощниците ще си замълча - нека да съм ви интересна с нещо.  Laughing
Да се похваля - снощи си имах детенце в къщи. Навечеря се, седя на комп. после.
За тази вечер - не знам. А и смея ли да питам  newsm78

# 173
Добро утро  Hug.
Хайде да пием  кафенце ,то малко късно стана де  Laughing.

Поздравления на децата за взетите изпити и разбира се ,че ще стискаме палци за предстоящите.
Моето австрийче има изпит на 11 февруари при една особа, която не е много ласкаво настроена към чужденци/ меко казано/. Така че ще има нужда от много късмети подкрепа.
На пострадалите -бързо възстановяване. Много неприятни моменти. минала съм по тези пътеки няколко пъти и знам за какво иде реч .
Госпожо, толкова се радвам за Диди !!!
При мен нищо ново под слънцето засега .
Чакам с безкрайно нетърпение да дойде април - хем да се стопли, хем и да си видя детето ,пък и красивата Виена да опозная .
Цунем ви наред всички и ви желая хубав и безавариен ден Heart Eyes.

# 174
  • София
Добра ви петъчна сутрин от мен!
Доживяхме петъка, благодаря ти Господи! Hug
Тази вечер се събираме колеги на кръчма-нещо като мини тийм билдинг. Надявам се да си изкараме приятно! baby_neutral
Няма ли вече да ангажираме хотел за нашата срещичка за края на Май? newsm78 На мен ми харесва най-много първата оферта, ако се съгласят собствениците да ангажираме една нощ, но и да не е там, няма проблем! Бихме могли да използваме срещата на 21 да дадем някакво капаро, за да ангажираме стаите? Съгласни ли сте, момичета?

# 175
Добро утро на Марианка и всички други  Hug
Марианчеееее, ми то отдавна резервирано бе, в тоя комплекс Чифлика  Peace
Даже някои нощнички купуват на незнам си кви панделки и точки Laughing Laughing
Моето германче след като си взело изпита отскочило до Аахен и си купило 7 килограма шоколад Линд от техния магазин - опаковани, неопаковани, на нищожна цена. И после щяла да отслабва за сватбата newsm78

# 176
  • София
Тини, значи и аз съм в компанията на белите птици!  #CrazyТо толкова страници го коментирахме, че накрая съм му изпуснала края!
Ако младоженката си е купила черен шоколад няма страшно, даже е добре за метаболизма! Не го мисли, щом мъжа й си я харесва няма заради хората сега да отслабва!  chef

# 177
  • Ямбол
Привет, мацкии  Hug Hug Hug
Тини, браво на Стани за изпита! Бравос   bouquet
Стискам палци на всички, които са още в сесия  fingerscrossed
Мариянка, весело изкарване довечера  Wine Glass lalalala cheers
Как е майка ти? Какво става с нея?

# 178
  • София
Благодаря ти Марийче, надавам се да си потанцуваме подобаващо довечера, то какво му остава на човек? Embarassed newsm68
Майка ми реши да не се оперира. Недостатъкът е, че може да има по-огранчени движения на ръката, но ако се налага ще й купим една сушилня, за да не простира, пък за другите дейности не й трябва кой знае какво движение. Ще й помагаме за основните почиствания на къщата и така... Или ще викаме онези момчета, дето Госпожата си беше харесала. clean clean

# 179
  • София
Марияна вече е във вихъра на  тим билдинга. Наздраве!
А за майка ти - и аз на нейно място така бих решила. Дано не я боли и да може да спи.
При нас - нищо ново. 2 вечери си имах детенце. От снощи пак ми избяга.   Party
Дано в почивните дни ми намали и оформи косата.

Общи условия

Активация на акаунт