Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 443
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
  • Ямбол
Аз нямам идея какво ще сглобяват, но се надявам да е двойно легло!  newsm10 moresmile
Мариянка, аз нали бях на гости и нали съм си кюкарка - от началото има сглобено двойно легло.
 Wink
Joy Joy Joy Надстройка за гардероб ще се сглобява, ама не се знае в колко часа ще дойдат, та затова хиии
ще се радвам да ви видя Wink

# 511
  • София
Олеле, правописната ми грешка лъснала в цитат.  Embarassed
Ама нали бързам и не гледам, не проверявам - изяла съм буквата.

# 512
  • София
Олеле, правописната ми грешка лъснала в цитат.  Embarassed
Ама нали бързам и не гледам, не поверявам - изяла съм буквата.

Това не е правописна грешка, а печатна!  Hug

# 513
  • Ямбол
 Joy Joy Joy Айша, дори и не съм забелязала  Joy
Мариянка, ще стискам палци за изследванията в събота и ако можеш - ще се видим  Heart Eyes
Иринче, ти няма ли да дойдеш в събота след обяд до МОЛ-а?

# 514
  • София
Малинка, да си жива и здрава.
Мария, браво за изследванията. Аз няма да мога да дойда , защото в събота ще ни слагат дограмата. Но те целувам с цялата си обич .
Хубав ден, мацки.

# 515
  • София
Абет, жалко е че няма да се видим. Но пък повода е важен.
Кога ли и аз ще се реша да сменя дограмите в спалнята и кухньохола. Все ме е страх да не мухлясаме.
Днес щях да ти звъня, нали са ти спрели мамата.
Ани и Ива снощи са били заедно в квартирата. Много весело си изкарали.
Изобщо детето ми минава и се прощава с всички приятели. Преди Ива е била в Овча купел при братовчедите.

# 516
  • Ямбол
Изобщо детето ми минава и се прощава с всички приятели. Преди Ива е била в Овча купел при братовчедите.
Неее, не се прощава, просто си изкарват страхотно!! Ивето беше много щастлива, че са заедно с Ани. Казва, че са се смяли до сутринта. Споко, Айша, всичко ще е наред. Децата искат да бъдат независими и да живеят собствения си живот  Hug Hug Hug
До събота  Flutter

# 517
  • София
Иринче, ти няма ли да дойдеш в събота след обяд до МОЛ-а?
С огромно удоволствие бих дошла, но точно в събота заминаваме за ваканцията.
Друг път непременно.  Hug

# 518
Адашче,  Heart Eyes много ми е мъчно, но и аз няма да мога да дойда и да те нагушкам лично ! Още от началото на седмицата имам записани часове за разкрасяване в събота следобед и няма как да ги съчетая нещата !
Много те целувам и пращам и на Ивето много гушки и цунки !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 519
На моя календар пише, че Албена има имен ден  Laughing

Абетке, честит имен ден! Да си ни жива и здрава, да те обичат мъжете у дома, да те слушат и да си все така весела и забавна  Hug Наздраве!!!

# 520
  • София
И в моя, и в моя!

Албенке, много здраве и късмет!

И много ни липсваш в темата, твоя колега ми идва да го удуша!

# 521
  • София
Здравейте момичета Hug
Много ви благодаря за поздравите, ама аз наистина нямам имен ден. Последните години излезна нова мода и всеки е изтипосан. Това сигурно, щото са ни малко празниците  Laughing Аз сън казала, като умра и ме канонизират, тогава ще има Света Албена  Joy Пък инак на нас не ни липсват поводи ми се струва  Wink Wink Wink Wink      Hug Hug Hug

И вие ми липсвате, ама и достъп да имам няма да съм много на линия, защото нещо няма време. Но иде една дата и ще настане такъв купон, че само си викам............ дано дано, дано  Joy Joy Joy

Отивам да лепя найлони из къщята. Вас целувам и прегръщам. Хубава вечер и много усмивки............................. и НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

# 522
  • София
Абет, да си жива и здрава на непризнатия имен ден!   bouquet
Наздраве и от мене.
Наистина сега всяко име има празник - няма лошо, да се веселим. За Пламен има поне 3 дати, Ани и тя. Ама моето гадно име си няма ден. Нищо, аз и без това не го обичам.
А каква дата идва и кога?  newsm78
Успех с дограмата утре и да не изцапат много.
Ирина, приятна почивка!
Мариянка, дано изследванията минат леко утре.

# 523
  • София
Снощи бях последна, днес първа - изобщо превзела съм темата.
Срещата с Мария се отлага за 16.00 ч пак на същото място.
Ние с Мариянка ще сме там. Надявам се  и някой друг да се освободи и да ни изненада.

# 524
  • София
Здравейте, момичета! Нали знаете нашата мантра-много хубаво беше, но не ни стигна времето! Бяхме Мария и Ивето, Айшето, аз и Дани една приятелка на Мария Галя! Снощи беще също хубаво но кратко! Искам пак! Беше зареждащо за мен! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт