Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 442
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • Ямбол
Привет от Ямбоол  Hug
Мариянка, Айша, благодаря ви за срещата вчера   bouquet
Нези, радвам се много, че се видяхме и имам нови приятели вече  smile3525
Много, много хубаво си изкарахме  Heart Eyes
Бении, честит празник на патеричка!! Да си ги нямаме тези - ще празнуваме на 31 май  Blush
Мацки, отивам да си оправям багажите и започвам да чета, че тооолкова книжки имам и нямам търпение  Flutter
Хубава и спорна седмица от мен  Hug

# 526
  • София
беще също хубаво но кратко! Искам пак! Беше зареждащо за мен! Heart Eyes
Да, хубаво беше и аз искам пак.
За съжаление Ани не можа да дойде, имаше клиенти.
Мария, прочете ли вече 1 книга?
На мене нищо не ми се прави.  Cry

# 527
  • Ямбол
Здравейтее, мацки! Къде се загубихте! Веднага да се отчетете всички чинно - и за вас, и за дечинята  Hug
Айша, започнах първата книга и е много интересна.
бягам в леглото да чета  newsm03

# 528
Абе явно всички са се зачели в интересни книги и не пишат/ей, да не забравяте за секса, щотууу е здраве нъл знайте/
И аз съм си натрупала разни книжки - сега чета афоризми и цитати от речи на Чърчил - много ми е интересен този човек и в исторически план и като художник. След него ще чета Томас Джеферсън, абе Радев ми е наподарил хубави книжчици, имам си и аз вечерно занимание.
Децата са добре - Криси е вече без Йори, взаимно се разкарали, ама днес ми каза че много и олекнало, нали се сещате какъв ми беше ревнивец Марто. Днес ходи да си прави черни кичури на косата и духна на рожден ден, като предупреди да не ходим да я прибираме Mr. Green
Германците са добре - смениха Малдивските острови с круиз по Средиземно море. Веднага след сватбата летят за Истанбул за два дни и оттам им тръгва круиза, свършва в Рим и за там 2 дни и се прибират. Че булката ще започва да пише дипломна работа. Лелеее, кога започнаха, а вече женена и пред дипломиране. Време ми е да се пенсионирам май newsm78
Миме, толкоз отчет стига ли?

# 529
  • София
Мама Тин, много хубаво са решили младоженците. Била съм 2 пъти на този круиз, много хубави места се посещават. Първия път стигнахме до Малта и Барселона - красота. Втория път беше от работата ми - водач на групата. Имахме си и  човек от МВРто и всички екстри. Понеже отношенията с Турция се бяха влошили заради преименоването и съкратиха Истанбул. Та си седяхме 5 дни в Одеса. Разхождахме се, валя ни топъл, пролетен дъжд. Като се прибрах тук и ме светнаха за Чернобил. Та сега вместо сексапил пръскам радиация.  Laughing
Криси си знае работата. Много Йорита ще има занапред, но ревността е болест. Добре, че е избягала.
Ани е на прощален купон с компанията. И тя  вече си няма Йори, по негов избор.  Ами ще си намери ново, няма страшно. Само да е  здрава.

# 530
  • Ямбол
Миме, толкоз отчет стига ли?
тц, искам още.. обичам да те чета бе, Тини  Heart Eyes Добре е направила Криси, ревността е лош порок  Naughty А тооолкова се радвам за германцитеее Да са здрави и мнооого щастливи!

Айша, всичко ще е наред с Ани.. Знаеш какво са казали по-умни от нас хора "Всяко зло е за добро". Вярвам, че това е едно ново, много хубаво начало за Ани. Само да е здрава! А ние винаги ще сме на линия  Hug Hug Hug
Целувки и хубав ден на всички  smile3525 smile3534

# 531
  • София
Здравейте, у дома нищо ново засега. Евентуално може Дани да почне работа, но още е под въпрос. Не е нещо по специалността, но да си изкарва парички за джобни.
С ревниво гадже и Дани се раздели. По-старанното е, че продължава да я ревнува, въпреки че почти година вече не са заедно! #2gunfire
Иначе много ми се ходи на круизи. Съвсем се запенсионерчих-след китките сега и круизите-типична бабка германка с бели панталони си развява подкръстието по курорти! Дай Боже всекиму бих казала! Praynig Книжки и аз чета-вчера почнах една и са ми останали десетина странички за довършване.
Наистина момичета, драсвайте по редче, липсвате ми!

# 532
  • Ямбол
Добро утро от мен, момичета  Hug
Мариянка, супер ще е ако Дани започне работа, макар и само за джобните си.. Стискам палци да се случи това, което тя иска! Поздрави я от мен!  Heart Eyes

Моля, да се почерпите за мое здраве и не приемам никакви диети и т.н.  Диетите след 31 май  Mr. Green

# 533
  • София
Марийче, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава! Желая ти още много щастие, късмет, любов, все така да си заобиколена с добри приятели! Прегръдки!

За Дани стискайте палци за петък!  Praynig Тя снощи каза-много неприятна работа, но се налага да започвам нещо! Крайно време е да разбере как се изкарват парите!

# 534
Мария Ч, честит рожден ден, мила! Да си жива и здрава, все така усмихната и добра   bouquet Само положителни емоции пожелавам от сърце  Hug Аз си вземам от всичкото сладко пък, не съм на диета  Laughing Утре ще потичам повече в парка и готово!
Мариянче, ще стиснем палчета за Дани, то има ли работа дето е приятна  newsm78
Аз днес почивам и ще се отдам на мързелуване, нищо не ми се прави  Embarassed

# 535
Добро утро  Hug.
Честит рожден ден, Мария ! newsm59
Да си жива и здрава, все така млада, красива, жизнена ,усмихната и позитивна  bouquet!

# 536
Каква почерпка ,Мария!  Grinning Вземам си и аз от всичко!  Wink
Още веднъж ти желая много здраве и цялото възможно щастие!   bouquet
Марианка,стискам палци за Дани!  Peace

# 537
  • София
Мария, честит рожден ден! Да си здрава, много успехи и щастие!   bouquet
Цял ден поглеждам тортата и се облизвам.  Crazy
Мариянка, успех на Дани в петък! То хубава работа няма, но пък и без нея е лошо.
Дядо ми казваше "Ако е хубаво няма нас да ни канят."
По мои наблюдения при кандидатстване някак си с по-добро око гледат на хора, работили докато са учили. Ще  свикне, няма начин.

# 538
  • Ямбол
Благодаря ви, момичета! Целувки по домовата книга на госпожата Simple Smile
Днес каталясах от емоции ... положителни  Hug
Айша, както винаги точно на място са думите на дядо ти  Mr. Green Ми прав е бил човека  Blush

# 539
Здравейте момичета Hug .
Днес стискам палци на Дани, дано е успешен денят и Peace.
Аз по всяка вероятност ще пътувам на 16 април. Полетът ми е в 19 часа, но аз ще съм в София някъде към 9 сутринта. Знам .че за повечето от вас денят е работен за съжаление ,но се надявам все пак да се видя с с някои момичета .
Днес бях малко на шопинг купих си две полички .
Детето каза да се въздържам ,че сега във Виена имало много намаления, но аз не можах да се сдържа  Joy. Истината е ,че съм трупнала малко кг и повечето ми пролетни дрехи са ми отеснели .От ЕГН-то ще да е Laughing, не ми се е случвало откакто бях бременна с дъщеря ми  ooooh! и ми е странно...
Оплаках се, похвалих се ,намерих си оправдание за покупките и те така Laughing.
Как сте вие, малко затихна темата ?

Общи условия

Активация на акаунт