Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 440
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Тук съм, в отпуска днес и в понеделник.
От сутринта трета пералня пускам, простирам. Дано изсъхнат до неделя.
Ако и Ани си подреди багажа - направо ще сме готови.
Тя днес е за последно на работа, уж почивните дни ще се стяга за Манчестър. Имаме и някакви обувки да купуваме.
Сутринта ходих в НАП, подадох и  декларация № 7 за здр. осигуряване.
Алекс, съжалявам, но няма как да се видим. До 17.30 съм на работа, а и по-ранно излизане не ми се полага. Че няма желаещи да ме заместват. А как са часовете на връщане?

# 541
Още по-зле- кацам в София в 23 часа .
Дрехите ти ще изсъхнат още днес, толкова е слънчево, пък и вятър полъхва .
Ще стегнете багажа ,не се тревожи. И нали знаеш, че винаги се забравя нещо, колкото и да внимаваш ...и по списък да подреждаш .

# 542
  • Ямбол
Алекс, съжалявам много, че няма да те видя, но просто няма начин за мен  Mr. Green Тайно се надявам, обаче, да те видя на 31 май..
Айша, всикчо ще оправите, не се тревожи, миличка  Hug
Мариянка, стискам палци на Дани  Flowers Four Leaf Clover Дай знак какво става  Praynig

# 543
  • София
Здравейте!
Още нищо не е окончателно, ходи вече няколко пъти на срещи, интервюират я сякъш се явява за управител на банка. Пак са казали, че ще й се обадят. И така, чакаме.
Аз днес съм поставена пред труден избор-фирмата, която доставяше храна на баща ми фалира и сега не зная как ще се справяме. От понеделник трябва да се справяме някак си, но нямам идея как. Не е вариант в събота да му занеса храна за цялата седмица, защото ще се развали. А и освен това не мога събота сутринта да съм подготвила седмично меню, все пак аз не работя готвачка! Единственото което се сетих е да търся човек от квартала, който да пазарува от Билата от топлата витрина през седмицата. Но нямам идея как да го намеря този човек. Подгтовила съм обава да залепя на Билата, но се страхувам, че ще я скъсат. Мога да сложа и във входа евентуално  newsm78 Някакви идеи?
Та така, нас са ни захлупили проблемите с баща ми, Айшето тъгува за детенце, нещо не сме особено щастливи сякъш. Имаме спешна нужда от добри новини!

# 544
  • София
Мариянка, гледала съм в сайта на детска кухня Ян Бибиян - имат доставка и на храна за възрастни.
Даже често пускат и оферти с намаление в сайтовете за колективно пазаруване. По едно време се гласихме да поръчваме за офиса, но нещо се разсъхна работата.
http://patronaj.net/nachalo  но за мене и на нормална цена е улеснение.
Като чета менюто за тебе ще остане да го заредиш с нещо за закуска, плодове, зеленчуци и разни глезотийки.

# 545
  • София
Айше, благодаря! Това изглежда обещаващо. А в пластмасови кутии ли доставят храната? Понеже ако е в посуда, която трябва да се мие не ме устройва-баща ми не може да мие с една ръка.

# 546
  • София
Марияна, не знам за съдовете. В офиса така и не стигнахме до доставка. Но съм виждала храната на съседското детенце - в  кофички като за кисело мляко, отгоре запечатана с фолио. Предполагам, че и за големите ще е така. Разпитай ги в понеделник по тел.
Аз днес изкарах доста часове с Ани. Тръгахме за обувки, останах без крака, а тя не знае какво търси.
Накрая реши да викне Ива на помощ. Чакахме я доста време в кафе на Пиротска. Като дойде и да 10 мин. във втория магазин ни избра патъци и на двете. Та сега Ани има бежови кецове, а аз меки мокасини с ортопедична подметка. Общо ни излязоха 40 лв, даже се прибрах с моите.
Стягането на багажа продължава - до тук 18 кг. фриз. принадлежности. Трябва да набута и дрехи в хокейния сак. А как ще го мъкне по летища и автогари не ми го побира главата.
Сега са с Ива на кино, обеща да се върне в нормално време. Дано...

# 547
Айше, за къде е тръгнало Анито без Ивето  newsm78  Тук все пак е в София, ще почака малко и ще дойде на помощ, ами там в Англия ....
При нас люляците вече цъфнаха, на връщане от работа седя в парка и се наслаждавам на ароматите на пролетта, не ми се прибира у дома. Пък у дома китайската ми роза продължава тура с цъфтенето, толкова цвят не помня да е имала откакто започна да цъфти - пу пу. Но в началота на есента я поливах с някаква тор, дадоха ми я в аптеката, за задържане на цветовете. И вярно ги задържа, не мога да й се нарадвам и нагледам  Simple Smile

# 548
  • София
Добре пристигнала на Ани. Само успехи и прекрасни емоции да има.
Момичета, днес оперират Ангел. Помолете се с мен да мине бързо и без проблемно.
Ще ви пиша оосле

# 549
Добро утро  Hug.
Абетче, стискам палци всичко да мине добре  Praynig.
Айша, Ани ще се справи ,по-малко се тревожи  Hug.
Много добре те разбирам, но децата си имат свой път, ще чакаме с трепет да се връщат поне за малко или пък ние да отидем при тях ...
И да живее интернетът, че без него ще е много по-трудно.
 merian64, намери ли фирма за баща си ,обадиха ли се на Дани?
Мария Ч, проверих си графика на 31 май - нощна смяна съм  Cry, но дотогава има време...
Аз вече губя търпение, колкото по-малко дни остават ,толкова не ме свърта, детето и то .
Хубав ден момичета Hug.

# 550
  • София
Стискаме палци, Абетке!   newsm10И пиши после!
При Дани нещата вървят към приключване-ще започне работа тези дни.
При баща ми-вероятно ще пробваме това, което Айшето предложи, но там няма избор на храна-каквото са сготвили-това е. Пък баща ми е един манджия-два пъти като яде нещо и му омръзва, ще има да ми мрънка! Засега друг вариант не виждам. Ще трябва да му слушам мънкането!
Алекс, обръщай смените за 31! Отсега съм нетърпелива за срещата!

# 551
Привет и от мен  Hug
От снощи си имам девойка, Петя се върнаха и за лятото ще са тук.
Албенка,  Praynig Praynig Praynig
А за мен, работя, не е за приказване, доказваш се, и толкова  Embarassed
Приятен пролетен ден  Hug Hug Hug

# 552
  • София
Абет, да пускаме ли палците? Дано се възстанови бързо Ангел и да забравите за тревогите.
Марияна, доколкото четох менюта - яденето е различно всеки ден.
Но може да потърсиш и по другите детски кухни - сигурно и те готвят и за големи. Няма как да е само Ян Бибиян. Старците наистина стават капризни с възрастта. Майка ми постоянно дуднеше - сиренето солено, кашкавала безсолен и т.н. Аз все и казвах, че в магазина не дегустираме  преди да купим. Ако ще да яде - ми ядеше си, но да помрънка профилактично.
Чуваме се с Ани, пишем си по скайп. Сега имам задача да издирвам лесни рецепти за манджи, като за начинаеща домакиня. Та предложения приемам всякакви.

# 553
Абе аз не съм Албенка, ама да кажа че операцията на Ангелаки е преминала успешно, лесно излезнал от упойка, после си хапнал подобаващо. Лекарката казала, че е много доволна от операцията, хората били много отзивчиви в отделението, Албенка се е поуспокоила.
Айше, ти кажи какви са първите впечатления на детето от Манчестър, как е минало пътуването, какво е положението с квартирата.
Ние бачкаме с Радев, още малко остана и приключва нашето състезание. Иначе поканите за сватбата са готови, успяха и хотел да ни намерят/че бях се отчаяла почти/
Днес ходих да си вземам изследванията на хормоните на щитов жлеза след 20 дневното ми лечение - резултатите са отчайващо лоши за разлика от преди да започна лечението и затуй си мисля че е някаква грешка, тъй че утре отивам в друга лаборатория , стискайте ми палци.
Мимееее, ша ти идвам на гости след Великден да знайш, боядисвай повече яйца  Hug

# 554
  • София
Мама Тин, пътуването мина успешно и лесно.
Квартирата е с кухньохол и 2 спални. В блок е, близо  до центъра. Момчето уж чистило 3 дни, вчера пак чистиха. Купили си разни тенджери и тигани. Впечатления - може би днес за първи път ке е разходила до някакви познати с интернет. Техния ще го инсталират другата седмица. Много не е разказвала до сега, но и тук аз последна научавах.
Дано в  лабораторията да са объркаи нещо. Гледах в някакво здравно предаване, че всяка лаборатория си имала отделни показатели и не всички били точни.

Общи условия

Активация на акаунт