Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 437
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте, момичета! Радвам се на добрите новини!
Айше, успокои ли се поне малко? Днес и аз се разговорих с Ани у фейсо. Нещата ще се наредят!
За Ангелаки не разбрах каква операция е преживял. Пожелавам му скорошно възстановяване!
Тини, не те съветвам да сменяш лабораторията. Точно защото си имат особености е добре всеки път да се тестваш на едно място, за да няма разлика в показателите. Аз например сега си смених ендокринолога с нов и новия (жена е между другото) ме посъветва да продължа да си правя тестове където и досега, въпреки че работи в болница, където имат лаборатория. Но ти си имаш глава на раменете и ще си прецениш.
Хайде, пишете, все гледам дали някой няма да се престраши да пише, но йок!

# 556
Привет, любими !  Heart Eyes

Тини вече е написала за Ангелаки и успешно завършената интеревенция, утре ще му свалят и тампоните и ще го пуснат сигурно. Praynig

Тини, имате ли Бодимед във Варна ? Ако имате - там ги прави. Професорът, който ме лекуваше в началото, ми беше казал, че те са най- добри и са специализирани за хормонални изследвания. Peace Даже държеше на определена лаборатория. Та вече толкова години, все там ги правя. Peace Пусни едни контролни, обаче, на всяка цена !  Peace

Айше, надявам се, че вече си се успокоила и сега ще подкрепяш Ани и ще и даваш кураж- само от това има нужда детето - всичко останало си го има и аз съм убедена, че ще се справи страхотно с това ново предизвикателство !  Hug

Пък да се изфукам - Диди днес се е запознал с президента !  bowuu

# 557
  • София
О, не може да бъде, Госпожата! Много ми е драго и се надявам по-често да ни навестяваш!  HugТи как си? И аз правя тестовете в Бодимед вече 5 година. Резултатите излизат в сайта след 1 час и си ги разпечатвам, супер удобно е!

# 558
Пък да се изфукам - Диди днес се е запознал с президента !  bowuu

Е, добре, че е Диди, та да пишеш, а Честито Госпожо  Hug  bouquet Heart Eyes

Чудесни новини за Ангел  Hug

Айше, ще се справят младежите   bouquet

Тини  Praynig Hug

# 559
Добре съм, Мариянче ! Благодаря, че попита !   bouquet Моите изследвания бяха ок, чак се изненадах, вече и физически усещам промяната. До юни ще си пия илачите , после пак ще пусна едни и ще видим какво и как !
В работата ми е малко натопорчено - края на учебната година - тържества, отчети, диагностика.......Чакам с огромно нетърпение края на май и отпуската !

И вие ми липсвахте, момичета, просто имах нужда от малко междучасие, но и за миг не съм ви изтървала от поглед !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 560
Нямаме Бодимед, аз уж ги правих в лаборатория специализирана, ама по здравна каса. Съмнителни са ми защото единия хормон за 1 месец вместо лекичко да се повиши и да влезе в нормата е скочил 20 пъти. Нещо не ми се връзва за 1 месец толкова да скочи, при условие че преди месец хормона който е за работата на жлезата си беше в норма. Тъй че утре си отивам на друго място , тия лаборатории са ми съмнителни всичките.
На Радев преди време пикочната киселина беше над 500,  #Crazy джипката и тя тъй  #Crazy
Веднага в друга лаборатория - 220, абе човека здрав, те ще го изкарат с подагра, малоумници.
Знам от първа ръка, че понякога хич и не си правят труда да изследват пробите, друг път не си калибрират редовно уредите, използват преоценени и с изтекъл срок консумативи. #2gunfire

# 561
  • София
Тини, звучи ужасно това! Дано намериш свястна лаборатория във Варна! Много е гадно това, че често се налага да се изследваме. Госпожо, много хубаво, че се завърна!

# 562
Тини, има такъв момент, за съжаление . Непременно ги пусни още някъде, тези резултати наистина са съмнителни !  Peace
Мариянче,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Казвам ви лека нощ, че днес бях цял ден на работа, щото вчера идваха моите левенти за почистването и не бях на работа. Та два дни по цял ден на крак и съм гроги !  Hug

# 563
  • Ямбол
Привет, момичета  Hug
Ейй, една вечер бях без нет у дома и вие сте писали ттолкова много!! Така се радвам  Heart Eyes
Радвам се, че всичко е минало безпроблемно при Ангел. Сливиците ли, че нещо пропускам  Embarassed

Тини, много се радвам, че съм на дневен ред  Laughing, ама само за инфо – на 25, 26 и 27 съм в Хисаря в хотел „Аугуста” с приятелки  lalalala
Айша, ще пращаме лесни рецепти за Аненце Hug
Момичета, правете изследвания, пийте редовно хаповете си, че 31 май наближава   car003

# 564
  • София
Абет, как е младежа?

http://mychoice.bg/  - Марияна, още 1 сайт с обедни менюта от Фантастико. Но как доставят и как са на вкус - нямам представа.

# 565
Абе девойки, ша са направя на Албенка и ще ви кажа, че на Ангел му оперираха носа. Бени сигурно търчи около него и затова не се е разписала. Днес така и не успях да и звънна, но се надявам че са ги изписали от болницата.
При мен същото - правя зъби, бачкам и отново лоши резултати и във втората лаборатория. Ама ша са оправя де Simple Smile
Поне поканите за сватбата са готови и уредих почивката - с Радев отиваме в началото на май в Трявна в Калина палас. представете си в огромен хотел днес запазих последната стая #Crazy

# 566
  • Ямбол
Дано Ангел е още по-добре вече  Praynig
Тинии, супер е в Трявна - любимо място ми е  Embarassed Ти си оправна бе, как без стая  Joy
Кажи още за подготовката... аз как се вълнувам, а си представям в твоята душица как е  Hug Те и стойностите затова варират де ..
Чакам те в Ямбооол  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 15:53 от Мария.Ч

# 567
Миме, мислех след Великден да мина покрай теб, че така и така си отиваме в Айтос Heart Eyes
Иначе за сватбата - почти сме уредили спането на гостите, че е доста инфарктна ситуацията - в разгара на сезона, на 12 юли никой хотел не иска да му заемем само за 1 нощувка 20 стаи и да си откаже други резервации за по седмица. Но се надявам в понеделник окончателно да се договорим с един апарт хотел , да плащаме и да спра да го мисля и туй.
Между впрочем вчера разбрах, че изследвания за хормони на щитов жлеза се правят рано сутрин след 12 часова гладна пауза, и без никакво кафе - абсолютно се забранява кафе преди изследване.
Ама кой да ми го каже, та сега ще правя трети път на гладно и без кафе Joy Joy Луд умора няма и не се поти, тва е положението bowuu
Айде да идва 31 май Hug

# 568
  • София
Айше, благодара ти, че мислиш за мен. Обаче проверих и доставката е 2.50 на ден значи 45 лв месечно само за работните дни-е малко множко ми идва. Naughty
Тини, що не пита бе душата! Също така освен че на гладно трябва и лекарства да не си пила.  Stop
Аз колко мразя да ми взимат кръв, съчувствам ти!  Hug
Браво за почивката, то щото са 6 дена празници затова е пълен хотела. Пък после ще ми се оплакват че нямали пари-кафенетата и ресторантите са пълни-не е вярно! Stop
Готвите ли се за празниците? Аз тази година изпробвах друг вид козунак-много хубав стана! Ще го направя за празника. Взела съм боя за яйца от Лидл с някакви специални ефекти и също ще правя и яйца с апликации, които се лепят с белтък от яйце! Въобще, много съм се разработила отсега!   chef

А вие?

# 569
Марианче питах бе, ама докторката каза че няма значение вли ли си, пил ли си #2gunfire А иначе лекарства не пия никакви тъй че туй поне съм го спазила Mr. Green
Давай бързо новата рецепта, че тая година баща ми е рожденик точно на Великден и вместо торта ще му пека козунак.

Общи условия

Активация на акаунт