Попътен вятър на порасналите ни деца- 19 тема- зимни настроения без сняг

• 30 387
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Честито и от мен на празнуващите! Кой имен ден, кой годишнина от сватбата ... да сте живи и здрави   bouquet
Айде мацки, не остана и месец до края на месеца. Аз лично чакам с нетърпение да ви видя на живо. 
Малина, разхождай се по немско, сега ви се е удала тази възможност. И на мен ми се разхожда по немско, но ще чакам девойката да отиде да учи там (живот и здраве) и тогава няма спиране.
Стана лято, пък темата още със зимно снежно заглавие  Mr. Green

# 646
  • София
Бибиту, заглавието е точно като за софийското време. На балкона имам термометър - сутринта показваше 4 градуса. Сега го е добутал до 9 -10. Балкона е южен, слънчев.
Дано се позатопли вече, че ми омръзна от зимни дрехи.
А как ли се сменя заглавие? Най-добре всеки да даде принос към бързото изписване на зимната тема.

# 647
Честит Празник, да са живи и здрави именниците   bouquet
Нези, честита годишнина, здраве, обич и разбирателство 1dating

Скрит текст:
А случайно някой да знае, къде ни зачезнаха аватарите  newsm78

# 648
  • София
Йоана Vanq 66, по скрития текст - тук са си. Поне аз ги виждам на екрана.

# 649
При мен вече 3-4рти ден липсват, и поради това си избрах от тези които предлагат тук.

# 650
  • Ямбол
Нези, честита Сребърна сватба, мила  newsm51
Бъдете здрави и се обичайте!

# 651
Здравейте любими момичета Simple Smile
Първо да почерпя за рождения ден на голямото германче, че днес става на 24 г Simple Smile Една хуууубава и сладка шоколадова тортичка

Ние приключихме с Радев голямото състезание Blush Много ми дойде накрая , ама удовлетворението от успеха е най-голямата ми награда. Юни ще ни награждават, а септември отлитаме за Хамерика.
Майските празници бяхме на Трявна и само почивка, никакви телефони, голям релакс. На мен наппрежението от края на април яко ми изби в Трявна и се разболях още на втория ден, ама покрай това не се мръднах почти от леглото, та добре си поспах и починах поне.
Сега ще бъда вече по-редовна тука, но ми предстои едно сериозно чистене на къщата, че както каза Радев, ако и кажем Диий, ще тръгне  Joy Joy
Айде целувки на всички и до скоро!

# 652
  • София
Тини, поздравления за успеха! И честит рожден ден на германчето! Да успява и занапред във всичко, типично за вашето семейство и да бъде много влюбена и щаслива!

# 653
  • Ямбол
Тини, добре завърнала се в темичката  Heart Eyes след голямото хайманосване, ама явно е имало защо де  Laughing Поздравления за успехите ви   bouquet  bouquet  bouquet
Честит празник днес в семейството ви - рождения ден на Стани е купон за нея и празник за вас  Hug
Да е здрава и да бъде много, много щастлива

Мацки, чакам с нетърпение 31 май  newsm44
Бени, да питам нещо - резервирахме къща за гости, ако не се лъжа, нали? Намислила съм да се почерпим с малко дроб и филе, но се питам дали ще има възможност да се приготви на място  newsm78 newsm78 newsm78

# 654
  • София
Мама Тин, честит рожден ден на Стаси! Да е жива и здрава и да ви радва с нови успехи!   bouquet
На патерици да е жив и здрав именника Галин!   bouquet
И накрая - честита ви семейна награда! Все така - напред и нагоре.
Мария, Абет беше писала, че са и спрели мамата в службата. Едва ли чете в къщи. Може би ще е най-добре да и пишеш ЛС във фейсбук.
Днес става 1 месец от както Ани замина. Тъжно и мъчно ми е, цяла нощ сънувах ужаси.
И май нещата там не вървят на добре.

# 655
  • Ямбол
Айша, права си за Абет-ка. Веднага ще й пиша  Grinning
А ти не тъжи - всичко ще е наред.. Нали знаеш, че всяко начало е трудно  Hug

# 656
Тини, честита ви рожденичка!  bouquet
Пожелавам на Стаси, много здраве, успехи и семейно щастие  Hug Heart Eyes
А на вас, нашите смели Орли мениджъри, отново поздрави, продължавайте все така с упоритост и добра екипност да постигате целите си  Hug  bouquet

# 657
Благодаря ви мили момичета за поздравленията за Станислава
Днес цял ден не мога да се свържа с девойката да я поздравя по телефона и накрая и аз като вас я поздравих във фейса. Обаче реших да не се предавам пред технологиите и все пак да я търся до последно по телефона. Ми то детето нали е детенце на мама, днес цял ден било на Фантазия ленд да се полюлее на люлките Laughing И в момента когато се чухме беше се потопила пак в живота - имаше лекция със студентите си, които толкова много я обичали, че и разрешили да си вдигне телефона и да поговори с мама.
Абе прекрасни са ни децата Peace
Миме, май ще сме в някакво хотелче, не във вили или къща. Ама Бени знае най-добре.
Айше, разбрах че Станислава и Ани честичко си говорят, не му е лесно на детето но е решено да успее Peace Тъй че го подкрепяй и му изпращай положителната си енергия Hug

# 658
Охо, мнооого добри помисли за Станислава   bouquet
Прекрасна е, като истински телец, здраво стъпила на земята Heart Eyes, но и с мноого планове Peace
Да е жива и здрава, влюбена и спокойна  Hug

Тини, страхотни сте с Радев, много ви се радвам, нещо съм пропуснала за пътуването по Америка newsm78, разкажи когато можеш.

Айшенце, Ани ти е геройче, мнооого им е трудно в началото, подкрепяй я, ние също Peace Hug

# 659
  • София

Айшенце, Ани ти е геройче, мнооого им е трудно в началото, подкрепяй я, ние също Peace Hug
То друго не може и да бъде.
Има светлина в тунела, само дано не е от приближаващия влак.  Praynig
ПП - легализираните документи са получени. Изпратих ги с Бълг. пощи - препоръчано писмо с проследяване.
Вече само с тях ще изпращам.

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 23:13 от Aisha

Общи условия

Активация на акаунт