СЪРБИЯ, Белград, Ниш, Златибор и всичко останало…

• 205 987
  • 780
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте, момичета,
Решихме няколко семейства да ходим за Нова година в Сърбия и около Ниш си харесахме Луковска баня http://www.lukovskabanja.com/bg/o_banji.php и Рибарска баня http://www.ribarskabanja.co.rs/
Някой може ли да сподели мнение за което и да е от двете?
Благодаря предварително  bouquet

# 136
  • гр. София
Знаете ли дали в неделя работят хранителните магазинчета в Димитровград? Както и ресторант за хранене- освен този срещу гарата, чух и за някакъв малък до входа на стадиона?

Да, работят. Бяхме там една неделя на път към Погановския манастир. Пълно е с българи и на двете места. И говорят някакъв сръбски, който е като български.  Peace Искаме да ходим пак на пазар. Има страхотни неща - истински, като едно време у нас!

# 137
  • София
valya_v,и ние с приятелско семейство сме замислили тази дестинация,но нямаме представа как ще стане.Ще следя с интерес   bouquet

# 138
  • София
Никони,
Ще трябва да става през българска агенция, защото от Луковска баня ни казаха, че са продали всички стаи на агенция. Има много оферти за тези 2 места през различни агенции, но исках ако някой е ходил да разкаже от първо лице.

# 139
  • София
Остава да разберем кои са агенциите. newsm78

# 140
  • welcome to the Jungle
Здравейте!   bouquet
Изчетох всичко, но имам нужда от малко помощ - има ли платен паркинг в централната част на града, за да си оставим колата не за 3 часа, а да речем - за повече часове? Да си платя и да не я мисля повече, за да може спокойно да се разходим и да разгледаме централната част.
Направо ако някой ми предложи координати на такъв паркинг и поне приблизителни цени, ще съм много благодарна.  Blush

Ще имаме на разположение един цял работен ден, което е и много и малко, но надявам се достатъчно да се разгледа поне част от парка на Калемегдан, зоологическата градина задължително, музеят на Никола Тесла (който също ни е задължителен в програмата)... и много ще се радвам да предложите конкретни точки, които си заслужават и не са особено отдалечени една от друга (защото, както отбелязах - преходът ще е пешеходен с две относително не големи деца).

Предварително казвам ОГРОМНО благодаря на всеки, който ще се отзове с информация  Hug.

# 141
  • София
Lioness
Извинявай нямам много време, но ето ТУК можеш да видиш това, което ти трябва. Има и цени...
Успех, май сме писали и преди по-въпроса, но тук ли беше ?

# 142
# 143
Обожавам Сърбия, и доста често ходим до Ниш, Пирот, по-рядко до Белград, а Януари ще ходя до Нови Сад за първи път.

# 144
Очарована съм от Белград. Определено е град,  който бих искала да посетя отново. Нови Сад не ми направи впечатление . Има хубава пешеходна зона с красива катедрала.

# 145
  • София
Обожавам Сърбия, и доста често ходим до Ниш, Пирот, по-рядко до Белград, а Януари ще ходя до Нови Сад за първи път.

Дай предложения за пробвани кафани и клубове в Ниш.

# 146

Дай предложения за пробвани кафани и клубове в Ниш.

http://www.mojakafana.com/Kafane/Nis/Stara-Srbija.sr.html

Кафе Трамвай, на главната е,няма как да не го видите.

Най-вкусно ми беше в една верига за скара--името ми бяга, но беше мъжко и женско име. Като Иванчо и Марийка например. Има ги на всяка улица почти, и според мен правят най-вкусната скара в Ниш.

# 147
  • София
Благодаря Red

# 148
# 149
  • София
Весели празници здраве и щастие.За всички които мислят тези дни да отскочат до Ниш.НИкъде не искат да обменят левове за динари .Нямам идея защо ?????Маестро и Виза карти вървят за плащане и теглене от някои  техни банкомати..Истината е динари  от България.

Общи условия

Активация на акаунт